marraskuuta 16, 2014

Piipahduksia Country Whiten tunnelmissa

Tiedän jo naputellessani tätä tekstiä nyt marraskuun puolivälissä, että osa lukijoistani ihmettelee miten voin kirjoittaa joulunodotuksesta jo nyt? Olen useaan otteeseen vannonut etten postaa tänne blogiin mitään ennen joulukuun alkua. Edelleenkään kotiin tai sisustukseeni ei tule ilmestymään mitään jouluun liittyvää ennen ensimmäistä adventtia mutta olisi väärin Country Whiten ihanaa Ullaa ja Jyrkiä kohtaan jos en jakaisi teille muille kokemuksia heidän puotinsa jouluodotuksesta. Sitä paitsi osa tavaroista voi olla jo loppu kun minä kirjoittelisin joulukuussa joten kuulostaa selitykseltä tai ei haluan nyt kertoa parista pikku piipahduksestani joulumaassa jo vähän ennakkoon.

Kanta-asiakkaiden iltatilaisuudet olivat sekä Oitbackan että Tuomarinkylän liikkeissä jo reilu viikko sitten. Oli ajatellut huristelevani Kirkkonummella mutta erilaisten sattumusten jälkeen meninkin sitten Tuomarinkylän puotiin, jossa oli melko tiivis tunnelma. Pelkäsin koko ajan itse pudottavani jotain pöydiltä tai hyllyiltä liikkuessani liikkeessä. Jatkossa Country White tuleekin järjestämään kaksi tilaisuutta Tuomarinkylässä jotta tunnelma on väljempi ja kassalle ei tarvitse jonotella pitkään. Varmaan ihan viisasta koska vaikka jätimme takit narikkaan niin sisällä tuntui saunamaisen lämpöiseltä.

Voi miten kauniisti kaikki oli taas laitettu esille.


Lexingtonin nurkkauksessa kivoja huopajoulukuusen koristeita ja lahjapakettiin vaikka villapipoja - ihana valkoinen palmikkoneule malli tai perinteisempi harmaa vaikka isälle tai omalle miehelle tai poikaystävälle.  

Lasten maailmassa oli vaikka mitä ihanuuksia Mailegin pupuista isoihin kalenteritonttuihin. Myös vaaleanpunaiset enkelinsiivet olivat lumoavan kauniit. Tässä huoneessa viihtyy myös vähän isommat tytöt hypistelemässä kaikkea söpöistä ja pientä tai ainakin minä viihdyin.



Jaksan aina myös sormeilla tässä huoneessa näitä erilaisia pepitaruutuisia sekä muitakin koristenauhoja. Pakko myöntää, että salainen haaveeni on joskus päästä järjestelemään tai päiväksi työskentelemään nappi-nauha-ompelutarvike liikkeeseen, jossa saisin sitten puuhastella näiden kanssa ja laittaa niitä ojennukseen.


Jos puolestaan isät, aviomiehet tai poikaystävät haluavat yllättää perheen naiset löytyy Country Whiten valikoimista vaikka mitä ihania juttuja joulupaketteihin. Itse kuolasin näitä Bunkers Bootseja - olisivat oikein mieluisa lahja ja koko saisi olla numeroa 41 kiitos :)


Jos vaikka sattuisi niin ikävästi, että omaa kokoani ei buutseista vaikka löytyisi niin Joulupukille tiedoksi sinne Korvatunturille, että myös Country Whiten vaatteet olisivat ihan kiva yllätys aattoiltana. En ollenkaan pane pahakseni jos vaikka tuo vasemman puoleinen hame tai oikeanpuoleinen tunika löytyisi jouluna paketistani tai joku Odd Molly tai Chill of Norway tuote. 


Myös jouluvalot ovat tärkeässä roolissa tässä kaamoksessa luomaan joulutunnelmaa ja Country Whiten valikoimissa on kauniita Happy Lights pallonauhoja. Ihanan värikäs Christmas Gold sopii joulutunnelmaa mutta yhtä hyvin voisin itse valita myös valkoisen Snowball valosarjan.


Ihania joulukattauksiin sopivia astioita oli myös runsaasti esillä ja näyttävään kattaukseen sopivia kynttilänjalkoja sekä upeita kynttilöitä. Itse en jaksanut jonottaa omaa Riviera Maisonin kynttilänjalkaani kanta-asiakasiltana koska kassajono oli tuskastuttavan pitkä mutta onneksi niitä oli vielä jäljellä myöhemminkin.


voi myös pukea jouluisammaksi vaihtamalla vaikka vain erilaiset tyynyt sohvalle. Country Whiten valikoimissa näytti olevan myös vähän erilaisia bling-bling malleja kuten nämä paljettiset tähtityynyt. Näiden tyynyjen päälle ei auta kyllä nukahtaa joulupäivällisen jälkeen koska muuten poskessa on paljettipainaumat pitkään :)


Itse ottaisin mieluummin omaan sisustukseeni ehkä kuitenkin nämä punaiset, joissa oli hauska "virkattu pitsiliina" -kuvio somisteena.


Myös nämä printtikuvioiset tyynyt olivat mielestäni hauskoja - ehkä eivät kuitenkaan sovi kotini sisustukseen joten wink wink Joulupukki :)


Country Whiten valikoimiin oli tullut ensimmäisenä Suomessa myös ranskalaisen Le Comptoir de Mathilden tuotteita. Voi mitä herkkuja tuossa nurkkauksessa olikaan. Saimme maistaa erilaisia suklaita, jotka olivat kyllä äärimmäisen hyviä. MUMS! Valikoimissa myös suklaalusikoita, sinappia, hilloja ja upeita lahjapakkauksia. Jokainen herkkusuu on varmasti iloinen saadessaan Le Comptoir de Mathilden herkkuja jouluna. Hauska myös tuo vasara tuossa suklaa-pähkinälevyn seuralaisena.


Jouluna me kaikki teemme aina valtavan joulusiivouksen ja kotiin on kiva saada myös jouluntuoksua. Maison Belle Christmas puhdistusaine tuoksuu appelsiinille ja kanelille. Maisonilta löytyy myös omena-timjami astianpesuaine. Taidan kokeilla tänä jouluna näitä.


Jos joulukoristeet kaipaavat päivittämistä ja uudistamista löytyy sekä Tuomarinkylän että Oitbackan kartanoputiikeista vaikka minkälaisia ihania joulukoristeita. Valkoista, hopeaa, helmiäistä....hauskoja läpinäkyviä palloja joulukuuseen....sydämiä...lintuja....jokaiselle jotain. Itse jatkan vanhoilla omilla koristella vielä tänäkin jouluna.


Olin varma, että törmäisin Country Whiten kanta-asiakasillassa ihanaan Etanaelliin mutta harmikseni emme nähneet. Ehkä Etanaelli oli käynyt jo Oitbackan liikkeen vastaavassa illassa mutta jäin kaipaamaan hänen kuulumisiaan kun emme ole Loviisan Wanhojen talojen elokuisen tapahtuman jälkeen nähneet toisiamme missään.


Pimeässä illassa Tuomarikylän liike näytti todella kodikkaalta ja pihalle oli sytytetty paljon lyhtyjä mustaan marraskuun synkkyyteen.

Tänään käväisin vielä pikaisesti virallisissa Tuomarinkylän liikkeen joulunavauksessa ja samalla otin muutaman valokuvan uusiksi. Kantis-illassa oli sellainen kuhina, että osa kuvistani oli todella surkeita. Samalla lunastin itselleni myös sen aiemmin mainitun Riviera Maisonin kynttiläjalan, joita oli onneksi vielä yksi jäljellä. Lisäksi joimme tämän vuoden ensimmäiset glögit piparilla ja tervehdimme myös paikalla ollutta haitarilla varustettua Joulupukkia

Minnien poseerausta häiritsivät ohimenevät hevoset, joita sen piti kirsu pitkällään tuijottaa :)






2 kommenttia:

  1. onpas bling blingiä...vähempi on enempi joulukoristelussa....)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä tuli kuvattua vain noita bling-bling koristeita mutta kyllä Country Whiten valikoimissa on muitakin kauniita koristeita.

      Poista