huhtikuuta 16, 2018

Täydellinen Elvira paita ja kevään pastellisävy kynsissä


Jos kevät ja "sininen kausi" on hiipinyt kotiini on se tullut myös osaksi minun vaatekaappiani. Kun valon määrä alkaa lisääntyä maaliskuussa niin sitä tulee selattua nettikauppojen valikoimia. Tehän tiedätte, että tästä seuraa se, että alkaa ikäänkuin vaivihkaan saada juuri kyseisen nettikaupan mainoksia kaikkialle missä netissä käykään. Minä olin vieraillut Elloksen nettikaupassa muutamaankin otteeseen löytämättä sieltä kuitenkaan sitä mitä etsin. Jos totta puhutaan en tainnut edes niin kuumeisesti sieltä mitään kaivata mutta se kevät ja valo saivat aikaan "shoppailufiiliksen". Ja kun tuo fiilis iskee naiseen (en tiedä voiko se edes iskeä mieheen?) pitää netissä vain pyöriä...


Mutta muutamia viikkoja sitten Elloksen mainos ja Elvira-paita kiinnittivät huomioni erään nettisivun sivupalkissa! Ihan täydellinen kapeilla raidoilla varustettu paita. Ja miten kesäisen sinivalkoinen ja vielä painettuja kukkia lisäämässä kevätfiilistä. Klik klik ja yhtäkkiä olinkin taas Elloksen sivuilla. Pieni kaulus, irrallinen olkapääkaarroke ja mukavan pitkä malli. Ja mitkä hihat! Viimeistään tässä vaiheessa olin myyty! Nauhoilla varustettuja hihoja olin ihaillut jo pitkään mutta tässä paidassa ne olivat ihan täydelliset. Tämähän oli kuin kohtalo! 



Kun statement-hihat tulivat vuosi sitten keväällä paitoihin en vain mistään löytänyt itselle omaa paitista. Minulla on todella pitkät kädet ja monissa paidoissa statement-hihat jäivät minulle aivan liian lyhyiksi. Kurkkasin äkkiä paidan hinnan Elloksen sivuilta ja klik klik tilasin itselleni oman Elviran. Minua jännitti ihan suunnattomasti miten käy hihojen kanssa kun menin hakemaan pakettia. Melkein juoksin kotiin ja paketti auki ja paita päälle. Ja hihat olivat juuri oikean pituiset ja Elvira-paita kaikinpuolin minulle erittäin sopiva. Kerrankin voin sanoa, että pyörinyt nettimainos osui juuri oikeaan kohderyhmään :) Olen NIIN onnellinen!


Myös kynsiin on tullut keväistä vaaleanpunaista ja vähän glitteriäkin. Kynnet on tehnyt äärimmäisen taitava sukulaistyttöni Kiia (Kynsistudio Bright like a Diamond). Keväiset pastellisävyt ovat hurmanneet myös minut ja olen myös tilannut vaaleanpunaisen paidan ja neuleenkin. Sitä se kevät teettää ja lisääntynyt valon määrä :)


Nämä pari viikkoa sitten ostamani jaloleinikit olivat todella kestäviä ja vasta tänään nappasin sieltä muutaman elossaolevan yksilön lasipulloihin. Muut kukat olivat jo lakastuneet. Jaloleinikkien vaaleanpunaiset kukat ovat muuten melkein samaa sävyä kuin minun kynnet.

Oletko sinä tehnyt jo kevätvaate ostoksia?
Onko löytynyt nappijuttuja vai etsitkö vielä sitä oikeaa?
Minkä väriset kevät kynnet sinulla on?

♥ ♥ ♥ 


14 kommenttia:

  1. Kevätkynnet on tumman pinkit tällä hetkellä. En ole löytänyt muuta kuin mekon tyttären lakkiaisiin... Voisi kin sen esitellä blogissani.
    Aivan ihana tuo paita ja hitsit, taidat olla niitä ihmisiä, joille sopii kaikki värit.
    Aurinkoista viikkoa Marjo ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tumma pinkki on hyvä väri Outi! Ehdottomasti esittelet mekon tyttäresi suureen juhlaan
      blogissa. Odotan jo innolla mitä ihanaa olet löytänyt.
      Olen kyllä onnellinen paidastani :)
      Ei minulle kyllä ihan kaikki värit sovi esim. neoväreissä näytän ihan sairaalta.
      Kiva viikkoa ja kohta nähdään ❤️

      Poista
  2. Kivan löydön olet tehnyt. En ole ostanut yläosia, mutta harvinaista kyllä olen löytänyt mutkattomasti kolmet housut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli ❤️ Löysin myös tänään ihan kaupasta myös uuden kevättrenssin tulevalle Hollannin reissulle...minulla taitaa olla shoppailumoodi :D

      Housut ovat tällaiselle pitkäjalkaiselle ainainen ongelma joten niitä en voi koskaan tilata netistä kun liikkeessäkin menee hermot. Lucky you!

      Poista
  3. Kylläpä oletkin löytänyt kivan paitiksen ja juuri sinun näköisesi! Ihanat ovat myös nuo sinun kyntesi. Itse en kynsiä laitata, koska ala, jota opiskelen, estää sen. Keväthankintoja on kuitenkin tullut tehtyä pari. Löysin nimittäin yhden kivan tunikan, jota ostinkin sitten kahden värisenä. Pari keväistä tuubihuivia olen myös hankkinut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ❤️

      Ymmärrän ettei sinun ala ole oikea kynsille mutta ainahan voit lakailla niitä loma-aikaan tai viikonloppua :)

      Tunika ja tuubihuivi - hei, hyviä löytöjä olet tehnyt - hyvä sinä!

      Aurinkoa viikkoosi ❤️

      Poista
  4. Kaunis paita ja kauniit kevätyknnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Melissa ❤️ joskus sitä löytää vaikkei hakisikaan.
      Kivaa viikkoa!

      Poista
  5. Kaunis paita ihan sun näköinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna ❤️ joskus tulee löydettyä ihan nappijuttuja tuosta vaan ja toisinaan
      taas käy lukemattomia kauppoja läpi löytämättä yhtään mitään.
      Kivaa viikkoa!

      Poista
  6. No osasipa hyvin sinulle mainostaa :) Ihana paita ja ihanat kynnet. Koko ajan pitää tehdä pieniä keväthankintoja tietty, nyt vaan odotellaan, että hieman lämpiää. Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta - kyllä tämä netti on todella fiksu! Joskus mietin mitä kaikkea tietoa me itsestämme jätämmekään netin syövereihin. Pelottavaakin jos joku käyttää niitä väärin.

      Sinä löydät aina kaikkea kivaa joten jään odottamaan mitä seuraavaksi postauksessa.
      Aurinkoista loppuviikkoa Sari ❤️

      Poista
  7. Kyllä kelpaisi, niin kynnet, kuin paita, aivan ihanat <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ❤️

      Me taidamme seuraavaksi sitten vetään "tutut ja balettitrikoot" ylle.
      Näkemisiin ensi lauantaina :) kivaa viikkoa ❤️ ja parantumista!

      Poista