joulukuuta 09, 2015

Country White joulumaassa

Minä olenkin nähnyt jo Joulupukin :) Pakko myöntää, että pukki soitteli meille haitariaan jo marraskuusssa kun oli joulukiireiltään lähtenyt Country White Oitbackan puodin bloggaaja iltaan. Ulkona oli vielä sateista ja pimeää mutta Country Whiten tytöt olivat loihtineet vanhaan tallirakennukseen meille ihanan joulutunnelman. Otimme varaslähdön jouluun ja pääsimme tuunailemaan niitä piparkakkujakin. Tästähän blogissa olikin arvonta ja onnellinen voittaja Pirjo sai Country Whiten joululahjat itselleen. Onnea vielä Pirjolle! 



Jos joululahjat on hankkimatta nyt kannattaa ehdottomasti piipahtaa joko Kirkkonummen kartanopuotiin tai vaihtoehtoisesti Tuomarinkylän putiikkiin. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat Oitbackan joulusta mutta ihan varmasti yhtä kaunista on myös Tuomarinkylässä. Varsinainen joulumaa on rakennettu Kirkkonummelle, jossa tilaa enemmän! Olen itse piipahtamassa Tuomarinkylässä ensi viikolla koska jotain pitää vielä hankkia. Kirkkonummelle en taida enää ehtiä ajamaan kun jouluvalmisteluni ovat vähän vielä vaiheessa... :)




Itse haluan aina joulunaikaan vaihtaa kodin sisustustekstiilit punasävyisiksi ja Country Whiten valikoimissa on runsaasti ihania tyynyliinoja ja muitakin kodintekstiilejä jouluväreissä. Minulla on joskus ollut myös tapana vaihtaa verhotkin jouluksi mutta tästä tavasta olen luopunut viime vuosina. Ehkä joulun ei tarvitse meillä ulottua ihan verhoihin... :) 

Kuva lainattu Country Whiten nettisivuilta.



Uusi tuttavuus Country Whiten joulussa on ihanat Niipperi teet. Niipperin teelaaduista useimmat ovat luomutuotantoa ja teevalikoimassa on runsaasti valinnanvaraa jokaiselle. Teetuotteet on pakattu tyylikkäisiin lahjapakkauksiin - joten tässä siis oiva lahja teen ystävälle jouluna. 




Ruokalahjat ovat myös kivoja annettavia varsinkin herkkusuille ja hifistelijöille. Country Whiten laajasta herkkuvalikoimasta löytyy ihan varmasti jokaiselle jotain. Käsintehtyä aitoa, suomalaista suklaata on juuri tullut erä Oitbackan kartanopuotiin tietää kertoa Country Whiten Facebook-sivu. Itse tätä suklaata maistaneena voin sanoa, että se vie kielen mennessään. Toki löytyy erilaisia sinappeja, glögiä, hillokeita ja Le Comptoir de Mathilden tuotteita en itse voi vastustaa. Ostin viimeksi heidän mustaoliivihilloa ja mikä makuyhdistelmä juustojen kanssa. MUMS!!!!!




Country Whiten puodit ovat pullollaan Mailegin joulunissejä. Nämä pitkäjalkaiset tontut ovat liikuttavia suippoine lakkeineen ja kaulaliinoineen. Kyllä joulukodissa pitää olla tonttuja tai ainakin itse sijoitan muutaman tontun kurkkimaan jonnekin omassa kodissani. Meillä kotona istui vuosia pieni tonttu liesituulettimen päällä kunnes yhtenä jouluna se putosi sieltä ja täpärästi vältti sukeltamisen riisipuurokattilaan. Nykyään tonttu on siirtynyt vahingosta viisastuneensa hyllylle :)



Jouluun ja ylipäätänsä tähän pimeään kaamosaikaan kuuluvat kynttilät, tuikut ja lyhdyt. Nyt saa ja pitää sytytellä paljon kynttilöitä kotiin tuomaan valoa. Tuikkukupit ovat käteviä ja niitäkin omassa joulussani on paljon. Jossain vaiheessa laitoin itselleni kiellon hankkia enää yhtään tuikkua mutta luuletteko, että tämä on pitänyt :) Jouluvalot kuuluvat mielestäni myös jouluun ja Happy Lights valosarjoja voi myös ripustaa joulukotiin. Onneksi meillä aurinko sentään on muutamana joulukuun päivänä jopa paistanut. Kauhulla mietin olisinko enää hengissä jos asuisin Utsjoella - siellä aurinko nimittäin nousee seuraavan kerran 16.tammikuuta. 


Ja totta kai Country Whiten laajassa valikoimassa on myös niitä pehmeitä paketteja sisältäviä ihanuuksia. Peura-mallisto, Odd Molly, Rosemunde, Chillnorway, Ewa i Walla, Jeanne D`arc Living, Lexington tarjoavat ihania vaatteita joulupaketteihin. Bunkerin ja Calounin kengät ovat myös kivoja yllätyksiä meille naisille puhumattakaan asusteista, korusta tai laukuista. 

Kannattaa piipahtaa Country Whiten joulumaassa.
Tästä linkistä löydät puotien aukioloajat ja kartatkin, jotta varmasti löydät perille.

♥ Kiitos Ulla, Jyrki ja Country Whiten tytöt kivasta illasta ♥



6 kommenttia:

  1. Mä näin pallovaloja ja paljon muutakin ihanaa kuvissa.
    Mukavaa loppuviikkoa Marjo ♡
    T: Rod Stewart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rod ;) toivottavasti ääni jo kohta Outin oma....
      Pallovalot ovat kivoja ja sinun tekemäsi todella hienoja.
      Mukavaa loppuviikkoa ja hyvästele jo Rod....

      Poista
  2. Ihania nuo isot tähdet. Muutenkin näyttää tooooooosi houkuttelevalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiesin Sari juuri sinun pitävän tähdistä :) Country White on ihan suosikkini ja Oitbacka erityisesti. Ensi kesänä vien sut sinne...

      Poista
  3. Kävin aina kyseisessä liikkeessä, kun oli Jumbossa ja tiesi kovasti rahanmenoa, mutta nyt ei ole tullut käytyä. Kun kerran löytäisin perille, niin tietäisi taas rahanmenoa. ;) Kivaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei - säkin olet käynyt Jumobon pikkuliikkeessä mistä kaikki alkoi! Ei sitten törmätty siellä :D Nyt on vähän isommat liiketilat Espoossa ja Kirkkonummella mutta sama lämmin Country White henki ja Ihana Ulla kun aiemminkin <3 Suosittelen Tiia...

      Poista