huhtikuuta 02, 2016

Country Whiten kevättuulahdus - sisustus ja muoti

Torstaina iltana matkustin "maaseudulle" tai ainakin minusta tuntui siltä kun ajelin Kirkkonummelle. Kehä III jälkeen oltiin nimittäin jo ihan peltojen keskellä ja kohta Oitbackan kartanon hurmaavassa pihapiirissä. Country White järjesti Ihanien naisten VIP-illan, jossa haisteltiin kevään ja kesän 2016 uutuuksia skumpan ja pienen suolaisen sekä makean kera. Ja totta kai hypisteltiin ja katseltiin kaikkea uutta ja kivaa .... ja sainhan siellä toki sitten shoppaillakin! 



Riviera Maisonin simpukka-hiekkapurkki. Tulee mieleen oma "hiekkarantani" kotona makuuhuoneen hyllyllä, joka muistuttaa minua aina kaamosaikana tulevasta keväästä ja kesästä. Ja meritähtiä kattauksessa. Nämä nähdessäni aloin melkein kuulla jo meren kohinaa... 
Meritähdet - siis synteettisesti valmistetut - sopisivat hyvin myös meidän kesäkotiin. 



Arte Puran italialaiset, korkealuokkaiset kodintekstiilit saavat minut aina kuolaamaan. Pellavaa ja puuvillaa makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja kattaukseen. Lumoavan kaunista! Sellaista ylellisyyttä ja jotain pientä luksusta voisi olla omassakin arjessa tekemässä siitä juhlaa. 


Keväiseen kotiin on mukava vaihtaa raikkaampia tekstiileitä ja niitähän Country Whitessa on runsaasti. Itselläni on tällä hetkellä vihreää olohuoneessa mutta "Voisin hyvin vaihtaa johonkin toiseenkin sävyyn", mietin kiertäessäni täällä tyynyjen keskellä. Jollain tasolla vanharoosa kiehtoo mutta katsotaan nyt rohkenenko laittaa sitä kuitenkaan. Olen nimittäin elänyt jo kerran roosa-aikakauden elämässäni. 





Paikalla Ihanien naisten VIP-illassa oli myös Odd Mollyn esittelijä kertomassa ihanista kevään ja kesän uutuuksista. Ja niitähän riitti sekä vaatteissa, asusteissa että kengissä.

Odd Molly Cha-cha-cha toppi ja housut
Odd Molly Palm Tree huivi
Maru Design tähtikoru

Odd Molly Oddspadrillos, löytyy sekä painettuja että kirjottuja malleja


Odd Mollyn Another day dress on ihan superihana. Kotikaupungin laidalla -blogin Fridan bloggauksessa on upeita kuvia tästä jännästä, takaa vähän pidemmästä pitkästä mekosta. Ihanasti laskeutuvaa viskoosia ja kaunis pääntie. Miten minusta tuntuu, että tämä musta mekko huutaa nimeäni... :D



Kevät ja kesä vaativat värikkäitä postilaatikoita vaikka mökille tai kotiin laskuja tai muita tärkeitä papereita varten.  

Kauniita kevätkattauksia vaikka tuleviin ylioppilasjuhliin tai koulujen päättäjäisiin. Nuo perhosastiat olivat aika tyylikkäitä ja jäivät vähän kutkuttamaan. Samoin nuo ihanat metalliset salaattiottimet. Riviera Mainonin lautasliinan pidikkeet olivat myös söpöt!






Country Whiten vaate-, asuste-, kenkä- ja koruvalikoimissa on paljon kivoja kevät- ja kesäjuttuja, joita kannattaa käydä itse kurkkimassa joko Tuomarinkylän kartanopuodissa tai sitten Oitbackassa.
Oitbackaan on toki vähän pidempi matka mutta puoti on huomattavasti paljon suurempi. 

Peura, Rosemunde, Chillofnorway, Ewa i Walla, Jeanne d'Arc, Lexington, Bunker, Calou…


Kevään kunniaksi olin kaivanut taas esille keltaisen kevättakkini, joka saa loistaa kilpaa auringon kanssa. Viime kevään MONKin alelöytö, joka saa ihmiset aina sanomaan "Upean värinen takki!"



Ai, niin meinasin ihan unohtaa koko puutarha, ruukku, kastelukannu, kukkalaatikko jne. puolen. Tällainen ihana näky vastaanottaa teidät, jotka matkaatte Oitbackan puotiin. Tässä tilassa tuli niin kesäinen tunne ja tuo turkoosin vihreä kastelukannu.....! Minusta sekin huusi nimeäni. 

Kiitos Ulla ja Jyrki mukavasta illasta taas jälleen kerran

20 kommenttia:

  1. Apua miten ihanan näköinen paikka. Tuo mekko taitaa huutaa myös mun nimeä, on se vaan niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mekko on unelma Outi! Ja kiva jos huutaa sunkin nimeä :D
      Toivottavasti ehdit poikkeamaan joskus Country Whiten putiikeissa joko Tuomarinkylässä tai sitten Oitbackassa....siellä nimittäin saa todella hyvin ajan kulumaan....kokemusta on :D

      Poista
  2. Voi hitsi, kun upeita kuvia ja mikä paikka! aivan ihania sisutustavaroita!

    Taitaa kevät olla tulossa, kun hullaannun noista tavaroista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli :)

      Paikka on vanha talli ja olen tehnyt aiemminkin jo postauksen http://styleheaven-marjorie.blogspot.fi/2014/05/oitbackan-putiikin-avajaiset.html. Oitbackan kartano on valkoinen samoin kuin tämä aikoinaan Suomen suurin tallirakennus mutta miljöössä on ihania punamultaisia rakennuksia.

      Kevät saa pään sekaisin... <3

      Poista
  3. Oitbackan kartanon alue on niin kaunis, mutts harmillisen kaukana. Ehkäpä kesällä tulee tehtyä retki sinne, jos vaikka orangerissa pidetään taas taidenäyttely. Perhoskuvioinen tyyny houkuttelisi meikäläistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, voi harmi. Olisin voinut tarjota sinulle kyydin Oitbackaan viikolla. Mutta ymmärrän ettei teiltäpäin katsottuna matka on pitkä. Orangerissa on varmasti taas taidenäyttelyitä. Jos vaikka minä ostaisin tällä kertaa sen käsilaukku grafiikan.

      Nähdään messuilla perjantaina!

      Poista
  4. Onpas kivan näköinen paikka - ja voi mitä ihanuuksia siellä onkaan! Taitaa olla hyvä, että on vähän kauempana tämä putiikki;)
    Aurinkoisia kevätpäiviä, Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oitbackan koko kartanoalue on viehättävä. Kurkkaa tuo aiempi postauksen tuolta Tuulannelin vastauksen joukosta niin löydät siitä enemmän tietoja.

      Aurinkoista viikkoa!

      Poista
  5. Tuolla en vielä olekaan käynyt, toivottavasti sattuu joskus matkan varrelle. Kyllä on pirtsakkaan värinen takki, loistat auringon kanssa kilpaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka - et pety!

      Kiitos :) Olen ristinyt takkini "hyvänmielen takiksi".
      Aurinkoista viikkoa.

      Poista
  6. Jälleen kerran huomaan, että miten olen edelleenkin onnistunut skippaamaan tuon ihanan paikan. Olen tsiljoona kertaa ollut menossa, ja paikka on to see -listalla yhä. Huoh.

    Ihana takki, todellakin <3 :)! Kevät <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt Rouva Sanan on ryhdistäydyttävä ja vaikka piipahdettava silloin kuin Orangerissa on taidenäyttely. Kartanoalueen yksi kauneimmista rakennuksista on juuri Orangeriin. Paikkaa voi myös vuokrata!

      Takki on niin keltainen...ja ihana <3

      Poista
  7. Ooh haluan kaiken, erityisesti paikan tiiliseinän, keltapunaiset kanapurkit ja nuo Odd Mollyn kenkulit, ihania juttuja! Kiitos kierroksesta ja oikein mukavaa sunnuntaita Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkös Tiia, että otin kuvan kantapurkeista juurikin sinua varten :) Arvasin, että pidät. Odd Mollyn toisetkin kenkulit (vanhat rosat) olivat aivan syötävän ihanat.

      Aurinkoa viikkoosi <3

      Poista
  8. Oo. ihanaa! Liikkeissä missä myydään tuota Riviera Maisonia on niin ihana maalaisromanttinen henki! Pitääkin käydä katsomassa tuossa naapurissa se toinen Country White, että mitä siellä onkaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koko Oitbackan kartanomiljöö on maalaisromanttinen. Ja toki myös Tuomarinkylän putiikki :) Käy ihmeessä siellä jos on lähempänä sinua.

      Poista
  9. Oi hitsi, miten ihana ilta teillä onkaan ollut! Tuolla minäkin olisin halunnut olla mukana. Olen ihan hulluna noihin RM:n tuotteisiin ♥ Tuollainen postilaatikko olisi tosi kiva meidän leikkimökin kuistille. Uskon, että pienetkin mökin käyttäjät tykkäisivät siitä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva Krisse, että pidät :) Täällä todella on RM tuotteita ja ihania kattauksia paljon. Mietin itse tuollaisen postilaatikon laittamista keittiöön. Siellä säilyisivät niin mukavasti tärkeät paperit ja laskut.
      Mutta leikkimökin kuistille aivan kuin nenä päähän.

      Poista
  10. Voi, kun sinä olet ollut ihailtavan ahkera kamerasi kanssa tuolla puodilla.... Osta tuo mekko, osta, osta... se on IHANA!!!!! (Yhtään en yllytä, enhän) Näitä tällaisia kaunokaisia tulee vastaan vain kerran viidessä vuodessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän säntäilin puodissas kameran kanssa kun sähköjänis....piti nähdä kaikki nurkat ja ihanat somistukset ;) Mi piace <3 Tiedän, että mekko on ihana ja sun bloggauksessa sen helmat hulmusivat just niin ihanasti. Mä tuumailen vielä...

      Poista