helmikuuta 23, 2017

Penne, pizza, spagetti, seafood mekot ja asusteet by Dolce & Gabbana SS17

 

Tropico Italiano

Italia on ollut jo vuosia yksi suosikkimatkailu maani. Menetin sydämeni saapasmaalle jo ensimmäisellä reppureissullani ja sen jälkeen olen uskollisesti palannut sinne viettämään lomia. Arkkitehtuuri, historia, muoti, hyvä ruoka, huikeat maisemat, meri, rannat ja elämäntyyli kiehtoavat minua. Ja totta kai myös italialainen tempperamentti. Muutamaan viime vuoteen en tosin ole Italiaan ehtinyt matkustamaan. Milanon tyylikkyys, Rooman kiehtovuus ja Sisilian eksoottisuus olisi taas päästävä kokemaan ja pian...
Mi piaca Italia 
 

Dolce & Gabbana muotitalon luomukset ovat aina myös kiinnostaneet minua ja olen selaillut netissä itseni pyörryksiin Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan tuotantoa. Tänne blogiin olen muistaakseni tehnyt parikin postausta Dolce & Gabbanan värikkään mielikuvituksellista kengistä ja laukuista. Tämän italialaisen muotitalon vaatteet ovat hyvin naisellisia ja niissä on aina joku juju. Jos joskus saisin lottovoiton sijoittaisin ehdottomasti Dolce & Gabbanan johon upeaan luomukseen, laukkuun tai kenkiin. Toistaiseksi jatkan vain haaveilua kuvaruudun välityksellä...

 
Uudessa Dolce  & Gabbanan kevät/kesä 2017 mallistossa on yhdistetty italialainen ruokakulttuuri, pizzat, pastat ja merenherkut vaatteisiin ja asusteisiin. Minusta nuo spagetti ja penne mekot ovat äärimmäisen seksikkäitä mutta myös hauskoja ja voisin hyvin ottaa yhden tällaisen myös omaan vaatekaappiin jotain erikoistilaisuutta varten. Pastaa löytyy myös clutchista :)
 

Totta kai kesämallistossa on myös tomaatinpunaista - pomodori ja basilikan vihreää - basilico! Ai, että minun alkoi yhtäkkiä tehdä mieli Pasta Bolognesea, mums! Dolce & Gabbanan SS17 vaatteet herättävät selkeästi myös ruokahalua ja tuovat mieleen makumuistoja. Malliston kengissäkin on viitteitä ravintolaan koroissa. 



Miten olisi pieni pizzamekko tai punaruudullinen kanvaslaukku, joka tuo heti mieleen jonkun ihanan trattorian tunnelman, tuoksut ja pöytäliinan. Ja totta kai pöydällä palaisi myös kynttilä pullossa ja steariini hieman jo liinalle valuneena. Juuttikangasta on käytetty mekkojen lisäksi myös kengissä. Hauska idea ja tästäkin tulee mielleyhtymä ruokaan ja ruokasäkkeihin.



Korviinsa voi ripustaa seafood henkisesti hummerikorvakorut ja pukeutua myös kala-äyriäis-simpukka hameeseen. Dolce & Gabbanan kevät/kesä mallisto näyttää tyylikkään hauskalta ja ruokahalua herättävältä. Aivan hurmaavan ihana ja leikkisä mallisto!

Mi piace Dolce & Gabbana

Tulikohan kenellekään muulle nälkä näitä vaatteita katsoessaan....mums!

Kaikki postauksen kuvat on lainattu netistä.



















10 kommenttia:

  1. Italia ja hyvä ruoka kuuluu yhteen. Hauskaa, että ruoka ja muotivaatteet on nyt myös yhdistetty. Tomaattimurskamekko on aika hauska.
    Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle Marjo ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dolce & Gabbana ammentaa aiheensa aina italialaisuuden ytimestä ja heidän tuotteet ovat yliampuvia mutta pidän niistä. Ja kukapa meistä voi vastustaa hyvää italialaista ruokaa...
      Kivaa talvipäivää ja alkavaa viikonloppua Outi ❤️

      Poista
  2. Italia on aina sydämessäni ja etenkin Milano on minun lempparikaupunki.

    Rooma oli ihan OK mutta kaipasin Milanon tyylikkyyttä ja muodikkuutta.

    Kivaa viikonloppua ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin arvasin myös sinun olevan Italia fani ❤️ Katselin juuri kaiholla sinun Rooman reissun kuvia ja haaveilin kevätmatkasta sinne.
      En osaa nimetä yhtä lempparikaupunkia Italiasta.
      Milanossa on tyyliä. Firenzen Ponte Vecchion silta ja Uffizi hivelevät silmiä. Verona on rakkauden kaupunki. Venetsia on mysteeri. Bologna on sivistynyt yliopisto kaupunki. Napoli ja pizza ❤️ Sisiliassa aukeaa ihan toisenlainen Italia. Sorrento ja mennyt maailma... tätä voisi jatkaa loputtomasti.

      Aurinkoista viikonloppua Tuulanneli ❤️

      Poista
  3. Juuri eilen muistekin yhden asiakkaan kanssa muinoisia Italian messureissuja, jolloin pääsi ihailemaan italialaista muotia niin kankaina kuin katumuotinakin.

    Teemu Muurimäki, joka on työskennellyt D&G:llä, kertoi että muotitalo oli kiva paikka työskennellä toisin kuin monet muut nimekkäät italialaiset.

    Nuo ruokakuosit leviävät ketjuliikkeisiin ehkä t-paita- ja asustekuoseiksi, mutta tuon viimeisen kuvan kaltaiset runsaat, värikkäät ja pastelliset kirjailut tulevat olemaan kevään -18 hittejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tässä juuri muistelen Milanon messureissua, jossa töiden lisäksi ehdittiin tehdä paljon muuta kivaa ja aistia kaupungin lisäksi muotia.

      Kiva kuulla, että D&G:llä on hyvä tehdä myös töitä.

      Värikkäitä pastellikirjailuja näkyy tänä keväällä jo parilla muutakin muotitalolla. Minusta ne ovat hauskoja samoin kuin nuo ruoka-aiheiset koristeet. Spagettimekko olisi kiva :)

      Poista
  4. Hauskat vaatteet,tosin en ole varma haluaisinko laittaa pastavaatteita päälleni;D MInulla on ollut Espanja Italian sijaan,mutta kyllä Italiakin on ihana. Veljenihän on menettänyt sinne sydämensä ,ja tuonut jo vuosia italialaisia elintarvikkeita ravintoloille Suomessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, että pidän myös Espanjasta :) Tosin siellä en ole käynyt ihan yhtä paljon kuin Italiassa mutta Barcelona on vienyt kyllä sydämeni myös. Ja totta kai Gaudin arkkitehtuuri. Olen myös onnistunut murtamaan jalkani Ramblaksella kun aloin liian tiiviisti tuijottelemaan kauppahallin makkaroita :D Ruoka oli siis syypää... :D
      Ihanaa, että veljesi tuo italialaisia elintarvikkeita Suomeen.

      Poista
  5. Ihanan mielikuvituksellista yhdistämistä! Asusteet hyvin linjassa. Mietin näin 100 vuoden kunniaksi vastaavaa ideaa Suomeen. Voi olla, että karjalanpiirakat tai mämmi eivät ehkä näyttäisi yhtä hyviltä... Kehittämisen arvoinen idea kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dolce & Gabbanan vaatteet ovat juurikin mielikuvituksellisia ja rajoja rikkovia.
      Ideasi Suomi100 mallistosta on myös loistava! Kyllä karjalapiirakka voisi hyvin olla mekossa. Mämmi on ehkä vähän liian eksoottinen mutta miten olisi vaikka hernekeitto :) Tätä olisi ehdottomasti kehitettävä!

      Poista