toukokuuta 12, 2013

Punaisessa talossa Kantahämeessä

Kevään ensimmäinen "maakuntamatka" tehtiin eilen Kanta-Hämeeseen aurinkoisen helteisessä säässä. Vähän arvelutti ottaa koiraa mukaan reissuun mutta onhan autossa hyvä ilmastointi ja vettä toki mukana janoisille matkaajille riittävästi. Ihanaa kun nyt ollaan normaaleissa nopeusrajoituksissa taas ja voin huristella moottoritietä joutuisasti määränpäähän. Matkaa ajaessa pidän vauhdin huumasta mutta toisaalta tykkää körötellä hiljaa tunnelmallisia rantateitä ja ihailla samalla maisemia ilman kiirettä mihinkään.


Olin sopinut treffit kollegani ja hyvän ystäväni Allin kanssa Riihimäelle eli tarkoitus oli vierailla taas Punaisen talon Pompoti-liikkeessä. Liikkeessä on tullut käytyä useampia kertoja aiemminkin mutta tällä kertaa päätin laittaa tästä hurmaavasta pikku kaupasta ja kahvilasta blogipostauksen. Lauantaina Riihimäellä vietettiin Äitienpäivä tapahtumaa Granitin-aukiolla joten iloiset Pompotin Pimut Miia, Jenny ja Veera oli tapahtumassa mukana ja puotia pyörittivät ahkerat apulaiset.





Pompoti on ihanan leikkimielinen ja hyväntuulisen erilainen putiikki, jossa voi halutessaan myös nauttia kupin kuumaa ja syödä Tinkan tekemiä tuoreita leivonnaisia. Pompotin yhteydessä toimii myös pitopalvelu, josta voi tarvittaessa tilata soppatykin tai herkulliset tarjottavat isommallekin vierasjoukolle. Tällä kertaa tyydyimme Allin kanssa vain cappucinoon ja vaahtokarkkikaakaoon......AAAAH!!!! Olisi tehnyt mieli nuolla kaakaolasi niin hyvää se oli :)


Pompoti tarjoilee Segafredo-erikoiskahveja sekä Reilun Kaupan kahvia.



Pöytämme vieressä oli hyllyllinen ihania Sonny Angels onnenenkeleitä - voi miten suloisia!


Voi sitä näinkin myydä muffinssivuokia - kivaa huumoria Ricella :)


Eläinystävällisia pahvisia saalispäitä seinälle on Pompotissa tarjolla mm. italialaiselta Miholta. Vielä muutama vuosi sitten en olisi voinut ajatella ottavani tällaista omaan kotiini mutta nyt olen ihan aidosti harkinnut päätä seinälleni.... ;)

Toinen vaihtoehto voisi olla Leklyckanin humoristinen hirvenpäälamppu. Samalta valmistajalta oli myös ihana koira-aiheinen lamppu mutta valitettavasti vain vääränrotuinen terrieri minulle :) Kuva vilahti tuolla bloggauksen alkupuolella.


Alli löysi ihan täydellisen jääkaappimagneetin...


...minä puolestani ehdotin meille tällaista pussukkaa hankittavaksi.....


....tai pärjääkö tyttö ilman tätä taskumattia :)


Pompotissa on myös Natives Decon ihanan värikkäitä retrohenkisiä tuotteita.  


Jos saat haavan sormeen niin ei hätää sillä näissä Viiksi-laatikoissa on esiapua lähellä!


Tadam....viiksilaastareita, joita saa käyttää myös Movemberin jälkeenkin.


Jätin laastarit Pompotiin mutta mukaan lähti hurmaava viiksien muotoinen musta metallirasia, tekstillä "Old Time Mustache Candies" ja pieniä mustia viiksikarkkeja :D Monista Pompotin tuotteista alkaa hymyilemään ja se jos mikä on hyvä juttu!

Pompotin valikoimissa on myös mm. teetä, keksejä, Belvoirin ihania limonadeja, oliiviöljyjä, karamelleja ja Lemon Curdia, jota käytin pääsiäisen naminami kääretorttuni välissä.





Oman kerroslasipurkkini ostin Pompotista jo viime syksynä ja siitä olikin täällä blogissa kuva joulun postauksessa. Huomasin, että Allilla on kylpyhuoneessa omassa purkissaan koruja eli monikäyttöinen esine siis.

Myös Barbababa-makusiirappia olisi löytynyt.....miltähän se mahtaa maistua?


Yksi Pompotin huoneista on täynnä mitä ihanimpia asioita pikkuväelle. Tuotteita mm. Mailegilta, legendaariselta Vullilta - muistatteko varmaan kaikki Sophie Kirahvin - ja Djecolta.




Hurmaavia peltisiä St John Toys'n leluja. Näistä tulee melko nostalginen fiilis sillä aikoinaanhan lelut todella olivat pellistä tehtyjä. Antiikkitapahtumissa näkee vielä vanhoja leluja mutta ne ovat todella arvokkaita eli kiva, että uusvanhojakin tehdään. Eivätkä ne pöllötkään ihan vielä ole kadonneet.


Koruisssakin pöllöjä näkyi ja Pompotissa oli ihania lintuhäkkikaulariipuksia.


Paperilyhtyjä, kauniita vaatteita, luonnonkosmetiikkaa, nauhoja, onnittelukortteja, virkattu matto jne. eli yllättävän paljon tähän punaiseen taloon mahtuu tavaraa.






Astiapuolella söpösiä Green Gaten ja PIP Studion kuppeja, kippoja, nekkoja, kulhoja....IIIK!!!!!
Pakkohan minun oli antaa koti PIPin valkoiselle pikkukulholle :)




Jos liikut Kantahämeessä ja Riihimäellä käy ihmeessä ihastelemassa Pompotin punaista taloa ja juomassa herkkukaakaota vaikka lusikkaleipien kera. Ihanan välitön ja herttainen boho chic tunnelma!

Kiitos Pompotin tytöille onnistuneesta shoppailuelämyksestä. Nähdään taas pian!


Lähden poimimaan nyt valkovuokkoja omalle äidille ja syömään kakkua. Oikein mukavaa ja aurinkoista äitienpäivää kaikille :) Puss

6 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia. Kiitti vinkistä, käyn säännöllisesti Riihimäellä, joten tuolla voisin hyvinkin poiketa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja käy ihmeessä Nonna! Tämä on NIIN hyvänmielen paikka. Riksussa on muitakin kivoja sisustuskauppoja kuten Homeberry ja Entraamo :) Pienistäkin kaupungeista voi löytyä yllättäviä paikkoja. Minulla oli paikallisopas kun ystäväni Alli asuu Riksussa....

      Poista
  2. onpas tavarataivas! käy matkoillasi Tuusulassa. Siellä on SoMia Living.vanha työkamuni perusti liikkeen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän ehtiä sinnekin joku viikonloppu :)lupaan!

      Poista
  3. Kiitos Mrjo, että pääsin katsomaan blogiasi....ootpa taas ehtinyt paljon....mutta missä kengät???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marit! Kenkäkuvia ei tähän postaukseen mahtunut kun Pompoti ei kenkiä myynyt tai ainakaan en huomannut :) mutta muissa postauksissa on kenkiä eli kurkkaapa niitä Marit :)

      Poista