maaliskuuta 04, 2017

Lugnet Life & Living - uusi omistaja ja uusi ilme


"Kirkkonummelaisessa maalaismaisemassa, Sjökullan kartanon vanhassa kivinavetassa, kuusi vuotta toiminut lifestyle- ja sisustusliike Lugnet Life & Living uusii uuden omistajan myötä ilmeensä, mutta säilyttää tyylikkään rennon tunnelmansa. Jatkossa tiloissa tuoksuu myös tuore juurileipä."  

luvattiin kutsussa joten perjantai iltana huristelin hieman jo pimenevässä illassa kohden Kylmälää ja Sjökullan kartanoa. Olin edellisen kerran käynyt puodissa edellisten omistajien aikana syksyllä ja tehnyt siitä postauksenkin tänne. Odotin mielenkiinnolla ja ehkä vähän jännitykselläkin millaiseen puotiin astuisin sisälle. Mutkittelevan tien päässä vanhan kivinavetan ikkunoista tulvikin jo valoa joten rohkeasti sisälle ja tutustumaan uudistettuun Lugnet Life & Living puotiin. Liikkeen ulkopuolella kukkivat ruukuissa jo narsissit ja pienestä lumisateesta huolimatta tuli keväinen olo. 


Kaikkialla oli ihanan valoisaa ja väljää. Keltaiset seinät olivat historiaan ja valaistuskin oli uusittu. Vaikka ulkona oli pimeää ja sateisen harmaata lifestyle puodin sisällä valoa riitti ja katseltavaa myös. 

Ensimmäisenä kiinnitin huomiota Sasu's Playhousen matalaan kierrätyspöydään, jonka pinnassa lankut sointuivat täydellisesti yhteen metallivadilla olevien kynttilöiden kanssa. Sasu's Playhousen tuotantoa olivat myös Colomadun vaaleat nojatuolit. Matoissa yhtä herkullisia sävyjä kuin sohvatyynyissä. Kyllä kevät oli selkeästi hiipinyt jo sisälle tänne Lugnetin ihaniin uusittuihin tiloihin.

  Itselleni tuli sellainen WAU-tunnelma miljööstä ja interiööristä! 


Ihana uusi ratkaisu oli myös oviaukon puhkaiseminen tuonne toiseen huonetilaan. Kekseliäästi oviaukossa oli käytetty vanhoja ikkunanpuitteita, jotka olivat kuulemma peräisin Metsäkylän navetasta. Huippuidea ja tästä oli mieleen itselleni vähän vanhat "salinovet". Ylipäätänsä Lugnet Life & Living puodissa oli vähän sellainen tunne kun olisi mennyt jonkun kotiin katselemaan kaunista sisustusta eikä oltaisi oltu lainkaan liiketilassa. Katettu pöytä odotteli jo ruokailijoita. Valkoisia lautasia, Svaneforsin lautaliinoja ja puristekristallilasit välkehtivät yhdessä ruokailuvälineiden kanssa.  Nuo lasiset valaisimet olivat myös hauskat!



Toisella puolella huonetta vaaleilla sisustustekstiileillä sijattu vuode kutsui jo nukkujia. Olin hieman väsynyt pitkän työpäivän jälkeen joten pienen hetken mielessäni käväisi ajatus "Mitä jos oikaisin vain ihan tuokioksi tuohon upottavalle sängylle....". Lugnet Life & Living on mielestäni onnistunut erinomaisesti luomaan tunnelmia ja ihania fiiliksiä millaista kodissasi voisi olla. Seuraavaksi katseeni kiinnittyi upeaan valkoiseen tassuammeeseen, jonka ympärillä oli korkeita kynttilänjalkoja... tästä puuttuisi enää hyvä musiikki ja lasi kuohuvaa...haaveilee....haaveilee... Vaikka suihkuihminen olenkin joskus olisi taivaallista pulahtaa ihanan rentouttavaan vaahtokylpyyn. Pakko tunnustaa, että työmatkoilla teen näin melkein aina jos hotellista vain löytyy kylpyamme :)



Mietin kuumeisesti mahtuisiko minun kotiini tuo metallijalustalla ja kiiltävällä pöytälevyllä varustettu sohvapöytä? Yksi lampaantaljakin pitäisi ostaa...kevätverhot vaihtaa...narsisseja ruokapöydälle...päässä alkoi kyllä virisemään pimeästä illasta huolimatta paljon kevätajatuksia.


Lunget Life & Living puodin valikoimista löytyy edelleen myös ihania koruja sekä myös kodin gourmetherkkuja, jotka unohdin tohkeissani ihan kokonaan kuvata. Minunlaiseni koruharakka vietti pitkän tovin ihaillen näitä kimaltavan välkkyviä korvakoruja, rannerenkaita ja sormuksia. Naisellahan ei koskaan voi olla liian paljon koruja.. :)



Ja onneksi 2hand puoli oli edelleen mukana - tästä oli ilahtunut! Täällä vaatteita, laukkuja, asusteita, kenkiä oli ehkä vähän vähemmän kuin ennen mutta laadukkaita kaikki. Rekeistä voi tehdä myös löytöjä kuten puodin uusi omistaja oli tehnyt. Hänen päällä oli upea pikkumekko ja mikä upea väri!





Pitkäaikainen yhteistyöni Lugnetin kanssa takaa sen, että rakkaus tähän paikkaan ja sisustamiseen antavat linjat tulevaisuuden tekemiselle. Haluan säilyttää paikan ainutlaatuisen tunnelman ja tuoda mukaan jotain aivan uutta” kertoo Seppälä.

Johanna Seppälä on Lugnet Life & Living lifestyle puodin uudi omistaja. Johanna on opiskellut sisustussuunnittelijaksi ja toiminut aiemmin Roviolla vastaten yrityksen toimitilasuunnittelusta ja kiinteistöjohdosta. Johanna oli ihanan valoisa ja puhelias persoona ja minulle tuli tunne, että olisimme olleet hänen kanssaan vanhoja tuttuja.

Johanna kertoi, että Lugnet Life & Living on jatkossakin sisustuskauppa, tunnelmallinen kahvila ja naisten laadukkaiden 2hand vaatteita, asusteita ja kenkiä valikoimata säilyvät. Lisäksi huhtikuussa avataan uudet, laadukkaat kokoustilat kivinavetassa ja jatkossa voi osallistua myös juurileipäkursseille. Tuollaiselle leipäkurssille voisi olla kiva mennä vaikka tyttöporukalla...

"Tunnelmaa täydentää käynnistyvä yhteistyö artesaanileipuri Jukka Kotkasen kanssa. Raimugidojuurileipä paistuu jatkossa Lugnetin tiloissa, luvassa on myös suosittuja juurileipäkursseja. Tuoretta talon leipää on tarjolla kahvilassa, aamulla paistetun ruisleivän voi ostaa myös mukaan."


Haluan toivottaa onnea Johannalle! Nyt avajaisviikonloppuna on tarjolla pientä syötävää ja kuohuvaa joten huomenna kannattaa piipahtaa Sjökullan kartanon entisessä kivinavetassa. 

Marjon matka tulee taatusti suuntautumaan uudelleen tänne keväällä....


12 kommenttia:

  1. Ensi kerralla voisin tulla sun mukaan tuonne. Aivan ihastuttava paikka ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pitää ehdottomasti järjestää tänne Outi sellainen yhteisreissu! Kaikki halukkaat bloggaajakamut vain mukaan ja menoksi kohden maaseutua ja Sjökullan kartanoa.
      Hauskaa matkaa odotellen... ❤️

      Poista
  2. Aivan ihastuttava miljöö tässä liikkeessä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä juuri miljöö ja kaunis esillepano ovat todella se juttu!
      Oltiin kuin asutussa kodissa ei perinteissä liiketilassa.
      Kivaa alkanutta viikoa Jonna ❤️

      Poista
  3. Jos en olisi ollut lomalla, olisin eeehhhdottomasti tullut mukaan tuonne <3. Jälleen kerran tämä ihanuus jää odottamaan to se -listalle.

    Valoa ja aurinkoa Marjo viikkoosi <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun katselin sinun Thaimaan valokuvia niin kyllä teillä on ollut myös ihana superLOMA!!!!
      Liike on nykyään useammin auki kuin edellinen joten ehdottomasti piipahdat kun aikaa on täällä.
      Mukavaa alkanutta viikkoa ja aurinko Rouva Sanalle ❤️

      Poista
  4. Ihan mielettömiä juttuja, täydellisyyttä! Nappaisisin heti jo tuon Kelim maton mieluusti kotiini tuolta lattialta. <3 Ihanaa viikkoa Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä oli itsellekin sellaisia "napattavia juttuja" aika paljon :) Oikein huvitti, että lähdin sieltä kotiin ihan tyhjin käsin mutta seuraavalla kerralla sitten.
      Aurinkoista alkanutta viikkoa Tiia ❤️

      Poista
  5. Wow, mikä paikka! Ja mikä miljöö ja mitkä tuotteet! Houkutteleva ja ihana paikka! Ei mikään ihme, että pieni sisustaja herää henkiin talviuniltaan tuollaisessa paikassa. Ja miten joku osaakin kattaa pöydän noin kauniisti.
    Tämä postaus oli ilo silmälle. Tuonne pitää joskus matkata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kevät ja sen pienen sisustajan herääminen tapahtuu juuri tällaisissa paikoissa! Aloin heti kotona suunnittelemaan mihin sijoittaisin tuon pöydän...valon määrä taitaa lisätä meidän naisten "pesänrakennus vaistoja" :D
      Kiitos Tuula ❤️ tilassa oli hyvä valaistus kuva.

      Poista
  6. Iiik mikä paikka! Tuonne pitäisi päästä, kukkaro tosiin voisi vähän tuulettua... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kati, minulla voi kyllä käydä ihan samoin...
      Hauskaa alkanutta viikkoa ❤️

      Poista