lokakuuta 30, 2016

Kurkistus vielä I love me messutarjontaan

Lupailin edellisen I love me messupostauksen yhteydessä, että palaan vielä sellaisiin highlight juttuihin, jotka puhuttelivat minua messutarjonnassa viikko sitten. Koska messut olivat minulle ensimmäiset - ehkä eivät kuitenkaan viimeiset :) ja olin messuilla vain lauantaina - piti todellakin karsia kun ihan kaikkea ei vaan pystynyt/ehtinyt ottamaan haltuunsa. Tässä pientä koostetta viime lauantain messuiluista. Lisäksi lukematon määrä hyviä kohtaamisia sekä bloggarikollegoiden että muidenkin tuttujen kanssa!

Bodypainting SM-kisa

Tätä bodypaiting sm-kisaa olisi ollut mielenkiintoista seurata pidempään. Ehdin katsomaan vasta lähes valmiita töitä ja aikaa viisi tuntisesta kilpailusta oli jäljellä enää viimeiset kymmenen minuuttia. Aiheena Steampunk ja melkoisia taidonnäytteitä kilpailijat saivat kyllä aikaan. Kilpailun voittivat Emma Marttinen ja Anna Siponen Helsingistä. 




Löysin hauskan pikkuosaston Doris & Duke - Vintage & Modern. Standilla oli kauniita koruja ja asusteita mutta tänne täytyy ehdottomasti päästä käymään ihan paikan päällä Porvoossa, 
Kirkkokatu 3. Saamassani käyntikortissa lukee "trendikkäitä vaatteita sekä muotia menneiltä vuosikymmeniltä" - ehdoton must to visit -paikka


Tapasin messuilla ihanan blogikollegani Tuulannelin♥ Kun kaksi naista, joilla on paljon asiaa näkee toisensa pitkästä aikaa niin mikäs sen parempi tapa on kuin istahtaa lasilliselle kuohuvaa ja kakkupalalle päivittämään kuulumisiaan Fazerin Fresita Corneriin. Fresita viettää muuten ensi vuonna jo 10-vuotisjuhliaan - onkos tästäkin jo näin kaun kun ensimmäiset mansikkaiset on kippistelty! Marraskuun alusta Alkosta saa uutta herkullista mustikka-vadelma Fresitaan, jota pääsimme maistelemaan jo I love me -messuilla. Ihana uutuusmaku perinteisen mansikan rinnalle. 



Jos aikaa olisi ollut enemmän olisin ehdottomasti käynyt kuulemassa enemmänkin keskusteluja eri aihealueista. Ehdin mukaan Kauneuden ja tyylin merkitys trendien maailmassa paneeliin alkuun, joissa keskustelijoita olivat muotisuunnittelijat Jukka Rintala ja Katri Niskanen


Jukka Rintalan tuotantoa, joka ihastutti minua jo I love fashion - forces of nature by Teri Niitti näytöksessä. Yksi unelmistani on joskus elämässäni saada pukea ylleni Jukka Rintalan suunnittelema iltapuku johon superihanaa tilaisuuteen...


Kauneuspuoleltä löytyi kyllä väriä kynsiin ihan laidasta laitaan. Huikeaa värien kirjoa vaikka itselläni usein onkin kynsissä melko maltillisia värejä - toisinaan kyllä ihan keltaistakin. Täytyy alkaa harkitsemaan kesällä vihreää, turkoosi, lilaa tai jotain muuta räväkämpää ruskettunutta ihoa vasten. Myös erilaisia kynsikoristeita oli tarjolla. Itse käyn huollattamassa kynteni kerran kuussa joten uutta väriä suunniteltaessa mietin ehkä liikaakin tulevan kuukauden tilaisuuksia ja työjuttuja.... Täytyy joskus kaivaa vanhoja kuvia esille minkälaisia kynsiä itsellänikin on joskus ollut :D



Metsolan osastolla kävin muotinäytöksen jälkeen hypistelemässä vaatteita ja tykästyin kyllä kovasti heidän tuotantoonsa sekä laatuun. Mukavia tunika/mekkoja, jotka kiinnostivat! Hapsut olivat kivoja. 


Sain napattua omasta mielestäni ihanasta Palonin Minna Särelästä aika nappikuvan osastolla. Minnan hymy on NIIN  Palonin tarinan voit lukea tästä jos ei ole sinulle tuttu entuudestaan. Minna toimii Design District Helsinki toiminnanjohtajana ja hän veti tuon Jukka Rintalan ja Katri Niskanen paneelin perjantaina ja lauantaina. 

Sunnuntaina jos olisin ollut messuilla olisin ehdottomasti mennyt kuuntelemaan Eläköön uusi, parempi muoti panelikeskustelun, jossa olivat mukana vaatesuunnittelija Marita Huurinainen, ekologisen muodin tutkija Hanna Linkola ja ekologisen Nurmi-vaatemerkin ja yrityksen perustaja ja bloggaaja Anne Nurmi. Tämäkin paneelin aurinkoisen ihana Minna veti! 



Messuilla tulee jano joten mikäs sen mukavampaa kuin piipahtaa vaikka Jungle Juice Bariin juomaan vähän virkistävää mehua ja istumaan eurolavoista tehdyille sohville. Messukeskuksessa oli paljon erilaisia virkistymiskeitaita väsyneelle bloggaajalle tai messuvieraalle istua ja lepäillä hetken. Tässä vähän aikaa tankattua akkujani olin taas virtaa täynnä!


Kävin moikkaamassa myös kauneusalan yrittäjää Leena Ristaniemeä. Hänen Love Beauty kosmetiikka- ja tukkumyyntiyrityksensä tekee töitä mm. Vita Liberatan, Treat Collection ja Ecotoolsin sekä suomalaisen Mia Höytö Cosmesticsin parissa.


Nähdessäni tämän ihanan Familon sängyn kävi kyllä pari kertaa mielessä kellahtaa siihen ihan vain hetkeksi lepäämään. Vaikka jalassa oli supermukavat nilkkurit kävely ja seisoskelu tuntui hieman jo jaloissa. Lounaankin nautin vasta iltapäivällä joten taisivat olla myös erergiavarat vähän vähissä. Mutta olin ylpeä siitä, että näillä messuilla en sortunut ostamaan mitään makeisia! 
Ja kakkupalaanihan ei tähän lasketa.... :D


Koruosastoilla minunlaiseni kiiltävän perään oleva harakka olisi voinut viettää aikaa vaikka kuinka kauan. Tiirailin nenä kiinni vitriineissä erilaisia sormuksia ja riipuksia. 

Diamonds are the girl's best friend



Ja maaliskuun alussa meitä pääkaupunkilaisia hemmotellaan uudella, ihanalla naistenvaateliikkeellä. Katan ihana DOPP Woman vaateliike tulee rantautumaan Vaasasta myös Kalevankadun ja Yrjönkadun kulmaukseen ihan Helsingin ydinkeskustaan. Ihan supermagea juttu! Tästä pääsette Katan omaan postaukseen DOPP Womanin liikepaikasta. Aiemmin tilassa toimi Titti Haapalan kampaamo ja liiketilassa on muuten todella kauniit kaari-ikkunat, joista pääsee tulvimaan sisälle hurjasti luonnonvaloa. Katan blogissa on paljon kivoja syysvaatteita, joita tässä vaiheessa täytyy nyt vain ihailla ettei halua matkustaa Vaasaan saakka niitä ostamaan :) Mutta keväällä sitten nähdään täällä liiketilassa. Tuulannelin blogista löytyy hyvä postaus DOPP Womanin lokakuun muotibrunssilta. Tervetuloa Kata - innolla jo odotellen!



Zio-standilla ikuinen kenkähullu ihaili mm. superihania mokkaisia hapsunilkkureita.


Villisilkin osastolla oli myös kaunis puku! Villisilkin valikoimista löytyy loistavat valikoimat silkkiä, villaa, pellavaa ja puuvillaa. Täältä löytyy korkealuokkaiset kankaat niin arkeen kuin juhlaan ja naapuriliike Nappitalo Yrjönkadulla auttaa nappi, nauha, ketju, solki asioissa. 


Kävin vielä osastolla hipelöimässä Lumoan ihania vaatteita, joita myös I love fashion näytöksessä oli mukana. Olisiko jo aika ostaa itselleen oma Lumoan mekko ja lopettaa haaveilu....


Tapaamisiin ensi syksynä uudelleen I love me messuilla! Jospa silloin ehtisin käydä kuuntelemassa myös enemmän luentoja ja piipahtamaan mielenkiintoisissa työpajoissa. 

8 kommenttia:

  1. Marion oli loihtinut upean asuehdotelman Villisilkin osastolle.

    Hapsut ovat in vielä ensi syksynäkin. Vieläkin harmittaa, että hukkasin hapsuhanskani viime talvena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella upean ehdotelman hän oli loihtinut! Huomasin, että moni pysähtyi tuota pukua ihailemaan.

      Kurja juttu, että hävitit hapsuhanskasi :( Ehkä ne löytyisivät vielä jostain...

      Poista
  2. Messuilla oli paljon kaikkea kaunista <3
    Jukka Rintalan puvut ovat kyllä aina niin upeita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja oli kiva treffata teidät Tarun kanssa messuilla myös :)
      Jukka Rintalan puku on haave, joka on joskus saatava toteutettua...
      Mukavaa alkanutta viikkoa Outi ♥

      Poista
  3. Vitsit, mitä ihanuuksia! Guonne pitäisi joskus mennä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi vuonna tulet sinäkin messuilemaan ja sovitaan kaffetreffit Messukeskukseen.
      Mukavaa alkanutta viikkoa Satu!

      Poista
  4. Voi kun on ihania noi 2elämäkorut. Ihastuin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin :) Kierrätys kunniaan ja sopivat sinulle kun olet korujen ystävä!

      Poista