kesäkuuta 18, 2017

Alexlifestyle putiikki-kahvila ja alekoodi lukijoilleni

Yhteistyössä Alexlifestyle putiikki

Mänttä vierailumme sunnuntai päivä starttasi hyvin mielenkiintoisessa paikassa. Tapasimme Mailis ja Daniel Hlavacekin yrittäjäpariskunnan, joka toimii maanviljelijöinä kasvattaen Angus-karjaa mutta siinä ohessa heillä on muitakin liiketoimia. Vuonna 2004 Mailis ja Daniel ostivat Hotelli Alexanderin Mäntästä (Kauppakatu 23) ja he ovat remontoineet sekä laajentaneet hotelliaan vuosien saatossa. Hotellin yhteydessä toimii myös Mailiksen luotsaama ihana Alexlifestyle putiikki sekä Cafe Alex. Me aloitimme päivän aamiaisbrunssilla Cafe Alexissa. 


Cafe Alex toimii yhteistyössä Leporannan tilan kanssa myyden Angus-karjan lihaa. Seinällä olevaan mustaan liitutauluun oli kirjoitettu "oman tilan Angus-nautaa" ja tarjolla olisi ollut jauhelihasta lähtien erilaisia lihoja sisä- ja ulkofileeseen. Lumo lifestyle blogin Tuuli ostikin kotiin viemisiksi jauhettua angus-lihaa.

Aamiaisbrunssissa suositaan oman lihan lisäksi luomua ja lähitilojen tuotantoa. Hyvin monipuolinen brunssipöytä tarjosi perinteisen pekonin lisäksi myös pieniä angus-lihapullia. Haudutettua puuroa, jugurttia erilaisten granoloiden, hillojen, marjojen ja siementen kera. Tuoretta leipää, croisantteja ja hedelmiä joten aamiaislautasen keräily ei ollut yhtään vaikeaa näistä herkuista. Juustoja ja leikkeleitä oman maun mukaan ja kahvia ihanista keramiikkakupeista osuvilla mietelauseilla. Näitä mukeja oli myynnissä Alexlifestyle putiikissa ja ne ovat PussPuss Companyn valmistamia. Ostin itsekin kotiin aamukahville mukin tekstillä "oma elämä".


Kahvila tarjoilee myös lähiliha burgereita, uuniperunoita salaatilla, täytettyjä leipiä suoraan uunista, lämpimiä leipiä ja piiraita sekä erilaisia salaatteja, joista talon erikoisuus on lihapullasalaatti. Moni tuntuu löytäneen Cafe Alexin koska koko ajan ovesta tuli uusia asiakkaita piipahtamaan. Mukavan viihtyisä paikka ja isot ikkunat, joista tulvi valoa tilaa - tästä plussaa!



Alexlifestyle putiikki oli seuraavaksi tutustumisvuorossa. Alexlifestyle palvelee sekä täällä liiketilassa että verkossa. Nettikaupassa tilaukset luvataan 1-3 päivän toimitusajalla ja palauttaminen tapahtuu veloituksetta. Tarkemmat toimitusehdot löytyvät tästä. Valikoimissa on ajanhermolla olevia naisten vaatteita, koruja, asusteita, kenkiä sekä sisustustuotteita. Tuotevalikoima on hyvin korkealuokkainen ja yksilöllisiä tuotteita sisältävä. Esillepano on tyylikäs vaikka itse liiketila ei ole kovin suuri. Keräsin tähän muutamia itseäni miellyttäviä tuotteita. Osa kuvista lainattu Alexlifestyle putiikin omilta nettisivuilta.


Katri Niskasen satiinisen kaunis Dropp mekko varustettuna vesiputouskauluksella. So chic!


Holebrookin sinivalkoisissa vaatteissa näkyy pohjoismainen saaristo ja meri, Merihenkisyys on muotia tasaisin väliajoin vai pitäisikö sanoa sen olevan muodissa aina? Ruotsalainen merkki, jonka vaatteet on tehty kestämään ja ne ovat ajattomia.



Rosemunden hennon vaaleanpunainen silkkimekko piilonapituksella. Day Birger et Mikkelsenin mustia korkkareita juhliin tai miksei arkeenkin.


Marenas espandrilloksista olen haaveillut jo pari vuotta. Nämä kultaiset, käärmemäisesti kuvioidut olisivat heti lähteneet Marjon matkaan jos vain olisi löytynyt sopiva koko. Vaikka olenkin hopea ihminen niin jostain syystä kultaiset kengät viehättävät. Itselläni on tuollaiset kultaiset Baleaarien saarien vanhan mallin mukaisesti tehdyt sandaalit mutta valitettavasti ne eivät ole Marenas merkkiset. Ihanan vilpoiset ja mukavat kesäjalkineet tilanteeseen kuin tilanteeseen.



Odd Mollyn tuotteita Alexstyle putiikissa oli paljon. Tuo valkoinen herkkä brodeerattu paita oli äärimmäisen kaunis ja sopisi ruskettunutta ihoa vasten. Snugin kynsilakkojakin näkyi. Kesällä on hyvä olla varpaankynnet lakattuna kun liikutaan sandaaleilla :)


Balmuirin ihania huiveja eteerisissä pastellisävyissä. Odd Mollyn kirjaillut kesäkengät olivat myös kauniit ja sopisivat yhteen Odd Mollyn paidan kanssa.


PURA taskumekon yksityiskohdat ja väri puhuttelivat. PURA merkki on Putiikki rannalla lifestyle myymälöiden täysin oma ja kotimainen merkki. Paljon hyviä ja tyylikkäitä tuotteita.


Day Birger & Mikkelsenin kukkablazer oli hurmaava. 100% viskoosia ja vaaleanpunainen vuori sekä ilman kiinnitystä oleva etuosa. Onkohan itselläni menossa joku vaaleanpunainen kausi kun katselen kovasti näitä hentoja rosan sävyjä? Stylesnobin tennareissa kivasti käärmettä muistuttavat kärjet.

Dayn 100% villahuivi olisi tosi kiva lahja - wink wink!
Kotimaisen Gauhar Helsinki korvakoruja kuolasin jo yhdessä tilaisuudessa kevättalvella. Snö of Sweden korut ovat laadukkaita ja itselläni on monia heidän malleja.


Sisustustuote puolella löytyy Le Père Pelletierin huonetuoksuja, saippuoita, huuhteluaineita ja tuoksukynttilöitä. Suositut Jeanne c'Arc kalkkimaalit ovat myös valikoimissa. Hobstarin matalia ja korkeita laseja kattaukseen. IB Laursenin koristetuotteita. ODD Mollyn kylpypyyheitä ja paljon muuta kivaa. Kalusteitakin Alexlifestyle putiikissa on ja itse iskin silmä kiinni noihin Molly Maraisin kuparinvärisiin tuoleihin.


Alexlifestyle putiikki tarjoaa Marjon matkassa blogin lukijoille -20% edun kaikista verkkokaupan tuotteista ja etu on voimassa 30.6. saakka. Hyvä päivä muuten koska silloin on syntymäpäiväni ;)
Koodi alennuksen saamiseen on astyle. Tästä voi klikata verkkokauppaan ostoksille.



Kiitos Mailis ja Daniel ystävällisestä palvelusta ja esittelystä. Varmasti ensi kesänä viimeistään tapaamme Mäntässä. Verkkokaupassa varmaan jo pikaisemmin. Hyvää kesää 



8 kommenttia:

  1. Niin paljon kaikkea ihanaa tuolla! Balmuirin huivit ❤️
    Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle Marjo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balmuirin huivit on minun must to have -listalla myös.
      Ihanaa juhannuksen odotusta.

      Poista
  2. Ihania juttuja, kuinkas sattui että minullakin kohta synttärit 😄. Voisin ostaa lahjat miehen puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fiksu nainen tilaa itse synttärilahjansa ;) wink wink!
      Miehesihän voi vaikka unohtaa .... mukavaa juhannusta Sari ❤️

      Poista
  3. Jauheliha oli todella erinomaista, burgerpihvi paistui erittäin meheväksi.

    Oli kiva paikka ja niin mukava yrittäjäpariskunta!
    Koska vähän epäilen ettei kukaan taida tajuta hankkia minulle -lisää- huiveja, ostin sen Dayn huivin ihan itse!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jauheliha on jo lihapullissa erinomaista joten uskon, että burgerissa myös.
      Sinä teitkin hyvän ostoksen!

      Poista
  4. Onpa mahtava yrittäjäpariskunta!Ja ovat ideoineet vaikka ja mitä!Toivon onnea yrityksille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin sympaattinen pariskunta ja hyvä liikeidea!
      Mukavaa juhannusta Aikku :)

      Poista