kesäkuuta 20, 2016

Cilla's - kolmen huoneen kivijalkakauppa

Viime perjantaina piipahdin pikaisesti lounastunnilla Cilla's Helsinki lifestyle liikkeessä Lönnrotinkadun ja Hietalahdenkadun kulmauksessa. Olin syönyt lounaan ja vetäissyt siihen päälle vielä Kitty's pirtelön Hietalahden kauppahallissa joten olo hieman uuvahtanut. Olin tehnyt matkaa tähän uuteen liikkeeseen jo Kevätmessuilta2016 saakka pyörittyäni Cilla'sin osastolla valokuvailemassa mutta aina oli tullut jotain muuta mukamas tärkeämpää menemistä 
ja vierailu oli vain jäänyt.


Voi, miten ihanan valoisaa ja tyylikästä tässä uudessa kivijalkakaupassa oli! Valtavat melkein koko seinän kokoiset ikkunat vielä lisäsivät tilantuntua ja saivat aikaan fiiliksen, että huoneet jatkuvat kadulle saakka. Kuulin Cillalta, että edellisenä iltana oli avattu myös Third Room ja liiketilaan oli saatu kolmannen huoneen verran lisätilaa. WAU!!!


Ihana, tummansininen seinä ja Kate Moss julistetaulu seinällä. Selkeästi tämä huone oli kaikkein maskuliinisin ja sinne olikin sijoitettu tanskalaisen Knowledge Cotton Apparel miesten tuotteita. 100% luomupuuvillaisia vaatteita, joissa on huomioitu kestävä kehitys ja luontoystävällisyys. 
Lisäksi täältä löytyi myös jänniä kotimaisia Nomen Nescio vaatteita. Tämä mallisto oli unisex ja kokonaan musta väritykseen. Hyvin personaallisia paitoja, takkeja ja housuja!


Halusin itselleni jotain kivaa tältä lounasreissulta mukaan. Cilla's oli täynnä ihania huiveja sekä Hipanema-koruja mutta päätin kuitenkin ostaa itselleni yhden House of Rymin sinivalkoisen kupin kokoelmani jatkoksi. Tästä on kiva juoda aamukaffetta ja sille on jo keltainen seuralainen kotonani.


Koska liikkeessä oli ollut avajaiset torstaina kaikkialla oli aivan mielettömän ihania kukkakimppuja. En ole muuten koskaan nähnyt yhtä upean värikästä ja lumoavaa kimppua kuin Cilla'sin ikkunalla olevan maaginen puketti. Pullea pioni päällä kruunasi tämän ihanuuden. 



Cilla'sin valikoimissa on vaikka mitä ihanaa. Naisten vaatteiden ja huivien lisäksi todella tällaisen koruharakan kuin minä himoitsemia kivoja koruja. Jäi vähän kaivelemaan Nannasanin käsinvalmistamat hopeariipukset teksteillä Happy - Smile - Trust - Love - Dream! Näistä tärkeistä sanomista olisi vaikea valita itselleen suosikkia mutta ehkä kuitenkin ottaisin Smile :) 



Kodin sisustusta ja kattausta hempeissä sävyissä kesään. Vaaleanpinkin värisiä jumbomukeja, kakkuvateja, tarjoilulautasia, puristekristallilaseja, pitsireunuslautasia ja marmorisia säilytyspurkkeja. Olen vähän kaksijakoinen tuon marmorin kanssa. Toisaalta viehättää toisaalta ei! Ehkä siitä tulee takaumia omaan nuoruuteen ja marmoriesineisiin. Yllätys kyllä minulla on käytössä ihan superhyvä marmorikaulin, josta en luovu mistään hinnasta. Paras leivonnassa!



Ja Cilla'sin valikoiman biohajoavat SIISTI-puhdistusaineet sekä käsitiskiaineet ovat ihan suosikkejani. Ihana tuoksu vielä kruunaa tuotteet. Koska olin vain piipahtamassa on pakko suunnata Cilla'siin uudemman kerran vaikka kesäloman alettua. Jos en ole muuten muistanut vielä hehkuttaa niin juhannuksesta tämä tyttö kirmaa kesälaitumille.


Kiitos Cilla mukavasta esittelystä ja nähdään pian uudelleen!



10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. KIitos Marina :) Kuvaaminen tosin hieman haastavaa tuon valoisuuden takia.

      Poista
    2. Olen vain lukenut Cilla's-liikkeestä, en ole käyänyt. Täytyy tämä(kin) asia korjata loman aikana. Kamerakoulussa voidaan käsitellä myös liiallisen kirkkauden hallitsemista :-)

      Poista
    3. Sun pitää mennä piipahtamaan sinne joku päivä :)
      Kamerakoulu voisi olla hyvä juttu kyllä...

      Poista
  2. Cilla's on aivan upea kauppa. Olen onnekseni päässyt tutustumaan kauppaan kun se oli vielä lähellä Porvoonkatua. Meidän perheen lemppari pähkinäkippo on ostettu Cilla:sta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih Outi - sekin oli ihana kauppa paikka. Tämä on erilainen ja kaunis myös. Usein lemppariesineet onkin ostettu jostain kivasta ja puhuttelevasta kaupasta.

      Poista
  3. Ihana kauppa ja ihana Cilla, tuolta huolisin oikeastaan kaiken. Upeaa tiistaita Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps - ihania molemmat. Moni juttu jäi polttelemaan.
      Aurinkoista tiistaita Tiia :)

      Poista
  4. Hyvältä näyttää, silmäni tarttui värikkäisiin kukkakimppuihin 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkia oli hurjasti avajaisten jälkeen. Itse ihailin tuota isoa ikkunalla ollutta kukkakimppua kauan ja näin siitä jopa unta seuraavana yönä :) Ihana kauppa - ihanat kukat!

      Poista