elokuuta 04, 2014

Casual Monday

Näin kesähelteillä voin onneksi pukeutua toimistoon vähän epävirallisemmin jos ei ole asiakastapaamisia ja -neuvotteluja. Töissä tuntuu välillä tukahduttavan kuumalta vaikka pöytätuulettimet hurraavat täysillä. Ilmastointilaitteiden paha puoli on se, että vedosta saa helposti kurkkunsa kipeäksi ja nuhan sekä äkäisen niska- tai hartiakivun. Yritän siis pukeutua mahdollisimman hengittäviin ja vilpoisiin vaatteisiin koska en halua olla kuumissani. 
Rakastan Monkista viime kesän alesta ostettuja leveälahkeisia trikoohousuja, joiden mustavalkoiseen kuosiin voi helposti sitten yhdistää värikkäitä yläosia. Taisin ostaa housut jostain alerekistä. 
  
  
Tänään valikoitui keltainen Soyaconceptin t-paita päälle ja keltaiset tennarit jalkaan. Koruiksi sitten Fidasta ostettu keltainen ketjukaulakoru ja kesäinen mustavalkokeltainen kassi olalle ja menoksi keskustan kuumia aurinkoisia kesäkatuja kohti. Otan joka aamu varmuuden vuoksi pienen taitettavan sateenvarjon mukaan niin ei varmasti sada! Varjo ei paina juuri mitään mutta on varma sateen karkoittaja :)  



Tänään ei valkomusta karvakaveri lähde toimistokoiraksi koska sillä tulee toimistolla vähän liian kuuma. Viime viikolla Minnie koira kävi officella kahtena päivänä ja oli iltasella ihan pökerryksissä ja nukkui vain pedissään koko illan. Joutui raukka vielä toisen työpäivän päätteeksi mukaani Inochiin kun istuin siellä Kaisun käsittelyssä melkein kaksi tuntia. Nyt on kutrit taas kuosissa vähän aikaa. Kaisu teki minulle kivan lettikampauksen, joka näillä helteillä on ihan must juttu viilentämään olotilaa. Paksusta, pitkästä tukasta kyllä kärsii aina kesällä mutten valita :) Inochista muuten on tulossa yhteistyöpostausta myöhemmin elokuussa...


Tehosekoittimen sanoin
"Polttaa
Asfaltti polttaa
On paras päivä kesän lyhyen
Voi pojat kyllä tunnen sen"


Mukavaa maanantaita kaikille ja alkanutta elokuuta. Superhelteitä odotellen....

4 kommenttia:

  1. Aika kuuma täälläkin, onneksi älysin laittaa vilpoisat hihattoman topin ja hameen. Ikkuna auki toimistolla vähän helpottaa, mutta kyllä nämä vanhan talon paksut seinät keräävät lämpöä jopa varjoisalla sisäpihan puolella. Nyt kun jaksaisi olla vielä hereillä työpäivän loppuun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps....vanhat talot ovat kuumia kesällä ja kylmiä talvella mutta koitetaan nyt vain kestää. Toivottavasti et nukahtanut kesken työpäivän :)

      Poista
  2. Minuakin huvitti eilen Indiskassa, kun ostin toisen trikoon päälle vedettävän ilmavan mekon. Onneksi istun varjon puolella ja ilmastointi toimii kohtaisesti täällä töissä 4; vain +25 astetta. Tosin, sama onnistuu myös kotona, jos tuulettaa aamuin illoin ahkerasti ja laittaa luukut päiväksi kiinni. Se etu on maan pinnassa asumisella (Y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin yrittänyt pitää iltaisin kotona ristivetoa mutta päiväksi jätän vain kylpyhuoneen ikkunan auki - asunto pysyy kyllä näin viileämpänä. Meillä pitäisi näillä helteillä olla vastaavat luukut kuin etelässä on ikkunoissa :) Talvella toimisivat sitten lumiluukkuina... :D

      Poista