lokakuuta 16, 2016

The Blog Awards Finland 2016 gaalassa

Toissapäivänä oli todella kutkuttavan jännittävä päivä. Siitä lähtien kun elokuun lopussa sain tiedon, että blogini oli valittu The Blog Awards Finland 2016 ehdokkaaksi kategoriassa Yleisön suosikki/Musta Hevonen olin miettinyt tätä gaalailtaa. Näin jopa unta itse illasta! Olin käynyt mielessäni läpi lukemattomia yksityiskohtia liittyen perjantaihin 14.10. Mitä vaatteita laittaisin päälle juhlaan pukukoodilla "musta puku"? Olin selaillut netistä erilaisia kampauksia. Entäs sitten itse juhlameikki? Ovathan ripseni varmasti ojennuksessa? Olin katsellut kenkävalikoimistani hopeisilla koroilla varustetut sandaletit jo esille. Valinnut kivillä/helmillä varustetun clutchini iltalaukuksi gaalaan. Miettinyt jopa minkä tuoksupilven läpi kävelen ennen lähtöä. Arponut huulipunaksi kaksi erisävyistä punaista, joista sitten juuri ennen lähtöä sipaisisin toista huuliini....


Kun H-hetki koitti asuksi valikoitui vanha, luotto pikkumusta mutta hopeakorkoiset, korkeat sandaletit piti vaihtaa viime metreillä ballerinoihin edelleen kipeän ja aukiolevan polveni takia. Myös kauniin ohuet stay upit oli todellakin unohdettava ja vedettävä jalkaansa päällekkäin kahdet 60den mustat sukkahousut. Ei kovin juhlavaa mutta pakon sanelema juttu! Koukkasin avecini Lumon mukaan ja sitten menoksi. Sen verran taisi perhosia olla vatsassa, että keskustasta päin tullessamme missasimme ensin A-lehtien juhlavalaistun lehtitalon lahjakkaasti ja kävimme tekemässä uuden sisääntulon Kulosaaren liittymän kautta :)

Kuvakin unohtui ottaa sisäänmennessä mutta onneksi olimme paikoilla hyvissä ajoin noin 500 muun kutsuvieraan kanssa. A-lehtitalon mahtavan korkea aula tarjosi mitä mainioimmat puitteet järjestää blogimaailman säkenöivin gaala. Ja mikä valaistus sinne oli luotu tehden tilasta jännän sinipunaisen! Valaistus sai meidät kyllä näyttämään vähän smurffeilta mutta se oli juurikin oikea vähentämään naururyppyjen näkymistä :D Meillä 40+ bloggaajilla kun saattaa olla noita naururyppyjä olla jonkin verran siitä iloisesta hohottamista ja nauramisesta, jota harrastamme todella paljon kun tapaamme toisiamme ja muutenkin. 


Toimittaja ja bloggaaja Tuija Pehkonen toimi gaalan juontajana ja avasi illan. Ihailin Tuijan jännää valko/hopeista pukua ja huippukauniita kultaisia sandaaleja. Harmittaa, että menin kaatumaan pari viikkoa sitten kotirappusilla polveni auki niin siinä samalla kaatuivat haaveet myös niiden omien juhlakenkien suhteen. Kyllä gaalassa korkeat korot lisäävät naisellisuutta ja juhlavuutta sekä tekevät koko ryhdistä ihan erilaisen. Mutta toisaalta onni onnettomuudessa ettei mennyt luita poikki koska silloin koko gaalailu olisi jäänyt väliin ja sehän tässä oli tärkein pääasia!



Ennen varsinaista palkintojenjakoa olisi toki aikaa vielä nauttia buffetpöydän antimista ja gaalajuomista. Aiemmassa The Blog Awards Finland gaalassa mukana olleet Minäkö keski-ikäinen? Tiia, Pinkit korkokengät Maiju ja Beach house kitchen Heli neuvoivat meitä ensikertalaisia kiiruhtamaan notkuvien buffetpöytien ääreen nautiskelemaan sekä ruoka- että illan juomatarjonnasta. Mukana gaalaillassa olivat toki myös 40+ blogiyhteisön bloggaajakollegat Souliina ja Funky & Fifty juhlatunnelmissa. Souliina oli myös ehdolla samassa kategoriassa kuin minäkin ja on muuten ihan huikea saavutus, että 40+ blogeista kaksi oli loppukahinoissa. Hyvä me aikuiset naiset  


WOW, mikä vähän retromainen buffetpöytä olikaan tarjolla. Lohitikkareita mummonkurkku shotin kanssa. Lehtikaali-misosalaatti-inkivääri nyhtökauran kera. Nyt meni sitten Marjon matkassa bloggaajan nyhtökaura neitsyys. Olen yrittänyt metsästää tätä trendikästä nyhtistä kaupoista mutta minulle on myyty vain vain eioota. Oli oikein hyvää joten jatkossa jatkan metsästystä...


Maalaiskananpoika chimichurrikastikkeessa vei kielen mennessään MUMS ja caponataa siihen kyytipojaksi. Tuli ihan mieleen vuosia sitten tehty Sisilian matka tämän caponatan mausta sekä rannalla grillattu miekkakala. Haluan taas Sisiliaan! 


Haukibriossiburgerit olivat myös suussasulavia. Näin hyviä olen tainnut syödä vain Taste of Helsinki tapahtumassa viime kesäkuussa. Kyllä hauki on hyvä kala :) Kaikki tarjoilut olivat laktoosittomia ja gluteenittomia ja erityisruokavalioisille oli varattu vielä oma erillinen tarjoilupöytä. Hyvin järjestetty!



Jälkiruuaksi oli omenakanelivispipuuroa, jota maistoi vain ihan vähän kun olen allerginen omenalle. Jälkkärit oli katettu tosi kauniisti punaposkisten omenien kanssa.


Tässä gaalassa oli todella ajateltu meitä naisia, jotka "syömme huulipunista" aina osan ruokailun yhteydessä. Cliniquen huulipunabaarista sai itselleen uuden mattahuulipuna meikkauksen ja taas olivat huulet juhlakunnossa koska kohtahan se jännittäminen alkaisi ihan toden teolla.


Minulta on kysytty lukemattomia kertoja tämän The Blog Awards Finland 2016 ehdokkuuteni selvittyä "Miltä nyt tuntuu?" Myös perjantain gaalassa heitettiin ilmaan tämä kysymys. Minusta tuntui ja tuntuu edelleenkin suurenmoiselta, että kohta neljä vuotta pitämäni blogi on löytänyt lukijoita, jotka ovat pitäneet siitä ja asettaneet sen ehdolle tässä kilpailussa. Jos blogini on inspiroinnut lukijoitani ja saanut heidät antamaan postauksistani positiivista palautetta on se minulle jo voitto kävisi tässä kisassa miten tahansa. 

Tunnen suunnatonta ylpeyttä siitä, että olen päässyt mukaan näin kovaan seuraan kisaamaan ja olen vähän hämillänikin. Olen myös nöyrän ylpeä siitä, että päätin aloittaa bloggaamisen ja jatkan sitä edelleen. Koen myös kehittyneeni bloggaajana sekä kuvien että tekstien suhteen ja pyrin jatkossakin kehittymään ja kehittämään itseäni. Bloggaaminen on vuorovaikutusta eli en kirjoita postauksia itselleni vaan ne ovat lukijoita varten ja odotan vuoropuhelua, josta saan taas lisää voimaa ja energiaa seuraavia postauksia. Apua, tuliko tästä nyt vähän paatoksellista ja deepiä mutta näin minä tämän koen ja halusin sen teille ilmaista!


Pakko muuten paljastaa, että ihana kivi/helmi clutchini tarttui kiinni sekä omiin vaatteisiini sekä myös toisten vaatteisiin tilaisuudessa mutta aina selvittiin irti jonkun avustuksella....silti rakastan laukkuani yli kaiken Myös rannekorujen kanssa oli vähän tarttumisongelmia ja jo narikassa kun jätimme ulkotakkeja sai Lumo auttaa minun nutturaan takertuneet rannekorut irti. 



Palkintoja The Blog Awards Finland 2016 gaalassa jaettiin peräti 15 kategoriassa. Siinä sitä sitten Lumon kanssa jännitettiin pystypöydän ääressä miten Marjon matkassa blogin käy kamppailussa ja tottakai napsittiin kuvia. A-lehtien valokuvaajat olivat ottaneet meistä hauskan kuvan :) Lisää virallisia gaalakuvia löydätte tästä

Kuva A-lehdet Oy (kuvaajat Paula Virta ja Petri Mulari)


Kauneusblogien kategorian 2016 voitti Nude.


En voinut olla ihailematta tätä viime vuoden lifestyle blogien voittajan Tämän kylä homopoika kirjoittajan huikeaa paljettijakkua. Taisi olla Ivana Helsingin mallistosta.


Vuoden kulttuuri, yhteiskunta, talous blogien voittaja 2016 Kasper Diem. Ihan huikea bloggaaja!


Sisustusblogien palkinnon pokkasi itselleen Musta ovi.


Ja aina niin herttainen Pupulandia sai vihdoin muotiblogien voiton. Hyvä Jenni!



Marjon matkassa blogi ei pärjännyt tälle Yleisön suosikki äänestyksen voittajalle Jaakko Parkkalille. Jaakko voitti myös Tube-kategoriassa Vuoden tulokas tittelin. Onnea Jaakko! Jaakko nähtiin myös lavalla kun toinen tämän hetken kuuma nimi videobloggaaja ja räppääjä Arttu Lindemann esiintyi. Jaakko nappasi itselleen myös Tubeconissa pari palkintoa nyt syksyllä joten ei tässä huonolle hepulle olla ollenkaan hävitty :)



The Blog Awards Finland 2016 gaala päättyi huikeaan ilotulitukseen, jotka pääsimme seuraamaan rakennuksen merenpuoleisten ikkunoiden kautta. Raketit paukkuivat ulkona ja mieleni oli onnellisen levollinen tästä illasta ja ehdokkuudesta vaikkei sitä titteliä vielä tullutkaan. Tulen jatkamaan bloggausta samaan malliin tästä eteenpäin. Haluan vielä kerran kiittää kaikkia teitä ihanaiset, jotka annoitte äänelle Marjon matkassa -blogille tässä kisassa. Olette huipputyyppejä ja tästä on hyvä jatkaa ensi vuoden kisailuja kohden. Ehdokkus oli minulle jo palkinto sekä teidän tukenne♥ Virtuaalihalaus kaikille ja hyvää sunnuntaita♥


24 kommenttia:

  1. Näytät upealta! Olisinpa saanut olla mukana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi♥ Meikillä saa aikaan ihmeitä. Kiva tilaisuus ja hei, otetaanko tavoitteesi päästä tänne ensi vuonna yhdessä :)

      Poista
  2. Hauska ilta meillä oli! Lähellä asuva kaveri oli kuvannut ilotulituksen kotiparvekkeeltaan, oli vielä upeampi ulkoa päin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun Blogimentorina lähdit aveciksi♥ Varmasti oli vielä upeampi ulkopäin katsottuna.

      Poista
  3. Taatusti hieno tapahtuma. Oli kiva lukea ja nähdä kuvia gaalasta. Kiitos siitä, Marjo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienot puitteet ja tarjoilut - juhlava muttei pönöttävä! Kiva, että viihdyit blogissani Satu♥

      Poista
  4. Ihana päästä mukaan näin blogin välityksellä. Ihan mieletön saavutus päästä mukaan kilpailuun. Onnea vielä tätäkin kautta. Vaan enpä kyllä ihmettele... sun blogi on niin ihanan inspiroiva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tinsku ♥ Olihan se melkoinen saavutus ja yllättävä. Kiitos ihanuus ♥

      Poista
  5. Ehdokkuus on jo voitto ja aivan huikea saavutus, niin ylpeä teistä ja vielä kaksi 40plussalaista, ihan mahtavaa. <3 Tämä on hyvä asia kaikille aikuisille. Kiitos ihanasta seurasta ja näytit kerrassaan upealta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia♥ niin näytit sinäkin siinä ihanassa paljetti Muumi-mekossasi. Unohdin ihan ihastella laukkuasi, josta olikin sitten bloggauksessa kuva - supermagee!
      Ehkä meidät aikuiset myös vähitellen huomataan. Kiitos itsellesi seurasta♥

      Poista
  6. Upea Marjo <3 Ehdokkuus oli hieno saavutus ja bileethän näytti kuvien perusteella vallan mainioilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika♥ Bileet olivat ihan hulvattomat ja tottahan se on, että ehdokkuus oli voitto!

      Poista
  7. Aivan mahtavat kuvat ja tarina. Olipa upea ilta & mikä kunnia päästä ehdokkaaksi, lämpimät onnittelut siitä! 40+ bloggaajat rules!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli♥ Kunnia ja minulle se pelkkä ehdokkuus oli kuin voitto...näin viime yönä jotain hassua untakin perjantai illasta ja juhlista. Hyvä me ja kiitos Heli meidän ryhmän vetämisestä♥

      Poista
  8. Oli huippukiva ilta ja ihanat kuvat sinulla. Ja kyllähän tuo ehdokkuus oli jo asia josta olla ylpeä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Souliina♥ Onnea vielä tätä kautta myös sinun ehdokkuudestasi ja me molemmat voimme olla ylpeitä itsestämme. Ensi vuonna uudet kujeet... :D

      Poista
  9. Onnittelut hienosta saavutuksestasi päästä ehdokkaaksi. Varmasti ollut kiva tapahtuma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Belladonna :) Tapahtuma oli kiva ja kiva kun poikkesit blogissani!

      Poista
  10. Olipa kiva lukea tunnelmiasi tuosta päivästä ja illasta. Hyvät kuvat, kuten sinulla aina on. Onnea Marjo vielä kerran ehdokkuudestasi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse♥ olen niin onnellinen sanoistasi ihanuus♥

      Poista
  11. Upeita kuvia ihanista tunnelmista ja kauniista ladyista! Onnea vielä kerran - se, että pääsit loppusuoralle, on hieno saavutus. Harrastelijabloggaaja noissa joukoissa on kyllä niin voittaja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Lady♥ Loppusuoralla oli hyvä olla vaikkei voittanutkaan♥

      Poista
  12. Kiva päästä tämän postauksen myötä juhlatunnelmiin. Ihanilta näytitte ja tuo on jo iso voitto päästä edes ehdolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kurkkasit Cride :) ja kiitos olihan se suuri saavutus!

      Poista