lokakuuta 09, 2017

Se hopeinen pakkomielle ratkesi ainakin hetkeksi...


Muistatteko kun elokuun loppupuolella kerroin pakkomielteestäni niihin hopeisiin broque-kenkiin? Sen netissä pyörimisen jälkeen tuo hopean himo vain yltyi ja jalkauduin sitten kauppoihin. Mutta kaikissa löytämissäni kengissä oli korokepohjat tai ne eivät vain kolahtaneet minuun ollenkaan. Zaran kengät (jotka tuossa elokuun postauksessakin näkyivät) olivat ehdottomasti äärimmäisen kauniit mutta ne pohjat...en halunnut niitä tietystä syystä.


Muistan vieläkin nimittäin elävästi sen yhden kohtalokkaan kesälomareissun ja korokepohjasandaalit. Olin Barcelonan Ramblaksella kauppahallin edessä ja seuraavaksi polvillani kadulla. Pieni kuoppa ja muuta ei tarvittu kun nilkkani muljahti ympäri. Tai totta kai ne yliliikkuvat nilkat ja epäonnea myös. Tämän episodin seurauksena yksi metatarsaaliluuni murtui jalkapöydässä ja jalka oli teipattuna useita viikkoja. Onni onnettomuudessa oli se, että tämä tapahtui viimeisenä iltana. Tosin junareissu takaisin hotellille Saloun pikkukaupunkiin tuntui ikuisuudelta turvonneen jalan kanssa. Ja lentokone seuraavana aamuna Suomeen ja lääkärille. Sain onneksi paikan päältä edes kyynärsauvat avuksi.


Mutta palataanpa takaisin hopeisten kenkien metsästykseen. Minä nimittäin löysin Zaran nettisivuilta oikein mukavan näköiset hopeakengät - tosin eivät broquet mutta ulkonäkö miellytti heti silmää. Näitä ei ole Suomen Zaran valikoimissa mutta ne voi tilata Suomeen. Miksei kukaan ei ole kertonut minulle tästä "Zara shipping" vaihtoehdosta aiemmin?


Ihan äärimmäisen helppo tapa. Jos tilaat tuotteen Zaran liikkeeseen ja noudat ne itse sieltä et maksa niiden osalta mitään ylimääräistä toimitusmaksua. Maksat kätevästi tilauksesi netissä ja valitset lähimmän Zaran liikkeen vain toimituspaikaksi. Netti antaa sinulle tilausvahvistuksen ja kertoo taas koko ajan missä pakettisi on menossa maailmalla. Lopulta saat QR koodin kun tilaus on noudettavissa liikkeestä.

Tilasin itse kengät torstaina ja tiistaina jo hain ne Ison Omenan Zaran liikkeestä. Äärimmäisen kätevää ja kokokin oikea. Kengissä toki täytyy melko tarkkaan tietää merkin koot/lestin tilavuus mutta minulla Zaran kenkiä on muutamia joten olivat tuttuja. Jos tuote täytyy palauttaa tai vaihtaa on sekin mahdollista. Tämähän on äärimmäisen näppärää!


Ja nyt minulla on sitten hopeiset kengät ja pakkomielle tyydytetty ainakin hetkeksi. Mitäs pidätte? Tässä juuri kohta naputtelen uutta tilausta sisälle. Tällä kertaa tilaan nilkkurit... Tähän jää kuulkaas koukkuun :) Onko Zaran shipping -palvelu muille tuttua?


Laajasalon Öljysäiliö 468 on muuten vielä avoinna ensi viikonloppuna 7. - 8.10. klo 18-21. Sinne on vapaapääsy ja kannattaa pukeutua lämpimästi koska mereltä tuuli ainakin viime lauantai iltana melkoisesti. Upeat valot ja jännä miljöö! Seuraavan kerran paikka on avoinna sitten ensi syksynä.
EDIT: Tuo mainitsemani viikonloppu oli ja meni jo joten ensi syksy sitten. Taisivat hopeiset kenkäni sotkea myös päivänmäärät päässäni! Pahoittelut.


28 kommenttia:

  1. Hienot on kengät: Takuu varmat katseen kääntäjät. Ovat uudet nilkkurit niiteillä vai ilman? :)
    Ihanaa viikkoa sateesta huolimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tinsku 😘 Sanotaanko, että nilkkureissa on jotain niitteihin viittaavaa....mistä muuten arvasit.
      Mukavaa viikkoa sinnekin!

      Poista
  2. No nyt passaa olla ja loistaa. Hyvältä näyttää uudet popot.
    Ihanaa alkanutta viikkoa Marjo ja huomenna nähdään ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyllä on hyvä tulla huomatuksi ja näillä kengillä sekin hoituu.
      Illalla nähdään Outi❤

      Poista
  3. Onpa hauskat kengät! Massimo Duttilla on samanlainen systeemi, netistä voi tilata ja hakea liikkeestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli😍 Kiva tietää...nyt voin piipahtaa myös Massimon sivuilla kurkkimassa.

      Poista
  4. Noi on just NIIN sua! Mä oon kerran tilannut Zarasta ja hakenut sen sitten Hesan reissulla liikkeestä. Kätevää kuin mikä. :)
    Ihanaa alkanutta viikkoa ihanuus. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marina ystäväni❤ Minusta tällainen palvelu on äärimmäisen kätevää ja tarjoaa mahdollisuuden saada jotain sellaista, jota kaikilla ei ole.
      Ihanaa viikkoa!

      Poista
  5. Ihanat kengät ♥ I like. Tuollaisella pohjalla olevat kengät olisivat minullekin ne parhaimmat. Ei turhia korokkeita enää tässä iässä :))

    En ole tutustunut tuohon Zaran palveluun, koska täällä Kouvolassa ei kai ole Zaran myymälää ja muutenkin liike on minulle vieraampi. Kätevä palvelu kuitenkin. Kiva kun löysit sieltä itsellesi kenkulit ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ❤ Mikä parasta kengät ovat mukavat jalassa ja kävellä. Kurjaa jos siellä ei ole Zaraa koska valikoima on kiva.
      Mukavaa alkanutta viikkoa ja tsemppiä opiskeluun!

      Poista
  6. No nyt on upeat ja näyttävät, onnea uusille kenkuleille Marjo ja mukavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ihanuus ❤ mukavaa viikkoa sinnekin puolelle ruutua ja tsemppiä flunssan kanssa. Toivotaan, että helpottaa kohta.

      Poista
  7. Hienot on :) Zara on kyllä ihan luottoputiikki kaiken suhteen. Enpä olekaan vielä kokeillut tilaamista, mutta toisaalta ravaan siellä Espanjassakin aina Zarassa. Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ❤ Zarassa vaatteissa ja kengissä on jotain kivaa jujua kaikissa. Uskon, että sinä sieltä Espanjassa käydessäsi nappaat aina mukaan jotain kivaa... Mukavaa viikkoa sateesta huolimatta!

      Poista
  8. Vau onpa mageet! Kiitos tuosta zara-vinkistä, kun meillä päin ei ole Zaraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teresa☺ Nyt voit nettishoppailla sinäkin. Hauskaa päivää!

      Poista
  9. Ihanat ja loistavat kengät <3 Mukavia kilometrejä uusien kenkien kanssa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) itsekin pidän näistä valtavasti.
      Mukavaa viikkoa sinne suunnalle ja terveisiä maatiaskanasille.

      Poista
  10. Niin coolit kengät, mä katoin HM:ltä saman tyyppisiä. Kyllä noilla kelpaa keikkaroida.

    Olen myös zara tyttöjä ja käytän hyvinkin usein liikkeeseen tilausta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näillä kelpaa mennä ja aina välillä voi katsella itseään kengissä :) no, ei sentään!
      Paitsi, että ihan vähän niissä voi peilailla.
      Tiedän nuo H&M vastaavat mutta niissä taisi olla korokepohja.
      Mukavaa viikkoa Taru :)

      Poista
  11. Tosi kivan näköiset kengät! Mä en tosta Zara shippingistä kuullut myöskään, tai ei ole lähinnä tullut edes mieleen. Kuulostaa kätevältä :)
    Oli kiva löytää sun blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka kommentistasi :) Zara shipping on niin kätevä juttu. Arvaa vaan olenko jo tilannut jotain muutakin...
      Kiva oli löytää myös sinun blogisi!

      Poista
  12. Ai että miten ihanat! HAaveilin keväällä H&M yksistä hopeisista kengistä joissa oli paksu valkoinen pohja, mutta jonkin mielenvian takia jätin ne kauppaan. Nyt harmittaa, olisi olleet näin syksyn pimeydessä ihanat!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan tietää mistä H&M kengistä haaveilit ;) Minäkin katselin niitä keväällä mutta jätin silloin ostamatta. Näillä kyllä näkyy liikenteessä ja pimeässäkin.
      Kiitos kommnetistasi Hannamaria!

      Poista
  13. Vau, en ole ajatellut aikaisemmin, että hopeiset kengät voisi olla noin kivat! Näyttää upeilta! Ihana katseenvangitsija esim. muuten tummassa asussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minnea kommentistasi :) Olen vähän kiiltävän perään oleva harakka.
      Kivaa päivää sulle!

      Poista
  14. Hyvän näköiset kengät! Ja sopii kyllä monenlaisen asun kanssa. Itse en ole Zaralta mitään tilannut, olen vaatteiden ja kenkien osalta sellainen perinteinen ostaja että pakko nähdä ja koskea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hertta-Viola :) Nämä ovat kyllä erittäin monikäyttöiset. Tunnen Zaran kengät aika hyvin joten siksi uskalsin tilata ja voihan nämäkin myös palauttaa jos eivät sovi tai muuttaa mielensä.

      Poista