marraskuuta 08, 2016

#BID2016 bloggaajapäivän tunnelmissa

Viime lauantaina otettiin suunnaksi Konepajan Bruno Aleksis Kiven kadulla ja päivän agendassa oli inspiroitumista muiden blogikollegojen kanssa koko iltapäivän. Ihan huippu päivä olisi siis luvassa! Tapasimme jo vähän ennakkoon Lumon ja Tuulannelin kanssa IPI Kulmakuppilassa koska pitihän ne kuulumiset päivittää puolin ja toisin sekä totta kai nauttia jotain hyvää ennen BID2016-päivää :) Kolme naista, IPIn yläkerran ihanat lepakkotuolit ja iloinen puheensorinaa - voiko tätä paremmin aloittaa inspiroitumisen muiden bloggaajien kanssa :)


Jääteen suurena ystävänä maistelin innolla kesällä lanseerattua Nordqvistin Keisarin Morsian Ice Brew jääteetä. Tuttu maku ja toimi myös kylmänä!



Konepajan Bruno loi hienot puitteet Bloggers Inspiration Daylle. Ihanan raffi teollisuusmiljöö ja upea huonekorkeus. Mahtavaa, että pääkaupunkimme on ottanut näitä vanhoja punatiilirakennuksia uusiokäyttöön eikä päättänyt vain kylmästi purkaa niitä uuden tilalta.


Vihersmoothiet ovat terveeellisen hyviä ja pääsin tuunailemaan omaa juomaani VihreäKeijun Lempi ja Sulo -annossalaateista. Minun smootiessa oli ainakin mansikoita, kiiviä, viinirypäleitä, mintunlehtiä ja varmuuden vuoksi kaksi pilliäkin. Nuo Champ herkkusienistä tehdyt makupalat olivat viedä kieleni. MUMS! Kotimaisuudesta plussaa!


Se pakollinen blogiseinä poseeraus Kristallin hohtoa Criden ja Tuulannelin Tuulan kanssa. 

Kuva Emma Tähkäpää, #BID2016


Chill Out viinipisteessä olisi saanut niska-hartiahierontaa. Olisi pitänyt rohkeasti vaan istahtaa siihen hetkiseksi hierojan käsittelyyn kun kaikki tuolissa viihtyvät näyttivät olevan ihan taivaallisessa nirvanassa. Ai, miten niin hartiat ihan jumissa :D


New York Lounge ja Teemu Laurell hemmottelivat meidän makuhermoja oikein huolella. Santa Marian ja Risentan tuotteista tehty brunssi on juuri sellainen Nykki tyylinen, joka herätteli taas ikuista matkakuumettani "to the city that never sleeps"...


Minä, joka en koskaan juo olutta enkä edes pidä se mausta ihastuin todella tähän Ginger Joen alkoholittomaan Ginger Beer juomaan. Olen löytänyt uuden puolen itsestäni. Tuo pikkukuva meistä Lumon kanssa on lainattu hänen blogistaan ja ihan luvalla :) 



Yksi kauneimmista osastoista oli ehdottomasti Anna Codorniu. Valkoista ja vihreää - todella klassisen rauhoittava väriyhdistelmä! Täällä sai muuten floristin opastuksella näpertää itselleen kukkavieheen rintapieleen. Ajanpuutteen takia valitsin valmiiksi tehdyn mutta Lumo teki itse upean koristeensa, joka löytyy hänen postausestaan. Oma kukkavieheeni päätyi kotona vielä maljakkoon.  



Vero Modan osastolla olisi päässyt stailaamaan omaa asukokonaisuutta. Tähänkin unohdin mennä mukaan. Eläinprinttejä, keinoturkiksia, konjakinruskeaa, pehmeän pörröisiä neuleita. Vaikka en ole talven ja kylmän ystävä voi onneksi kerrospukeutua kylmää vastaan. 


Minua inspiroi myös tämä huikea OSB-levy seinä - ihan mieletön materiaali! Raffi seinä toimi myös oikein hyvänä taustana meille bloggaajille :) ja kuvan otti Dioriina - kiitos!


Glade osastolla nuuhkittiin ihania tuoksuja, joista myöhemmin lisää.  




Me maistelimme Tuulannelin kanssa jo I love me -messuilla Fresitan uutta mustikka-vadelma juomaa joten nyt kilisteltiin sitten perinteisellä mansikalla. Tästä tulee aina kesä ja aurinko mieleen...



Kaksi upeaa ladya Business Woman ja Sara S sekä heidän #BID2016 kynnet! Ihania supernaisia molemmat ja kiva oli tutustua 




Ohjelmaakin ehdittiin edes vähän kuuntelemaan ja Pupulandian suloisen Jennin haastattelua. Instrumentarium osastolla kuhisi ja täällä vietin minäkin aikaa sovitellen uusia trendipokia....tästä kuulette vielä enemmän jatkossa ja mikä trendi/tyyli puri eniten bloggaajaan. 

Kuva Ville Malja

Todella inspiroida #BID2016 takana - kiitos siitä ♥

Ihanaa oli tavata Tuulanneli, Lumo, Kristallin hohtoa, Dioriina, Kulinaari, Tinskun keittiössä, Rauharentola, Koti kaupungin laidalla, Sally's ja monta muutakin tuttuja ♥

12 kommenttia:

  1. Upea päivä teillä ollut ja ihan parasta seuraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä on antoisa ja seura mitä parasta.
      Tsemppiä päivääsi Outi♥ toivottavasti käsisärky helpottaa.

      Poista
  2. Oli hauska päivä!

    GingerJoe oli hyvää. Vaikka puhutaankin inkiväärioluesta ei sillä ole tavallisen oluen kanssa tekemistä.

    Se hieronta oli ihanaa. Illalla parkkeerasin hierottavaksi viinibaarin viereen, Shelterin annoksia kannettiin syliin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos seurasta♥

      Toden totta gingerale on tuttua jo lapsuudesta :D Miten ihmeessä sotkin tähän nyt alkoholin mukaan...stupid me :D

      Sinun iltasi tuntuu taivaalliselta. Niska-hartiahierontaa, viiniä ja hyvää ruokaa...mums!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Jonna♥ Paljon kivaa kuvattavaa ja kuvia tuli näpsittyä melkoisesti.

      Poista
  4. Kivoja kuvia olet ottanut tapahtumasta. Päivä oli todellakin inspiroiva ja parasta oli bloggareiden tapaaminen, sinunkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivä oli ihan nappi! Tällainen iltapäivä pari kertaa vuodessa virkistää kummasti. Ja mikä parasta on just ne bloggaaja kohtaamiset♥

      Poista
  5. Ihana postaus ja ihana Marjo :)

    Kiitos vielä todella upeasta päivästä! Lauantain inspiraatiolla ja energialla mennään taas pitkään.

    Kivaa viikkoa sinulle ja toivottavasti taas treffataan pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuus itsellesi♥

      Ystävyys ja inspiraatio boostaa energiatasoja pimeydestä huolimatta.

      Talvista viikkoa täältä pääkaupunkiseudulta sinne Vaasaan. Tänä aamuna auton katolla oli noin 10cm uutta lunta. Lumi on meillä syönyt kaiken!

      Ollaan kuulolla♥

      Poista
  6. Oi kuinka ihanalta teidän päivä näytti <3
    Itse en tällä kertaa päässyt lähtemään mukaan, mutta kiva kun sain tällä tavalla osallistua <3

    Kivaa viikkoa Marjo!

    VastaaPoista