heinäkuuta 06, 2017

Romanttinen lintukimono ja uudet kosmetiikka suosikit


Kimonoista taisi tulla trendivaatteita jo muutamia vuosia sitten. Nyt en todellakaan tarkoita niitä ihania, perinteisiä japanilaisia T-mallisia, pitkillä hihoilla varustettuja, joiden ympärille kiedotaan obi-vyö pitämään kasassa kimonoa. Trendikimonot  puolestaan ovat usein lyhyempiä ja vähän "aamutakkimaisia" ja olen hurahtanut niihin totaalisesti. Vaatekaapissani roikkuu aika monta kimonoa, joilla on kiva korvata bleiseri tai villatakki kerrospukeutumisessa. Pidän niistä liehuvan helman ja laskeutuvan kankaan takia. Ne ovat supernaisellisia ja siitäkin iso plussa! Minussakin asuu siis sellainen "romanttinen höppänä" silloin tällöin kun liehun kukkakimonossa.


Löysin Lindexin alerekistä tämän puuterinvärisen (ehkä aavistuksen vaaleanpunaiseen menevän) kimonon värikkäillä kukilla ja linnuilla jo ennen juhannusta ja pakkohan minun oli sitä sovittaa. Kimono oli one-size ja se lähti ehdottomasti Marjon matkaan sovituskopissa käytyäni. Kimono sopii todella hyvin yhteen ikivanhan Conscious Collection by H&M mekon kanssa. Mekko on melko ohut ja hihaton joten kimonon kanssa saa käsivarretkin peittoon mukavasti. Mekossa on ommeltuna olkaimien alapuolelle miehustaan ihania korukiviä ja olen pessyt tätä käsin kun pesukoneeseen en ole uskaltanut laittaa. Kimono on 100% polyesteriä joten soveltuu hyvin koneeseen.

Olen todella iloinen uudesta kimonostani ja uskokaa tai älkää mutta pakkohan minun oli kirjoittaa tämä postaus uusi kimono ylläni :)


Kesä vaatii vähän erilaista sävyä huuliin ja olenkin nyt ihastunut tähän Lancomen L'Absolu Rouge -huulipunaan, sävy 381 Rose Rendez-vous. Lancomen huulipunat ovat olleet aina suosikkipunia ja niitä on tullut kyllä elämän varrella ahkerasti hankittua. Olen luonteeltani sellainen, että huulipunaa pitää aina olla vaikka muuten meikki olisikin melko huomaamaton. Lancomen punat ovat ihanaa luksusta arkeen.

Tässä uudistetussa L'Absolu Rouge punassa on jännä napsautettava hylsy. Painamalla siitä tutusta Lancomen kullanvärisestä ruusukuvasta ponnahtaa huulipuna auki. Mutta ei kuitenkaan ole pelkoa, että puna tuhrisi meikkipussin koska se avautuu vain vähän. Ihana huulilleni sopiva koostumus ja hyvät uudet sävyt. Sävy romanttisen ruusuinen.


Kaivoin myös Sunny's liikkeestä joskus ostetun vaalenpunaiseen vivahtavan laukun esille. Tänne mahtuu hyvin tabletti ja kaikki tarvittava myös työpäivää varten. Ranteessa oleva ruusukoru on Lontoon tuliainen joltain reissulta. Ostin niitä kaksi, joista toinen on kirkkaanpunainen.


Toinen uusi kosmetiikkasuosikki minulla on tämä Lumenen Nordic Skin CC Blur-pohjustusvoide. Voide auttaa häivyttämään ihon epätasaisuutta, läikkiä ja juonteita todella hyvin. CC Blur tekee kasvoille hyvin tasaisen vaikutelman ja auttaa myös meikkiäni kiinnittymään paremmin. Soveltuu hyvin minun normaalille iholle ja olen ihastunut tuotteeseen. Iho näyttää hehkuvalta ja ihanan tasaiselta. Miten olenkaan voinut elää tätä ilman...?


Toinen uutuustuote, jota olen nyt kokeillut on Lavera Hydro Effect Serum . Koska ihomme altistuu päivittäin ympäristön haitallisille vaikutuksille: pienijakoiselle pölylle ja pakokaasuille on sitä hyvä suojata. Ilmansaasteet saavat ihon ikävästi kuivumaan, aiheuttavat ärsyttäviä pigmenttivaurioita ja edesauttavat myös ihon ennenaikaista ikääntymistä. Olen nyt päivittäin lisännyt puhdistetulle iholle suojaksi tästä Hydro Effect Serumia ja huomannut ikävän hilseilyn ihollani vähentyneen. Minulle on myös tärkeää ettei tuote sisällä synteettisiä hajusteita eikä säilöntä- ja väriaineita. Saan nimittäin aika monista hajusteista ikävän päänsäryn.

Laveran sertifioitu luonnonkosmetiikka on 100% luomukasviraaka-aineita sisältävää. Tuotteet ovat ilman silikonia, parfiineja, ftalaatteja, mikromuovihelmiä ja mineraaliöljyjä. Laveran tuotteet ovat 100% ilman parabeeneja ja geenimuunneltuja raaka-aineita. Mikä parasta tuotteita ei ole testattu eläimillä koska Lavera vastustaa eläinkokeita. Suuri plussa eläinkokeiden vastustamisesta!

Laveran tuotteita löytyy mm. Ruohonjuuresta ja Sokoksilta.


Luonnonkukkien keräysbuumi vain jatkuu. Jokaiselta koiralenkiltä tulee poimittua joku kukkakimppu mukaan. Olen löytänyt ihanan niityn, jossa kasvaa monenvärisiä apiloita. Apiloiden väri on vähän kuin tuossa minun uudessa kimonossa. Kesällä vaatteissani näkyy selkeästi pastelliset värit ja hempeily vaikka vähemmän käytän niitä muuten.


Kipaisen nyt russeliriiviön kanssa koiralenkille. Saa nähdä minkälaisen kukkakimpun kanssa palaan kotiin. Vielä pitäisi yksi viikko jaksaa töissä ja sitten alkaisin odotettu kesäloma JEE!!!!!
Ovatko uudet suosikkituotteeni tuttuja teille ja ehkä jo käytössäkin? Tosin Lancome on ollut oma ikisuosikkini jo vuosia/vuosikausia.

♥ Mukavaa iltaa kaikille ja hyvää loman jatkoa lomailevilla. Ollaan kuulolla 


* Tuotenäytteet saatu testiin blogin kautta. 

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Jonna ♥ kimonoita ei voi koskaan olla liikaa :D

      Poista
  2. Niin kaunis löytö ja just sua, naisellisia ihanuuksia postaus pullollaan <3 Upeaa loppuviikkoa Marjo 3

    VastaaPoista
  3. Tuo kimono on aivan upea ja sopii täydellisesti tuon mekon kanssa yhteen. Näytät ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ihanuus ♥ mukavaa viikonloppua ja aurinkoa!

      Poista