helmikuuta 01, 2017

Balmuirin SS2017 mallistoa

Hyvää helmikuun ensimmäistä! Ihan käsittämätöntä miten aamulla linnut jo laulavat vaikka on vielä pimeää kun hipsin koiran kanssa aamulenkille ja iltapäivälläkin on pitkään valoisaa. Päivän pituus oli tänään 7 tuntia ja 59 minuuttia kun se huomenna torstaina on jo 8 tuntia ja 4 minuuttia! Nyt mennään kuulkaas kukonaskelilla kohden kevättä niin että kohisee. En ymmärrä mihin tammikuu oikein hurahti? Juurihan oli 1.tammikuuta ja katsoin telkkarista legendaarista Wienin uudenvuoden konserttia ja nyt on jo helmikuu. Kuukausi vain vilahti todella sukkelasti :)

Kävin jo viime vuoden puolella katsastamassa Balmuirin showroomilla Lauttasaaressa kevään ja kesän 2017 joten kurkataapas nyt vähän tarkemmin mitä kaikkia ihanaa heiltä on odotettavissa.
Balmuir Spring/Summer 2017 muoti- ja sisustusmallistot ovat saaneet inspiraationsa tunnelmallisesta Côte d’Azurin rannikon väreistä Etelä-Ranskasta ja pakko todeta, että harmaassa marraskuun lopun illassa Balmuirin showroomissa paistoi melkein aurinko näiden värien ansiosta.

Fresh Brigths


Värikkäät talot, terracottalaatat ja kesäauringon lämpimän keltaiset ja oranssin sävyt värittävät sisustusmallistoa. Klassikkotuotteet kuten ihanan pehmoinen Kid Mohair -peitto ja baby alpakan villasta valmistettu Lucca -peitto on myös saatavana kesän oransseissa sävyissä. Itse rakastan juuri tätä keltaisen ja oranssin yhdistelmää, joka saa kyllä energiat virtamaan talven jälkeen. Fresh brights kuvaa hyvin näitä värejä.



Pellavaiset tyynynpäälliset löytyvät myös uusissa hehkuvissa kesäväreissä Inca gold, Spicy orange ja Terracotta. Muutama värikäs tyyny muuttaisi omankin valkosen sohvani ilmeen aika aurinkoiseksi, mietin kun kuvailin tätä muhkeaa sänkyä. Myös kattauksen oranssit lautasliinat olivat pirteitä!


Calm Greys 


Rauhalliset meleeratut harmaan sävyt Light Grey, Sand melage ja Dark grey melange toimivat oikein hyvin pellavaisissa aluslakanoissa, päiväpeitoissa ja arkiaamutakeissa.  Tyylikkään kaunista!

Balmuirin SS2017 muotimalliston väripaletissa nähdään merensinistä, pastellivärit, oliivipuutarhojen maanläheiset sävyt sekä auringonlaskun täyteläinen punainen. Näitä värejä katsoessa minut valtasi matkakuume ja muistelin Etelä-Ranskan pientä Mentonin kaupunkia, Nizzaa, Cannesia ja monia muita ihania merenranta paikkoja kaihoisasti. 

Rich Sunset

Dawn -silkkipellavahuivi upean hehkuvassa oranssissa miellytti minua. 

Village Pastels



Olen vuosia jo harkinnut Panama-hatun ostamista joten olisiko se ensi kesän hankintalistalla? Ecuadorissa käsin valmistetuissa Monaco-panamahatuissa näkyi ihanan hempeitä pastellisävyjä kuten tuo suloinen vaaleanpunainen tai valkoinen voisi myös olla kiva. Toisaalta takana näkyvä Rich Sunset värinen hattu sopisi hyvin päivettyneeseen ihoon...

Oceanic Tones


Kauniita merensinisen sävyjä Monza -silkkipellavahuivissa. 

Olive Groves


Monaco -panamahattu oliivinvihreänä sopii hyvin miehille. 


Kaikkea ihanaa siis tulossa Balmuirilta ja kyllä se kevätkin on jo ihan kohta täällä. 
Ensi kuussa on jo maaliskuu ja sitten huhtikuu ja vappu lähestyy... :)

6 kommenttia:

  1. Pehmeä, syksyinen oranssi on kaunis. Olen aina tykännyt oranssin ja ruskean liitosta.
    Ihania sävyjä <3
    Mukavaa keskiviikkoiltaa Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi on myös upea kevät/kesäväri ja minun suosikkeja kyllä kaikkina vuodenaikoina. Me ollaan selvästi samiksia kun minustkin oranssin ruskean yhdistelmä miellyttää.
      Mukavaa lauantaita Outi!

      Poista
  2. Pellavainen aamutakki olisi ihana, miehellä on pellavainen kylpytakki ja olen ehkä aavistuksen kateellinen siitä. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sinunkin Jonna pitää saada oma pellalainen aamutakki...vink vink!
      Leppoisaa lauantaita!

      Poista
  3. Aivan ihastuttavia tuotteita ja värit kesäisiä.Balmuirin huivia toivoisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balmuir on laadukasta ja kaunista - itsekin haaveilen...
      Mukavaa viikonloppua Aikku!

      Poista