maaliskuuta 17, 2013

Valkoista maalaisunelmaa kaupungissa

Eilen oli verraton päivä sopia treffit kummitytön sekä hänen äitinsä - hyvän ystäväni Katin - kanssa Tuomarinkylän kartanon maisemiin. Sovittiin, että käydään vähän kävelemässä aurinkoisessa kevätsäässä ja samalla katsastetaan Country White puodin tarjoama.


Saavuin  Tuomarinkylän maisemiin jo vähän etuajassa joten jäi aikaa ihastella kartonomiljöötä.



Kävin tallien tuntumassa taputtelemassa upeita hevosia ja nuuhkimassa hevosten (lue lannan) tuoksua. Minulla on ratsastuskokemuksia hevosten kanssa lapsuudesta ja täytyy myöntää, että tekisi mieli kokeilla uudestaan.....


Rusakon jälkiä ja papanoita keväthangella, punamultaisia taloja - ihanan idyllinen maalaismaisema!


Seuraavaksi sisälle Country White lifestyleputiikkiin. Tämä puusta veistetty susipatsas on ihan yliveto toivottamaan shoppailijat tervetulleiksi liikkeeseen!


Kevät oli selkeästi hiipinyt jo putiikin seinien sisälle ulkona vallitsevasta talvesta huolimatta. Ihanan värikkäitä kevätvaatteita ja kenkiä sekä nilkkureita. Odd Mollyn hurmaava, kudottu Biker Jacket yhdistettynä rosaan Sandwichin taskuhameeseen. Chillnorwayn oranssi, lyhythihainen hauskasti narulla sidottava paita, Sandwichin nilkkurit sekä valkoiset housut ja Lilly of Swedenin pikkulaukku. Somisteeksi näyttävä kukka kaulukseen, korut ja menoksi - kevättä ilmassa asu!  


Sandwichin moniväriset sandaalit pääsivät "must to have" -listalleni. Näistä löytyi myös toinen malli kiílakorolla. En ole tehnyt vielä päätöstä kumman mallin haluaisin :)

Country Whitessa on muuten mahtava alerekki pullollaan -70% hintalapuilla varustettuja vaatteita ja siitä tarttui mukaan yksi ihanuus, jonka kummitytön äiti bongasi mutta minä lopulta ostin. Kiitos Kati vinkkauksesta! Kuva löytyy tämän postauksen lopusta.



Hempeitä kukka-aiheita tanskalaiselta Green Gatelta!


Hyllyt pullollaan ihania astioita, keittiötarvikkeita, serviettejä!


Rapuihmisenä en voi vastustaa hopeisia esineitä - aaah!


Tähdenmuotoinen tyyny. Tyynyt ovat muuten yksi heikkouteni.


Caloutin punaisista puukengistä olen haaveillut vuosia.....ehkä jonain päivä minulla on ne.


Lexingtonin pirteää puna-valko-sinistä ilmettä!


Aarteiden säilytyslaatikko.


Sano se kyltillä "TGIF Thank God I'm Female"


Kummityttöni vietti jostain syystä eniten aikaa juuri tässä hurmaavassa huoneessa, jossa olivat lasten tavarat mm. Mailegin puput, nukkekotikalusteet ja nämä ihanaiset peltipurkit. Pitkään mietittiin lähteekö kotiin viemisiksi hiirulainen vai purkki mutta voiton vei tuo oikean alanurkan vihreä peltipurkki. Siellä voi säilyttää vaikka mitä!

Humoristisia pöllöjä ja ihana seinäkaappi!


Pääsiäinenkin oli vähän jo saapunut  Country Whiteen!


Söpöläisiä lankalampaita vaaleanpunaisena sekä harmaana.


Wanhan Markin saunasaippuoista ehdoton suosikkini on Valkoapila, hyvänä kakkosena myös Puolukka.


Vanhan rakennuksen tunnelmaa.....


Country Whitessa on myös hyvä valikoma kylpyhuone- ja saunatarvikkeita. Wanhan Markin saippuoiden lisäksi samalta merkiltä löytyy löylytuoksuja vaikka tuliaisiksi saunaihmisille. Putiikin valikoimissa on lisäksi mm. Durancen nestemarseillesaippua pumppupulloissa, Odd-Mollyn kauniita saippuapakkauksia ja suihkugeelejä. Linumin tuotteista on tehty mukavia lahjapakkauksia, jotka sisältävä sarjan tekstiilejä ja erilaisia saippuoita.


Henkäys menneestä maailmasta....


Söpöisiä murokuppeja mm. koiran ja lehmän kuvilla. Tuo maitopullo hyllyn päällä on älyttömän kätevä. Ostin omani viime kesänä Loviisan Aitasta Ruskossa ja siinä on kerrankin riittävästi maitoa kahvipöydässä kaikille sitä kahvissaan käyttäville. Suosittelen hankkimaan!  


Elegantin hienostunut kevätkattaus - mi piace!


Putiikin runsasta kynttilävalikoimaa. Paljon erilaisia lyhtyjä ja kransseja myös löytyy.   


Huumoria piensisustuksen puolelta. Country Whitessa myös laajat valikoimat huonetuoksuja, koreja, puutöitä, lasitavaroita, nuppeja, koukkuja, hyllyjä, lampunvarjostimia jne. Nettisivut eivät varmaan ihan aina ajantasalla koska tavaraa tulee paljon ja päivittäminen hankalaa joten kannattaa siis poiketa paikan päällä.


Ihastuin tähän kotimaiseen, käsintehtyyn lampunvarjostimeen koristenauhalla. Sain mitat ja nyt olen kotona mittaillut ja mietiskellyt soveltuisiko minun lampunjalkaani. Kaunis on kuin mikä!


Hauska esiliina! Ostin muuten viime kesänä Kasvihuoneilmiöstä tällaisen metallisen "mallinukketelineen" tai miksi sitä nyt kutsutaankin. Tuossa se seisoo makuuhuoneeni nurkassa metallisänkyni vieressä päässään tällä hetkellä valkoinen, leveälierinen hattu.


Country White on ihanan hyväntuulinen kauppapaikka. Myyntihenkilöstö on ihan älyttömän ystävällistä ja auttavaista eli palvelusta 10 plus! Tavarat pakataan kauniisti ja hymyn saa kaupan päälle. Kiitos taas teille :)


Siirrymme kummitytön kanssa ulos jo silittelemään hevosia. Ohitsemme sauvakäveli vanhempi pariskunta. Rouva tokaisi miehelleen "Hei, tämä on se ihana kauppa, johon Tuulalla on aina niin kiire kun on meillä kylässä." Pariskunta taisi asua jossain lähistöllä enkä yhtään ihmettele miksi Tuulalla on Country Whiteen kiire. Ainoa miinus meidän kävely-shoppailureissulla oli se, että viereisessä kahvilarakennuksessa oli yksityistilaisuus eli iltapäiväkahvit jäivät saamatta. Country Whitessa voi toki myös juoda kahvia mutta jätimme sen väliin tällä kertaa.


Ai, niin tässä minun Sandwichin silkkitunika alerekistä - kiitos vielä Kati tämän bongauksesta!







4 kommenttia:

  1. Kiitos Marjo kauniista sanoistasi ja ihanista kehuista!

    Olen itse töissä Country Whitessa, ja kirjoitan myös blogia, mutta asia ei tullut paikan päällä puheeksi, koska kuulin vasta myöhemmin, että sinäkin kirjoitat blogia. Tulin siis heti vierailulle luoksesi! :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helene itsellesi tosi hyvästä palvelusta!

      Kiva kun kävit vierailulla blogissani - minäpä käy vastavuoroisesti sinun blogissasi. :)

      Poista
  2. Hauska liike, olen liikkeestä lukenut joistain blogeista, mutta en ole tajunnutkaan sen olevan Tuomarinkylässä.

    Lauantai taisi olla siis hevospäivä meillä molemmilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä kurkkaamassa! Oli meillä joo hevospäivä ja mun niin tekisi mieli ehkä ratsastaa taas....

      Poista