huhtikuuta 23, 2016

Tuliaisia Amsterdamista

Hupsista, viikko melkein vierähtänyt edellisestä postauksestani joten nöyrimmät pahoittelut blogihiljaisuudesta! Työmatka Hollantiin oli valitettavasti niin kiihkeärytminen, että bloggaamiselle ei vain yksinkertaisesti jäänyt aikaa. Pitkien päivien jälkeen tarkistettuani työsähköpostit ja vastattuani niihin olin niin poikki, että kaaduin aina sänkyyn päästäkseni taas ylös kuuden aikaan aamusta. Lisäksi hotellien nettiyhteydet olivat välillä etanamaisen hitaita. 

Minulla on kamerassa yli 1000 valokuvaa - joista osa toki työhön liittyviä juttuja - mutta paljon kuvamateriaalia löytyy kunhan vain ehdin sitä alkaa purkamaan ja editoimaan :) Olin tänään Lumon ja Tuulannelin kanssa BID2016 päivässä Suvilahden Kattilahallissa inspiroitumassa. Kiva tapahtuma uusissa puitteissa  ja siitä lisää huomenna mutta nyt ensiksi ensimmäinen lyhyt postaus Hollannin reissun osalta kun postausta tälle päivälle Facebookissa jo lupailin. 

Koko reissun aikana en ehtinyt shoppailemaan mitään joten ainoat ostokseni tein Schipholin kentällä eilen lähtöpäivänä. Amsterdamin lentoasema Schiphol on Euroopan viidenneksi vilkkain lentokenttä joten siellä on hyvä ja kattava valikoima liikkeitä. Minä suuntasin totta kai Rituals shopiin. Olin jo tulopäivänäni bongannut lentokenttä liikkeen ja toki nähnyt shoppeja ympäri Amsterdamia ehtimättä pistäytyä valitettavasti yhdessäkään niissä. 


Ensikosketukseni tähän hollantilaiseen luonnonkosmetiikka brandiin on tapahtunut siten, että sain ystävältäni jo vuosia sitten suihkuvaahdon tuliaisena Amsterdamin matkalta. Tämä ihanan tuoksuinen ja iholla todella hyvältä tuntuva spamainen tuote koukutti minut välittömästi. Koska meillä Suomessa ei vieläkään ole omaa Rituals liikettä olen säännöllisesti Tallinnan reissuilta tuonut aina tätä suihkuvaahtoa sekä nyt viimeksi myös käsivoidetta.  


Rituals luonnonkosmetiikka merkin myymälät ovat hyvin spahenkisiä ja kaupungilla näkemäni shopit olivat elegantisti sisustettuja myös. Lentokentän liike oli pieni mutta sielläkin vallitsi hyvin harmoninen tunnelma ja tuotteita voi ihanassa rauhassa testailla ja tuoksutella ilman, että joku hengittää koko ajan niskaan. Ritualsin tuotepakkaukset ovat myös tyylikkään yksinkertaisia ja väriharmonialtaan ne miellyttävät minua. 


Ja mikä parasta Rituals tuotteet ovat erittäin edullisia. Suihkuvaahdot maksoivat 8,50€ kappale. Tuoksuttelun jälkeen päädyin valitsemaan itselleni oranssin Happy Buddhan ja rajoitetun ajan myynnissä olevan turkoosipulloisen Rituals of Karma suihkuvaahdon. Happy Buddha sisältää appelsiinia ja setripuuta, Rituals of Karma puolestaan pyhää lootusta ja santelipuuta.


Rituls suihkuvaahdot ovat  kermaisen täyteläisiä ja niitä käyttäessä jää myös kylpyhuoneeseen ihana tuoksu kuten myös toki iholle. Valittavasti mikäli et tilaa tuotteita netin kautta lähin ostopaikka on joko Tallinna tai Tukholma. Pitkään on tosin huhuttu, että Suomeen olisi tulossa oma liike...
Voi kun tämä toteutuisi pian!


Suihkuvaahtojen lisäksi vartalokuorintoja on kehuttu monissa kauneusblogeissa ja ne sisältävät riisimaitoa. Myös käsivoiteet ovat erittäin riittoisia ja hyvin imeytyviä. Talvella käytin pakkasen kuivattamiin käsiini Ginkgo Secret käsivoidetta, joka sisältää ginseijuurta. Hurmaava tuoksu myös käsivoiteessa ja kädet taas pehmeiksi tekevä vaikutus. Kollegani on kehunut myös kiinalaista minttua sisältävää jalkavoidetta ja voiteen rentouttavaa tunnetta jalkapohjille. 


Rituals tuotteiden inspiraation lähteenä ovat olleet japanilaiset rituaalit. Myymälöissä on aina pieni hand spa, jossa tuotteita voi testailla ja myös Schipholin lentokenttäshopista sellainen siis löytyy. Ystävällinen myyjä kehotti testailemaan rauhassa ja tuoksuttelemaan. Rituals tuotteista saa pientä juhlaa arkeen ja niiden hinta-laatusuhde on hyvä. 


OHO, nyt tuli toinen kosmetiikka postaus peräjälkeen mutta seuraavaksi tulossa jotain ihan muuta. Onko teillä kokemuksia Rituals kosmetiikasta ja mitä mieltä olette tuotteista?


10 kommenttia:

  1. En ole kuullut tälläisestä sarjasta ollenkaan. Täytyy kyllä sanoa, että nuo valitsemasi kylpyvaahdot kuulostavat aivan ihanilta.
    Kivaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outi jos pääset kokeilemaan Rituals tuotteisiin ymmärrät miksi niihin koukuttuu niin helposti. Suihkuvaahdot ovat niin kermaisia ja tuoksut taivaallisia.

      Aurinkoista sunnuntaita :)

      Poista
  2. Tuttuja ovat ja olen aivan ihastunut. Espanjasta näitä ostan ja seuraavalla kerralla kun lähden oikein matkalaukun kanssa niin ajattelin näitä kotiuttaa kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että toinenkin Rituals fani löytyy :)

      Olisin itsekin ostanut enemmän tuotteita mutta kun minulla oli tavaraa liittyen työjuttuihin jo ihan riittävästi kannettavana en lähtenyt hamstraamaan enempää tällä kertaa.

      Olen menossa Amsterdamiin taas toukokuun lopussa joten silloin sitten lisää :)

      Poista
  3. Minulla ihan uusi tuttavuus :) täytyypä laittaa nimi muistiin.

    Kiitos vielä avain ihasta päivästä! Oli niin upea tutustua sinuun viimeinkin livenä ;)

    Ihana olet!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti suosittelen lämmöllä Rituals tuotteita.
      Kiitos myös sinulle ihanasta päivästä ja livenä olet vielä mukavampi kuin "virtuaalisesti" :)
      Ja IHANA oot itsekin!

      Poista
  4. Ostan usein reissusta jonkun kivan suihkutuotteen. Se tuo matkan mieleen päivittäin. Ritualsin tuotteita olen joskus saanut äidiltä lahjaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkutuotteita kuluu itselläni melkoisesti mutta ne ovat sitä arjen luksusta :)

      Poista
  5. En tunne Rituals -tuotteita, mutta houkuttelevan ja muistettavan postauksen teit. Kun jossakin tulee vastaan, niin lienee ostaminen.
    Kiitos, oli mielenkiintoista luettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula! Minä olen kokeillut jo molempia suihkuvaahtoja ja niin ihanat tuoksut....

      Poista