joulukuuta 18, 2016

Joulukenkiä - Jingle All The Way ♪♫♪♫

Charlotta Olympia Jingle Bell Dolly Shoes

Olen saanut blogini lukijalta hartaan aihetoiveen ja minulta on pitkästä aikaan pyydetty kenkäpostausta. Ihanaa, että teidän lukijoiden joukossa on muitakin "kenkähulluja" :) Kenkäpostaukset jäävät muiden kivojen juttujan jalkoihin mutta yritän aina säännöllisesti tänne kyllä nostaa niitä. Ajattelin, että näin lähestyvän joulun kunniaksi kerään tähän postaukseen "joulukenkiä" ja "joululaukkuja"

Jouluna on lupa vähän myös hullutella ja pukeutua jopa siten, että kilpailee koristeissa kilpaa joulukuusen kanssa. Jos olet kyllästynyt siihen iänikuiseen jouluvillapaitaan - jossa muuten ei minun mielestä ole mitään pahaa eikä tuomittavaa - niin mitä jos sujauttaisit jouluna jalkaasi jouluiset kengät. 

Charlotte Olympia Christmas Pudding Pouch 

Charlotte Olympia Kiss Me Dolly Shoes

Charlotte Olympia Frostie Pouch Bag

Charlotte Olympia Holly Shoes

Charlotte Olympia teki 2012 ihan oman Christmassy Collection sarjan jouluisista kengistä ja käsilaukuista. Miltä mahtaisi tuntua kävellä huikean korkeilla Jingle Bells Bolly korkkareilla kun jokaista askelta seuraisi kulkusten kilinä? Olisiko tämä nyt sitä sadunomaista "prinsenssakävelyä" :) Söpöön Frostie Pouch Bagiin voisi sujauttaa kännykän - ja ehkä sinne mahtuisi kaveriksi huulipunakin. Ihan leikkisiä luksuskenkiä jouluisella twistillä ja mukana yhdet maltilliset ballerinatkin. Jos haluat tietää enemmän Charlotte Olympian muista malleista niitä löytyy tästä

Irregural Choice Santa Baby Shoes

Irregular Choice Rudolph Brown

Irregural Choice Dressed To Kill

Jalkansa voisi myös pujottaa ruskeisiin Petteri Punakuono kenkiin, joiden koroissa joulutontut seisovat ryhdikkäässä asennossa. Irregular Choicen kengät jalassa sinä todellakin erottuisit jouluillallisella ja varmasti riittäisi myös puhuttavaa kengistäsi jos jutunaiheet loppuisivat jossain vaiheessa aattoiltaa. Mallisto on myös parin vuoden takaa joten eipä taida olla näitäkään mahdollista saada vaikka kuinka haluaisikin. Tästä voit kurkkia lisää tästä hulvattomasta merkistä ja bloggaajalla on itsellään Irregural Choicen "leivoskengät" :)


Sofia Webster Rosalind Crystal


Sofia Webster Tyra Hearts

Sofia Websterin punaiset kengät eivät varsinaisesti ole mitään erikseen valmistettua joulumallistoa mutta mielestäni sopivat hyvin joulun juhlinnassa vaikka pikkumustan pariksi. Näissä kengissä ei ole Sofialle tyypillistä perhosaihetta mutta muita kivoja yksityiskohtia kyllä koroissa. Jos Sofian kengät kiinnostavat enemmän niin tästä pääset kurkistamaan niistä lisää. 


Miu Miun punaisia, suurella valkoisella soljella varustettuja "jouluisia" kenkiä jaksaisi ihan varmasti pitää jalassaan vaikka kaikkina joulunpyhinä eikä olisi pelkoa, että nilkatkaan muljahtavat kun korot ovat noin maltilliset. Koputtaa puuta! Itse en ole syksyisen rappusille tupsahtamisen jälkeen kaatunut edes pahimmilla liukkailla. Tosin toinen polveni alkaa vasta pikkuhiljaa olemaan kivuton mutta hirveä arpi siihen tulee jäämään joka tapauksesssa tästä pyllähdyksestä. Ja tämä kaatuminen tapahtui ihan lenkkarit jalassa ja kotiportailla...



Miu Miu Embellished Velvet Pumps

Punaiset sametti avokkaat huikean korkealla ja kauniilla korolla sekä rusetilla olisivat myös aika namut vai mitä mieltä olette? Miu Miu ei koskaan petä kengissä ja sopivat hyvin jouluun. Äärimmäisen klassinen valinta!

 Dolce & Gabbana Red Suede Military Mary Jane shoes

Näistä avokkaista tulee mieleen jotenkin baletti Pähkinänsärkijä ja ne miesten punaisten sotilastakkien etumuksessa olevat kultaiset nappikiinnitykset. Erittäin hauska yksityiskohta!

Dolce & Gabbana Sacred Heart Shoes

Kyllä niitä jouluun sopivia punaisia kenkiä löytyisi myös Dolce & Gabbanan mallistosta ja erityisesti Sacred Heart mallisto olisi niitä ihan pullollaan. Sieltä saisi myös ihanan jouluun sopivan punaisen pikkumekon. Oho, nyt harhauduttiin jo vaatteisiin joten aika panna piste tälle joulukenkä postaukselle. Aina on kiva haaveilla ja mikäs sen mukavampi haaveilun kohde kuin ihanat kengät, laukut ja miksei mekotkin. Ehkä itse vedän kuitenkin jalkaani ne punaiset bling-bling tohvelit, jotka vilahtelivat tuolla Loviisan joulukoti postauksen yhteydessä.

Jatkan itse nyt täällä jouluvalmistelujani. Mukavaa sunnuntaita kaikille

Dolce & Gabbana Sacret Heart Appliques Dress


8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva jos pidit :) Osa kengistä on todella jo vanhempia tuotantoa kuin tämän syksyn mallit ja ovat jo kaikkialta loppuneet mutta aina voi haaveilla.
      Mukavaa sunnuntaita.

      Poista
  2. Nythän (mauttomat) jouluneuleet ovat muodissa miehillä. Tästä kwgät rouvalle jalkaansa ja täydellinen his & hers-jouluasu on valmis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps...Mr Darcy villapaidat vain esille kaappien kaappien kätköistä ja menoksi.
      Huomasin Sellossa ollessani, että jouluvillapaitoja näkyi todella paljon taas kaupoissa.
      Olet aina trendikäs kun sinulla on vuosikerta villapaita menneiltä jouluilta.

      Poista
  3. No ihan mielettömiä juttuja ja huolisin nuo muutamat ylimmät kengät huutaen, noihin pukkikorkoihin asti ja nuo pari ylempää laukkuakin. <3 Mutta kuka ne tajuaisi mulle antaa. ;) Ihana kooste Marjo. <3 Kivaa iltaa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin Tiia :) Olen kuule itse tässä miettinyt ihan samaa, että tajuaakohan Joulupukki katsoa nyt ollenkaan tätä postausta...tai joku muu? Vai pitäisikö vielä vihjata selvemmin toiveistaan...
      Mukavaa alkanutta viikkoa :)

      Poista
  4. Voi hitsi, mitä kenkiä ♥ Niin hauskoja. Tosi kiva postaus. Kiitos, Marjo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukengät ovat hauskoja ja kauniita. Kivaa alkanutta viikkoa Krisse :)

      Poista