lokakuuta 18, 2017

Kérastase Fusio-Dose Home Lab Boosterilla hiukset taas kuntoon


Minulle iski kesän jälkeen ihan katastrofaalinen hiuskriisi! Sovimme aina Hiusmuotoilu Inochin luottokampaajani Kaisun kanssa uuden ajan kun lähden edellisestä käsittelystä kotiin. Heinäkuussa tuntui siltä, että perjantai 11.elokuuta olisi hyvä aika taas tavata. Sitten koittikin elokuu ja teki mieli mennä Flow-festareille. Rouva Sanan kanssa päätimme, että 11.8. olisi juuri oikea päivä kun Lana Del Rey esiintyi Flowssa. No, ei ihminen voi olla kahdessa paikassa yhtä aikaa joten kampaaja jäi.


Seuraavaksi tuli työmatka Prahaan ja sitten jäin taas kesälomalle viikoksi. Emme vain saaneet sovittua yhteistä molemmille sopivaa aikaa kampaamokäyntiäni varten. Juurikasvu oli megalomaaninen mutta onneksi olen melko pitkä niin ajattelin etteivät kaikki sitä näe suoraan. Käytin myös marketista ostettua värillistä, tummaa juurisuihketta, jolla onnistuin sumuttamaan kaksi vaaleaa kesäpaitaa pilkullisiksi. Ja voin kertoa ettei edes suihkauttamalla hiuslakkaa niihin lähde väri pois!


Mutta vihdoin syyskuun puoliväliin saimme sovittu ajan eli kipitin lauantai aamuna klo 7.00 Unioninkadulle. Ihana Kaisu ♥ oli varannut meille molemmille aamiaiscroisantit juuston ja hillon kera. Mikäs siinä sitten oli istuessa taas värit päässä ja mutustella herkkuja latten kera. Kaisu ehdotti, että liukuvärjätyt latvani sävytettäisiin ihanalla kahvinruskealla piiloon. Puhuttiin myös hiusten leikkaamisesta tasapitkiksi mutta toistaiseksi halusin pitää ne hieman kerrostettuina. Inochissa on muuten kesäloman aikana tehty huikea remontti ja koko paikka on ihanan freesin näköinen. En aamutohinoissa muistanut ottaa kun aamiaistarjoilukuvan. Nuo muut kuvat lainastin Inochin Facebook-sivuilta. Näyttää erittäin tyylikkäältä joten onnea uudistettuun tilaan Inochille ♥


"Kérastaselta on tullut mahtava uutuus" kertoi Kaisu kun minä istuin hiusvärit päässä. Fusio-Dose on Kérastasen räätälöidyn ammattimainen hiustenhoito. Muistelin, että minulle on tätä hoitoa tehty aiemminkin joskus kampaajan käsittelyssä. Kaisu jatkoi, että nyt Kérastasen Homelab tuo Fusio-Dosen myös kotihoitoon. Voisin siis jatkossa myös itse hoitaa hiuksiani oman kampaajani minulle räätälöimän hoito-ohjelman mukaisesti. Kuulosti mielenkiintoiselta!


Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että oma kampaaja tekee hoidon aluksi diagnoosin asiakkaan hiuksille. Kun on varmistettu mitä hiukset itse asiassa tarvitsevat kampaaja valitsee sopivimman Fusio-Dose Home Lab Booster -setin. Tähän henkilökohtaiseen settiin valitaan neljä sopivaa hiustenhoitotiivistettä/seerumia (concentré) ja boosteria.

Seerumeita löytyy neljä erilaista vaihtoehtoa sen mukaan mitä asiakkaan hiukset tarvitsevat.

Concentré Oléo-Fusion ravitsee pitkäkestoisesti. Rikastettu luonnollisilla jojoba- ja avokadoöljyillä.
Concentré Pixelist korostaa hiusvärin kiiltoa ja sisältää aktiivisia mikrokiiltoa antavia ainesosia.
Concentré Vita-Ciment jälleenrakentaa hiusta sisältäen jälleenrakentavia ja vahvistavia ainesosia.
Concentré Densifique antaa enemmän volyymia koska se on rikastettu kalsiumjohdannaisella.


Minulle  Kaisu valitsi viininpunaisella korkilla varustetun Concentré Pixelist seerumin, joka antaa hiuksilleni 6 kertaa enemmän kiiltoa jatkossa. Tuntui mukavalta ajatukselta, että kiilto säilyisi hiuksissani pidempään jopa seuraavaan kampaamokäyntiin saakka.


Lisäksi hoitosettiin on valittavana yksi viidestä erilaista Boosterista, joista minulle valittiin ravitseva tuote.

Kiiltoa antava Boosteri suojaa väriä haalistumiselta ja säilyttää kiillon pitkäaikaisesti..
Tiheyttä antava Boosteri antaa enemmän volyymia ja elinvoimaisuutta hiuksille.
Jälleenrakentava Boosteri korjaa ja jälleenrakentaa hiusta. Se tekee hiuksista vahvemmat ja vahvistaa hiuskuitua itsessään.
Hiuksia ravitseva Boosteri ravitsee hiuksia ja tekee hiukset helpommin selvitettäviksi antaen niille silkinpehmeyttä.
Hallitsevuutta antava Boosteri suojaa pitkäkestoisesti pörröisyyttä vastaan ja antaa hiuksille hallittavuutta.


Home Lab -setti sisältää myös suihkepullon. Kaada seerumi juuri ennen käyttöä suihkepulloon ja lisää sinne seuraavaksi boosteri. Ravista seosta tehdäksesi siitä tasainen. Levitä tuote heti tehtyäsi se eli älä siis tee tätä valmiiksi koska ainesosat alkavat reagoimaan heti keskenään. Suihkuta koko suihkepullon sisältö shampoopestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiisi. Hiero myös pituuksiin. Hoitoa ei tarvitse jättää hiuksiin vaikuttamaan vaan sen voi seuraavaksi huuhdella huolellisesti pois. Varo tuotteen joutumista silmiin. Aineita käytetään aina siis yhdessä ja niistä tehdään suihkeseos!


Olen nyt kohta kuukauden ajan käyttänyt kerran viikossa tätä uutta Kérastasen Fusio-Dose Home Lab settiä ja täytyy sanoa, että väri kiiltää kuin olisin juuri astunut Inochin ovesta ulos Unioninkadulle. Minullahan hiuksia on melkoisesti ja varsinkin huivien kanssa pitkät hiukset tuppaavat takkuuntumaan. Selvittely pesun jälkeen on usein melko tuskaista mutta nyt sekin on sujunut todella hyvin. Yhdistelmähoito todella auttaa kamman menemistä pitkänkin tukan läpi vaivatta. Plussaan annan myös siitä miten helppoa kaksi ainetta on vain yhdistää ja suihkutella.

Onneksi seuraava kampaajakerta on varattu ja taas mennään tällä lauantain aamulinjalla klo 7.00! Oikeastaan se on ihan hauskaa koska silloin koko päivä on vielä käytettävissä ja voi jäädä suoraan Helsingin keskustaan vaikka shoppailemaan ja katsomaan jotain näyttelyä. Odotan mielenkiinnolla mitä kampaajani sanoo hiuksistani ensi kerralla. Hoidon voi jokaisella käyntikerralla tarvittaessa räätälöidä uudelleen ja jatkaa vaikka seuraavaksi toisilla paremmin asiakkaan hiustilanteeseen sopivilla tuotteilla.

Hymy on herkässä kun tukka on vihdoin kunnossa vaikka kampaamokäyntien väli venyikin luvattoman pitkäksi. Onko Kérastasen Fusio-Dose Home Lab tuttu tuote jollekin? Tai onko joku teistä lukijoista peräti jo testaillut tuotetta? Kommenttinne ovat aina tervetulleita ♥


Väriä ja iloa viikkoonne. Loppuviikoksi on muuten luvattu aurinkoa taas. 
Voisikohan se eilinen "punainen aurinko" taas näyttäytyä. Näytti nimittäin aika jännälle...kuin tieteiselokuvassa olisi ollut aamulla!


Yhteistyössä Hiusmuotoilu Inochi


16 kommenttia:

  1. Sinulla on kyllä aivan upeat hiukset, niihin kannattaakin panostaa.
    Ihanaa iltaa ihanan ihana Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ♥ Kuten olen varmaan monasti täällä jo todennut niin hiuksista voi kiittää vain perimäänsä ja saatuja geenejä. Totta kai omilla elintavoilla ja hoidolla voin niitä vielä tukea. Aurinkoista päivää ♥

      Poista
  2. Samaa meinasin kirjoittaa kuin yllä, että sinulla on kyllä niin upeat hiukset. Vaativat varmasti kyllä erityishoitojakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mankka ♥ Minä olen ollut Kaisun asiakas kohta 20 vuotta - apua, mihin tämä aika oikein mnenee - ja luotan aina luottokampaajan suosituksiin. En ole koskaan itse värjännyt/vaalentanut jne. hiuksiani vaan antanut ne aina kampaajan käsiin.

      Sinulla on myös kauniit vaaleat hiukset! Aurinkoa päivääsi ♥

      Poista
  3. Upeahiuksinen olet Marjo! Minua nauratti tuo, kun sanoit, että olet niin pitkä, ettei kukaan näe juurikasvua :)
    Hiukset ovat naisen kruunu ja sitä ne todella sinulle ovat! Upea kuva sinusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula ihanuus ♥ Meillä pitkillä naisilla on se hyvä puoli etteivät ihan kaikki näe päälaelle saakka :D

      Viimeinen kuva on kännykänräpsy kun kamera oli kotona. Kiitos ♥ ja aurinkoa päivääsi!

      Poista
  4. Ihanat hiukset ja vau, mikä kiilto <3 Mukavaa torstaita Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Aurinkoa ja mukavaa torstaita myös sinulle. Kot kot kot :D

      Poista
  5. Nyt menee jo avaruusteknologiaksi, hurjaa miten hiustenhoitokin kehittyy. Sinullahan Marjo on maailman kauneimmat hiukset <3 ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ihanuus ♥

      Hiusaineet kehittyvät koko ajan ja Kérastase on huippumerkki. Olen käyttänyt Kérastasen tuotteita ikuisuuden vähän kun meikeissä Lancomen. Ai, miten niin koukussa ja merkkiuskollinen :D

      Aurinkoa päivää ja toivottavasti törmätään I love ME -messuilla ♥

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) Olen todella iloinen, että olen saanut tutustua hyvään kampaajaan ja annan hänelle kaiken kunnian siitä, että hiuksistani pidetään hyvää huolta.
      Mukavaa loppuviikkoa!

      Poista
  7. Sulla on upeat hiukset! Ihanan näköisiä nuo pullot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi :) Kiva kompakti pikkupakkaus ja mikä kiilto/ravitsevuus näissä onkaan.
      Kivaa loppuaviikkoa!

      Poista