helmikuuta 03, 2016

Pompomeja, peilejä, tupsuja, värejä

On taas se aika vuodesta kun pyörin vimmatusti netin syövereissä ja katson kevään sekä tulevan kesän kenkätrendejä. Ja sen voin myöntää, että tällaiselle kenkähullulle kuin minä tämä on tuiki vaarallista ja aikaa vievää puuhaa. Tälläkin hetkellä pitäisi purkaa pyykit koneesta kuivumaan ja sen jälkeen pakata tavarat kahden päivän työreissua varten. Mutta mitä teen minä - keitän toisen kupin kahvia kun edellinen on jo hörpitty loppuun ja jatkan kenkien selaamista. Tämä vaan on niin koukuttavaa :) Jokaisella meillä on paheemme ja minun yksi paheistani on tämä kenkien selailu. Tähän voisi lisätä vielä käsilaukut, vaatteet, korut jne. jne. :)

Jäin aivan kiinni Dolce & Gabbanan värikkäisiin kenkiin ja saappaisiin. Näistä ei kyllä puutu yksityiskohtia eikä värikirjoa. SS2016 muoti Dolce & Gabbanalla on täynnä ihania sisilialaisia printtejä ja kirkkaita värejä. Mallisto on suunniteltu teemalla "Italy is love" ja varmaan siksi nämä
uppoavat minuun, joka olen ihan auttamaton ♥♥♥ Italy Fan ♥♥♥


Näiden sandaalien koroissa on naisfiguurit kuten Irregular Choice merkin useissa kengissä.
Tästä merkistä teinkin syksyllä 2014 ihan oman postauksen  ja minun kaapissa on yhdet syötävän ihanat Irregular Choicet. Uuu, mitkä värit ja nilkkaremmit vielä kaiken lisäksi ylläolevissa!




Entäs nämä nilkkurit, jotka on täydellisesti peitetty peileillä, kukkasilla, medaljongeilla ja "jalokivillä"  ja totta kai saapikkaan suussa värikkäitä pompomeja rivillinen. Mi piace!



Värikylläisyys on haettu perinteistä sisilialaisista naistenvaatteista ja niitä on yhdistetty sitten 50-luvun jetset muotivaikutteisiin Caprilta ja Ischialta. Myös kenkämuodissa on takaumia menneestä ajasta - postikorttimaisia maisemia mm. Taorminasta ja Palermosta.



Näyttää sinne kengän koristeeksi eksyneen myös maalauksellinen Madonna ja lapsi kuvakin varustettuna roikkuvalla kullanvärisellä ristillä.



Suurin osa tämän postauksen kuvista on Milanon viime syksyn Dolce & Gabbanan näytöksestä (netistä napattuja) mutta löysin D&G:n nettisivuilta myös samaa teemaa mukailevia vähän vähemmillä koristella olevia kesäkenkiä. Näistä espandrilloksista olisi muistaakseni saanut pulittaa 708 dollaria joten minun budjettiin nämä todellakaan eivät mahdu - mutta aina on ihana haaveilla :)
Lottovoittoa odotellessa...toteaa ikuinen haaveilija!





Toinen teema SS2016 G&G muodissa ovat mustat kengät yhdistettynä mustiin läpinäkyviin vaatteisiin ja sukkiin. Mutta tottakai värikkäillä koristeilla varustettuna.



Stefano Gabbana on saanut innoituksen tähän kokoelmaan luettuaan kirjan Toisen maailmansodan muodista. Koska materiaaleista oli valtava pula sodan takia ompelijat ja vaatturit alkoivat käyttämään kirjailuja, koruompeleita ja brodeerausta vaatteissa saadakseen niistä näyttävämmän näköisiä. Dolce & Gabbanan vaatteet ja kengät ovat aina brändin perustamisesta 1985 saakka olleet yltiönaisellisia ja seksikkäitä. D&G on vaatettanut myös julkisuuden henkilöitä kuten vaikka Madonnaa.







Perinteinen sisilialainen koripunoslaukkukin näyttää ihan erilaiselta kun se on kirjottu ja siihen on lisätty pompomeja ja medaljonkeja. Eikä tuo karvainenkaan laukku olisi yhtään hassumpi. Näitä kaikkiahan ei tarvitse yhdistää keskenään vaan voisi ottaa vaikka yhdet ihanat kengät näistä mustan asun seuralaiseksi. Mutta korostan edelleen vain haaveilevani näistä...


Pähkäilin pitkään mitkä kengät näistä ottaisin jos saisin vapaasti valita ja päädyin lopulta noihin korokepohjilla varustettuihin punaisiin sandaaleihin, joiden pohjaan ja korkoon on maalattu ihmishahmoja. Earth is calling...joten nyt lähden ripustamaan pyykkejä ja unohdan luxuksen... :)

Arrivederci! 


8 kommenttia:

  1. Mikä värikavalkadi mutta niin tyypillistä D&G:lle.

    Tämä tuli postauksesta tuli todella energinen olo :) Rakastan värejä kuvissa!!!

    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit ja D&D :)
      Minullekin värit antavat voimaa ja rakastan niitä myös.
      Kukkaroni ei taas rakasta näiden tuotteiden hintalappuja....
      Mukavaa loppuviikkoa sinullekin Tuula <3

      Poista
  2. Mä haluisin nuo kultapohjaiset avokkaat, mutta koska en osaa kävellä koroilla, todennäköisesti päätyisin korkeapohjaisiin espadrilloihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nuo samat kengät olivat aika vinkeät :) kivat kipparakärjetkin niissä. Espandrillokset myös kauniit mutta tuo hinta... :D
      Hauskaa iltaa Outi!

      Poista
  3. Vauhdikkaan värikkäitä kenkiä! Säärikarvat lienevät nyt muodissa, yhdessä kuvassa mallilla oli selvästi ajelemattomat sääret!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin ihan samat säärikarvat ja mietin ettei joku ehkä ollut ehtinyt tai jotain .... :D Ei ne kyllä näytösmalleilla voi olla muotia. Ainakaan D&G näytöksessä ;)

      Poista
  4. Pakko todeta, että noissa on jotain todella houkuttelevaa. Viehättää! Laukku tänne ja heti ja aika monet kenkulitkin voisin huolia ja sitten pitäisi olla todella yksinkertainen asu niiden kanssa. Ihanan kamalan ihania. <3 Jäin jo pohtimaan kenellä on nuo Lumon mainitsemat karvakoivet, mutta omat kintut on niin karvaiset, että kyllä aika sileät nuo oli. :) Kivaa iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin sinun Tiia pitävän näistä kun sulla on kimallesaappaat :) Minä taas haluaisin myös nuo saapikkaat ja sitten kopistelisin katuja pompomit heiluen :)

      Ei nuo karvasääret pahimmasta päästä olleet mutta kun tämä oli melko huomattava näytös niin siksi kummastelen...

      Hauskaa iltaa sinnekin <3

      Poista