tammikuuta 01, 2017

Marjon matkassa 2016 vuosikatsaus

Oikein hyvää ja upeaa uutta vuotta teille kaikille! Tulkoon vuodesta 2017 vielä parempi kuin juuri loppunut vuosi ja olkoon se täynnä sitä mistä olette aina haaveilleet ♥ Haluan kiittää kaikkia teitä, jotka seuraatte blogiani täällä Bloggerissa, Instagramissa, Facebookissa tai jotain muuta kautta. Kiitos tuhannesti ♥ Kommenttinne ovat sitä meidän välistä tärkeää kanssakäymistä ja on ihanaa kun jätätte minulle jonkun viestin vierailustanne. Kirjoittaessani blogia en tee sitä itseäni varten vaan haluan jakaa asioita, ajatuksia, vinkkejä, värejä, muotoja, materiaaleja, makunautintoja, kauniita asioita ja kaikkea sitä muuta mitä minun elämässäni on tänne lifestyle blogiini. Pakko ei ole jatkossakaan kommentoida jos siltä ei tunnu mutta kommenttisi lämmittää aina mieltäni. 

Ajattelin tehdä viime vuoden kuvakoosteen vähän eri tavalla kuin aiempina vuosina. Ota hyvä asento ja nauti vielä kerran kanssani vuosi 2016 kuvina ja lyhyenä tekstinä. 

Tammikuu 


Lunta maassa ja kunnon pakkanen joten pitkästä aikaa tehtiin kukkajäälyhtyjä. Ulkoillessa LUX Helsinki valoshowssa tarvitsi ehdottomasti lämmintä pipoa ja kuumaa glögiä sen päälle. Fiskars näytti kauniilta myös paukkupakkasessa. Kesäinen kartanokierros pääsi postaukseen vähän myöhässä mutta kuvien lämmin kesätunnelma tuntui mukavalta pakkasiltana pc-ruudullakin. Museokortti oli ahkerassa käytössä. Kirpputoreja koluttiin ja muisteltiin huippulöytöä, joka nyt valaisee makuuhuonetta. Fiskamin näyttelyssä pohdittiin ovatko ne "Kattaus, kaatis vai koriste" kategoriassa.

Helmikuu


Toteutettiin vuoden mittainen haave ja kaulalla on nyt Jovian uniikkikoru, jonka alkuperä on aika mielenkiintoinen. Kiinalainen uusivuosi aloitti Apinanvuoden. Hirvihaaran kartanossa vietetyt kaksi päivää olivat ihan huippuja. Kaakao maistui vaikka kevääseen ja kesään päästiin tutustumaan Tammer-Tukun bloggaajapäivillä ja Gudrud Sjödenillä. Stockmannin tapahtumassa arpaonni suosi Instan puolella ja Cut&Pret tunika sai uuden onnellisen omistajan. Museokorttia vinkutettiin Lego-näyttelyssä Tähtitorninmäellä ja Gumbostrandissa Söderkullassa. Kesäisistä kengistä ja väreistä haaveiltiin. 
Maaliskuu


Oli aika laittaa kutrit kuntoon Redkenin tuotteilla. Pääsiäinen osui maaliskuulle ja kotona kaivettiin esille pääsiäiskoristeet. Talvipuutarhassa käytiin ihailemassa pääsiäiskukkia ja tunnelmaa. Koti täyttyi tulppaaneista ja päiväkin tuntui jo selkeästi pidemmältä. Didrichsenin taidemuseossa oli värikäs neuvostotaiteen näyttely ja postaus taisi innostaa sinne pari tuttuakin vierailulle. Turussa piipahdettiin katsomassa nukkekotinäyttelyä ja Aboa Vetus & Ars Novaa. Samalla reissulla käytiin myös Turun taidemuseossa, joka twiittasi käynnistämme ja blogissa kuhisi. Uusi, upea restauroitu Kansalliskirjasto Helsingissä mykisti ja siellä olisi viihtynyt pidempäänkin. 

Huhtikuu 


Huhtikuussa tehtiin viikon mittainen työmatka Hollantiin ja tällä reissulla ehdittiin myös kokea Keukenhofin kukkaloisto Lissessä - mykisti! V10Plus tuotteet tulivat tutuiksi tilaisuudessa, jossa sarjan perustaja Akiko Yokota oli läsnä ja totta kai nautimme myös sushia. BID tapahtumassa inspiroiduttiin ja tavattiin blogikollegoita. Kävelyretki Katajanokalla tuotti postauksen Helsingin jugend arkkitehtuurista. Kevätmessuilla oltiin bloggaajapassilla useampana päivänä ja mitä kaikkea kivaa ja kaunista siellä nähtiinkään. Kirkkonummen HUONEettRUM lifestyle puodista meille kotiutui tillandsia, joka on edelleen hengissä.
Toukokuu 


Hevosten laitumellelasku oli upeaa katsottavaa - näin sen jo toista kertaa! Kotona kokkailtiin texmex ruokaa teemalla "No more boring meals". Löydettiin uusi, kiva Reloved kirppis/kahvila Töölöntorinlaidalta. Habitarekoti upeassa vanhassa kantakaupungin talossa avasi ovensa ja käytiin ihastelemassa Asun lehden toteuttamaan sisustusta. Russeliriiviön kanssa liikkuessa jalassa pitää olla kunnon jalkineet ja Merrellit pitivät liukkailla rantakivilläkin. Amsterdamissa piipahdettiin taas työmatkalla mutta hanamistakin ehdittiin nauttia Roihuvuoressa. Blogissa nimettiin myös Helsingin kaunein portaikko.
Kesäkuu


Kesäjalat sandaaleihin ja kuntoon Rento-tuotteilla lämpimien säiden kunniaksi. Kotiin lensivät perhoset ja linnut sisustukseen. Parvekkeella ihailtiin mustarastaan pesimistä, jolle kävi kyllä sitten köpelösti loppupeleissä kun varis vei munat. Lidlin muotinäytös Yrjönkadun uimahallissa oli elämys by Teri Niitti. Ensivisiitti Taste of Helsinki tapahtumaan ja vaikka satoi pidin elämyksestä. Gulledin kesäjuhlissa oli hauskaa ja Helsinki näytti myös parhaat puolensa Kauppatorilla. Ateneumissa avautui huikea Alice Neel näyttely ja paikalla olivat myös avajaisissa hänen molemmat poikansa ja kälynsä. Cillasin kivijalkakaupassa oli kaikkea kivaa kotiin ja päällepantavaksi. Juhannuksena syötiin hyvin ja katseltiin kokkoa.
Heinäkuu


Oltiin ensimmäisellä lomajaksolla. Saariston Rengastie kutsui bloggaajaa ja karvakaveria. Käytiin Nauvossa ja Korppoossa. Ensi kesänä jatketaan sitten eteenpäin. Seilin saari vaikutti ja liikuttikin bloggaajaa mutta onneksi me pääsimme sieltä pois toisin kuin sinne aikoinaan joutuneet. Pollin Piha Taivassalossa oli hurmaava kesäkeidas ja yksi kuukauden luetuimpia postauksia. Mäntän taidekesässä ihmeteltiin ja ihailtiin teoksia ja seilattiin myös siipiratasaluksella. Perinteinen Fiskars-Billnäs ja antiikki kutsui totta kai bloggaajaa myös. Lahden toisella puolella Tallinnassa otettiin haltuun vihdoin Lennusadam ja herkulteltiin Leib ravintolassa. Turun Keski-aika markkinoillekin ehdittiin :)
Elokuu


Toinen lomajakso alkoi elokuussa. Kotia sisustettiin ja Hiltillä saatiin kiviseinälle uusi peili. Yhdessä postauksessa muisteltiin Patarein vankilareissua Tallinnassa. Laukon kartanossa piipahdettiin ja yllätyttiin siitä miten kaunista siellä oli. Lähdettiin kiertämään vähän Saariston Rengastietä maalla ja päädyttiin Parattulaan - ihan kuin ulkomailla olisi ollut! Hyvinkään taidemuseossa oli mielenkiintoinen Krapula ja Humala -näyttely ja Tampereen Sara Hildenin museossa ihmeteltiin Ron Mueckin ihmishahmoja. Turussa piipahdettin ajamassa Förillä ja tapaamassa hyvää ystävää. Dinner in Sky oli melkoinen elämys Helsingin kattojen yllä. Ja elokuu huipentui perinteiseen LWT-tapahtumaan Loviisassa.
Syyskuu


Design Week ja Habitare täyttivät alkukuukauden ja menoa riitti. Blogissa muisteltiin elokuun lopun Varsovan reissua ja Polin museota sekä ravintolaelämystä. Uutta Allas Sea Poolia käytiin katsomassa mutta veteen ei vielä uskaltauduttu. Linnanmäellä oli iiK!WEEK tapahtuma, jossa kauhua riitti. Vanha Rauma oli yhden lauantai retken päämäärä ja huonosta säästä huolimatta mielenkiintoisen kaunis. Unelmien vuosi -kalenteri ja Aarrekartta tulivat tutuiksi! Sjökullan Lugnet & Living lifestyle puoti yllätti tarjonnallaan positiivisesti samoin Stockannin uusi sisustusmaailma. 

Lokakuu


Amsterdamissa taas jälleen kerran työmatkalla :) Ateneumissa avautui huikea Modiglianin näyttely. Russeliriiviö täytti 11 vuotta - onnea Minnie! Parveke riisuttiin kesästä ja syksy sai tulla. The Blog Award Finland 2016 gaala ja huikea ilta. Hiuksia hoidettiin Inochin ja Kaisun toimesta uudella L'Orealin Smartbondilla ja kyllä kiiltää. I Love Me -messuilla ensimmäistä kertaa ja löysin DoppWomanin, joka avaa liikkeen myös Helsingissä nyt maaliskuussa. Fazerin uusi, uljas vierailukeskus ja Mignon-munista tehty pupu ihastuttivat. Krog Roba tarjosi upeat puitteet lounaalle. 

Marraskuu


Otettiin osaa terveelliseen aamiaishaasteeseen New Yorkin tyyliin. Amsterdamista ostettu peuranpää saatiin ilman ohjeita kasattua makuuhuoneen seinälle = ylpeä! Villa Tremondo esitteli jo ihania kevätvaatteita. Konepajan Brunossa tavattiin muita bloggaajia ja oli kivaa. Muisteltiin aurinkoista Varsovan vanhaa kaupunkia ja elokuuta. Talvi yllätti ja lunta tuli reilusti vuodenaikaan nähden. Kilisteltiin Oodi vapaudelle kuohuvalla ja osallistuttiin Murhaavaan illalliseen Suvilahdessa. 

Joulukuu 


Merkkikehyksiä eurolla Instrussa ja bloggaaja kävi sovittelemassa. Kolmospokat taisivat olla parhaat! Loviisan Joulukodit virittivät hyvin joulutunnelmaan ja tänä vuonna ehdittiin myös Ruukkiin. Hyvä minä! Tammisaaren ja Lohjan joulumarkkinat tuli koluttua sekä samalla reissulla kaksi hurmaavaa uutta kahvilatuttavuutta. Silja Linen joulubuffet oli ihan huippu. Silmät söivät vielä kun vatsa ei enää vetänyt. Espa oli pukeutunut jouluun ja koko keskusta hienosti jouluvalaistu. Perinteinen sähköinen joulukalenterini ilmestyi päivittäin ja päätyi taas myös blogiin. Joulu perhepiirissä ♥ Kinkkua käytiin sulattelemassa HAMin Yayoi Kusaman upeassa näyttelyssä. Elloksen kevätmuotikin ehdittiin jo katsastaa by Teri Niitti. 
Tässä vielä Instagramin yhdeksän suosituinta kuvaani. Vuoteen 2017 uudella mielellä ja energialla. Pystythän mukana tänäkin vuonna ♥

14 kommenttia:

  1. Vuosi 2016 on nyt taputeltu ja toivottavasti vuosi 2017 olisi onnellinen ja täynnä rakkautta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ♥ hyvää ja onnentäyteistä vuotta myös sinulle.

      Poista
  2. Ihan mielettömän paljon on mahtunut kaikenlaista sun vuoteen. Olet nähnyt ja kokenut paljon monenlaista. Kiitos, kun olet jakanut matkojasi kanssamme! Kiitos kuluneesta vuodesta ja ihanaa jo alkanutta uutta vuotta Sinulle, Marjo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ♥ Tätä postausta oli hauska tehdä kun tuli itsekin kerrattua mitä kaikkea sitä vuoden aikana on touhunnut. Hyvää ja menestyksellistä vuotta sinulle!

      Poista
  3. 2016 oli sinulle mielenkiintoinen. Olkoon 2017 vielä parempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lumo ♥ paljon ehdittiin ja olit mukana monissa käänteissä elämässäni. Kiitos siitä ja hyvää alkanutta vuotta teille Siipan kanssa!

      Poista
  4. Mahtavia kuvia, näissä kuvissasi rakastan elämänmakua ja värejä. <3 Me tutustuimme vuonna 2016 ja toivon, että tutustumme lisää vuonna 2017.

    Sydämellistä uutta vuotta Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania sanoja Tiia ♥ En taida osata kuvata väritöntä...pitäisi harjoitella. On ollut ilo tutustu sinuun ja toivottavasti vielä paremmin kuluvan vuoden 2017 aikana.

      Iloista ja elämää täynnä olevaa vuotta ♥

      Poista
  5. Vuoteesi on mahtunut paljon kivoja ja mielenkiintoisia asioita :) Toivon sinulle hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rva Kepponen :) Odotan uudelta vuodelta yhtä rikkaita elämyksiä! Hyvää uttaa vuotta sinullekin ♥

      Poista
  6. Paljon mukavia asioita ja tapahtumia on viime vuoden aikana sinulle tapahtunut. Hyvää ja onnellista uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinullekin Belladonna ♥

      Poista
  7. Hyvää uutta vuotta! Sulla oli kyllä tapahtumarikas vuosi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna ihannus ♥ Hyvää uutta vuotta sinullekin!

      Poista