joulukuuta 11, 2015

Jouluvillapaidat

Muistatte varmaan hupaisan kohtauksen elokuvasta Bridget Jones´s Diary-leffassa, jossa Bridget kohtaa jouluna vanhempiensa juhlissa Mr Darcyn. Takaapäin mies näyttää hyvältä ja on ehkä "Mr Right" mutta lakimies paralla on yllään isolla poronpäällä varustettu jouluvillapaita. Lyhyt tapaaminen ei muutenkaan suju kovin sulavasti kaksikon välillä joulujuhlissa. Mr Darcy pitää Bridgetia tyhmänä ja Bridgetin mielestä mies taas on ylimielisen töykeä. Eikä tuo jouluvillapaita yhtään paranna tilannetta. No, elokuvan edetessä heidän välillään alkaa kipinöidä ja
poropaitakin unohtuu  

Kuva lainattu Pinterestistä.

Minusta jouluaiheiset villapaidat ovat aina olleet liikkuvan ihania  Kiertäessäni tänään vähän kaupoissa huomasin jouluvillapaitojen olevan taas selkeästi muodissa. KappAhlin valikoimissa löytyi naisille sekä punaista poro/peura villapaitaa että harmaata jouluvillistä. Myös miehille ja lapsille löytyi jouluisilla kuoseilla varustettuja villapaitoja useita.



Kuva lainattu KappAhlin nettisivuilta.

Jack Jones tarjosi nuorelle miehelle kokonaisella joulupukilla lumisateessa varustettua paitaa. Tämä villapaita oli vähän ohuempaa materiaalia mutta ihan humoristinen pukki tässäkin oli. Ei yhtään nolo tai hävettävä joulupukki paita vai mitä tuumitte?


Hennes & Mauritz luotti miesten printticollagessa karhuun eikä edes heidän nettisivuillaan ollut jouluaiheisia miesten villapaitoja. Toisaalta myös jääkarhu villapaidassa on söpöä!


H&M joulukampanjan tähtenä on Happy-Merry-Kate-Perry. Holiday-mallistossa on useita paljetti kuvilla varustettuja paitoja naisille. Elfie Selfie oli muuten kiva mutta malli on vähän niukan lyhyt. Koko Kate Perryllä lanseerattu mallisto on melko räväkkäa mutta todella iloisen sadunomainen. Jossain mainoskuvissa Kate Perry on peräti keijukaispuvussa.


Kuva lainattu H&M nettisivuilta.

Muistatteko viime vuonna Hesarista artikkelin, jossa Jenkeissä oikein kisattiin siitä kenellä on joulun 2014  rumin jouluvillapaita? Hesarin toimittaja vieraili villapaitakaupassa, jossa oli peräti 1600 erilaista jouluvillapaitaa myynnissä. Turkiskauluksella varustut villapaidat oli jo loppuunmyyty. Jos villapaidassa oli paljon bling-blingiä tai roikkuvia killuttimia oli se myös haluttua tavaraa. Ehkä itse en viihtyisi tällaisissa jouluvillapaidoissa mutta Mr Darcy -tyyliset villapaidat ovat itsessään hyvin hellyyttäviä. Voisin hyvin myös ostaa itselleni KappAhlin poro/peurapaidan ja jopa käyttää sitä jouluaikana kotioloissa.

Minusta jouluvillapaidoissa on ihanaa kodikkuutta joten kaikki porovillat paidat nyt esille kaappien kätköistä ja päälle jouluaattona! Jos hyvin käy saatamme saada jopa Etelä-Suomeenkin vähän lunta. Jouluna voi hyvin olla leikkimielinen ja humoristinen paita päällä ♥ 

Ei jouluvillapaita miestä tai naistakaan pahenna.
Tämän myös huomasi Bridget Jones mutta vasta elokuvan loppumetreillä 

10 kommenttia:

  1. Ammoisilta Amerikan ajoilta muistan jouluneuleiden olleen kova sana Connecticutin kotirouvien keskuudessa. 50 min päässä New York Cityssä eivät olisi olleet niin katu-uskottavia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, että moni mieltää jouluvillapaidat todella ällöttäviksi ja epätrendikkäiksi mutta jostain oudosta syystä olen itse aina pitänyt niistä. En toki kaikista mallista enkä sellaisista mitä tuossa Hesarin artikkelissa oli mutta paita muutamalla jouluisella koristeella on ihan kiva. Antaa meille aikuisille hetken olla lapsi näin joulunaikaan.

      Toinen ihana juttu mitä jouluna voi käyttää on erilaiset joulusukat - siis sellaiset jaloissa pidettävät pehmosukat. Rakastan tepastella ne jalassa ja vain laiskotella joulunpyhinä.

      Poista
  2. Jopa Lidl:n uudessa mainoslehdessä oli näitä jouluneuleita myytävänä :)
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin katsomassa juuri Lidlin nettiversion mainoslehdestä ja olet oikeassa Outi. Siellä oli lumiukko, poro ja pingviini paitakin. Hauskoja!
      Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  3. Juuri itselläni oli instagramissa aivan samasta aiheesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkimassa ja hauskan paidan olit itsekin bongannut jostain.
      Moni muuten salaa ihailee jouluvillapaitoja muttei kehtaa tunnustaa sitä ääneen.... :D

      Poista
  4. Hih! Jouluiset neuleet saavat hymyn huulille :)
    Mieluusti pukisin tuollaisen lapseni päälle,
    mutta itselleni en oikein osaa moista ajatella.
    Taidan olla pukeutumisen suhteen vähän tylsä tyyppi :/

    Mukavaa kolmatta adventtia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jouluiset neuleet saavat todella hymyn huulille :) ja lapsellisen olo.
      Sopii itselleni mutta tiedän monia tuttujani, joilla nousee niskavillat pystyy kuten Bridget Jonesilla :D Et sä varmaan ole tylsä tyyppi...järkevä pikemminkin...

      Mukavaa 3.adventtia myös sinne!

      Poista
  5. Toi leffa ja paita oli huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bridget Jones oli kyllä hyvä leffa - jatko-osasta en pitänyt enää niin paljon. Harvoin muuten jatko-osat elokuvista ovat kovin onnistuneita.

      Poista