helmikuuta 18, 2017

Tammer-Tukku raotti jo kevättä ja kesää 2017



Mä unestani taas jo herään kesätuuleen,

ja hyvän olon saan, kun meren äänet kuulen.
Kesämieli on taas ihan vallaton.
Mä rakastua niin nyt haluaisin kaikkiin.
Mä odotellut oon niin monen monta päivää



Olen kesän lapsi, joka koko pimeän kaamosajan vain odottaa upeita valoisia aamuja ja iltoja. Haaveilen auringon leppeästä lämmöstä, lintujen laulusta, sinisestä pilvettömästä taivaasta ja vihreän ruohon tuoksusta nenässäni. Ja SE aamu kun sukat voi jättää pois on mieletön! I love summetime ♥ 

Pari viikkoa sitten kävin ottamassa pienen varaslähdön jo tulevaan ja kurkkimassa Tammer-Tukun kevään/kesän 2017 uutuuksia. Hyppää kyytiin katsomaan mitä ihan kohta on jo kaupoissa!


Tammer-Tukun kevään/kesän sisustuksessa ollaan leppeissä rantatunnelmissa Karibian värikkyydessä. Tropiikin kirkkaita sävyjä sisusustekstiileissä. Värikkäitä valosarjoja ja drinkkejä. Kotoisat, jmoniväriset räsymatot ovat pirteitä ja kynnysmattojen printit saavat sinut hymyilemään "Ou no, not you again". Hauska pullonkorkkikello näyttää leppeästi aikaa. Flipflopit odottavat jo kesäjalkoja ja punaisia varpaankynsiä. Isoja perhosia ja kylmiä drinkkejä!



Kevät/kesäsisustuksen toinen trendi on hyvin romanttinen "Marry me". Hentoa vaalenpunaista, laventelia  ja utuista vihreää. Pitsiä, vaahtokarkkeja sekä picnic huovalla katoksen alla romanttisesti. Valkoisia puutarhakalusteita ja korkeita kynttilänjalkoja. Sydämiä "Love is in the air" -tyylillä.



Kesäisiä makuja tarjosi myös noutopöydän Maku Kitchen life herkut. Olen syönyt lipstikka keittoa mutta jälkiruoka lipstikkavanukas punaherukkahunajan ja mehiläisen keräämän siitepölyn kanssa oli jännän makuinen. Maltaalla ja ruisviskillä maustettu häränfilee sai myös makuhermot herkistymään. Perinteiset suomalaiset muikut koivunmahlakreemillä saivat myös bloggaajalta suitsutusta. Mikään ei kyllä voita hyvin valmistettuja muikkuja.





Fleur du Jardin paperisissa lautaliinoissa, mukeissa, kynttilöissä ja tarjottimissa kauniita kesäkukkia. Kesällä voi hyvin käyttää grillatessa ja puutarhassa myös kertakäyttöisiä lautasliinoja.


Maku Kitchen maailmassa löytyy tyylikkäitä kattiloita, kasareita ja pannuja kokkailuun. Ilman hyviä veitsiä ja leikkuualustoja ei ruuanlaitossa pärjää ja löytyyhän tästä sarjasta myös ruuansäilytykseen sekä tarjoiluun paljon kivoja vaihtoehtoja.



Minulle uusi tuttavuus oli vuodenvaihteessa markkinoille tuotu Sous vide -keitin. Tämä ovaalinmallisen keittimien luvataan kypsyttävän ruoan taisesti säilyttäen lihan optimaalisen meheyyden. Tarkalla keittimellä voi aina olla varma lopputuloksesta. Soud vide -keitin myös säilyttää tärkeät ravintoaineet ja tiivistää makuja entisestään. Mielenkiintoista!


Soud vide -ruoanvalmisutusmenetelmä on jo pitkään ollut etenkin huippukokkien suosiossa. Kokit Risto Mikkola ja Henry Lepist olivat näyttämässä miten tätä keitintä käytetään ja valmistamassa sillä ruokaa Tammer-Tukussa. Kokit ensin tyhjiöpakkasivat ruoan, minkä jälkeen se kypsennettiin vesihauteessa matalassa ja tarkasti kontolloidussa lämpötilassa. Ristolla ja Henryllä oli monta keitintä rivissä koska saimme maistaa perinteistä karjanlanpaistia, porkkanoita, punasipulia ja perunamuussia. Toinen annos oli keväinen parsa hollandaisekastikkeen kera ja myös kartike tehtiin tällä Sous vide -laitteella. Hyvin mielenkiintoinen laite, jota tekisi mieli itsekin kokeilla omassa keittiössä..



Kesään kuuluu totta kai myös sauna, kunnon löylyt ja käsitehty saunavihta. Tammer-Tukun Rento saunatuotteista löytyy ihania saunasaippuoita ja biohajoavia pesugeelejä. Oma suosikkini on Mustikka -pesugeeli. Myös Lapinmarja -pesugeeliä kannattaa kokeilla jo ihanan tuoksun takia.
Löyly- ja huonetuoksut ovat myös hurmaavia ja niin suomalaisia.



Ja totta kai sokerina pohjalla Katri Helena Suomi Finland Collection lanseerattiin tammikuun lopussa ja kauppoihin nämä sinivalkoiset tuotteet tulevat toukokuussa. Saimme kuulla myös, että syksyllä tähän Katri Helenan nimikkomallistoon tulee vielä lisää tuotteita. Olisikohan nyt sen sienikorin vuoro ;) Tammikuun postaukseen lanseerauksesta pääset tästä.


Kiitos Tammer-Tukku mukavan insprioivast illasta ja Satu Sairaselle erityiskiitos järjestelyistä.
Nyt kevättä ja kesää kohden... :)


Aa kesän lapsi kun oon.

Aa villi luonteeni on.
Aa kesän lapsi mä oon.
Aa poissa huoleni on.

8 kommenttia:

  1. Ei enää paljon puutu, että pääsisin pyörällä töihin. Toivottavasti se kevät tulisi ko pian.
    Ihanaa viikonloppua Marjo ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli nähdä Tammer-Tukussa Outi ❤️
      Nyt on kyllä niin kevättä ilmassa mutta huomiselle on kyllä luvattu lunta...
      Toivotaan, että sulaa pois ja pääset ajamaan pyörällä.
      Mukavaa sunnuntai iltaa!

      Poista
  2. Ihanat kesätunnelmat! Harmittaa taas, etten päässyt tulemaan. Ja ois ollut kyllä kiva nähdä sinuakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun et päässyt - kiva olisi ollut nähdä sinutkin Kati ❤️
      Mukavaa sunnuntai iltaa!

      Poista
  3. Tällä kertaa minultakin jäi tämä Tammer-Tukun tilaisuus väliin. Ihania kesäisiä kuvia jaa värejä. oi, tue jo kevät ja kesä ♥ Mahtavan näköisiä herkkuja ja makuyhdistelmiä olette taas päässeet maistelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun et päässyt mutta onneksi me tapasimme eilen ❤️
      Tarmmer-Tukun kevät/kesä kyllä tarjoaa paljon kivaa.
      Ruokatarjonta oli ihan taivaallista.
      Mukavaa sunnuntai iltaa Krisse!

      Poista
  4. Harmi, että nuo Tammer-Tukun tilaisuudet tuntuvat aina osuvaan päällekkäin messumatkojeni kanssa. Tuollahan olisi ollut vaikka mitä kivaa!

    Sous Videen törmäsin ensimmäisen kerran yhden helsinkiläisravintolan avajaisissa. Sisäfileeksi luulemamme pihvi olikin sous videssä tehtyä ja kypsentämisen jälkeen pannussa ruskistettua sisäpaistia, joka oli aivan supermureaa. Jännä valmistusmenetelmä, jolal saa upeaa tulosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun et päässyt. Kiva tilaisuus ja todella kaikkea kivaa.

      Sous Vide oli kiva uusi tuttavuus ja kuten kirjoitin haluaisin itsekin kokeilla. Sillä tehty karjalanpaisti oli suussasulavan mureaa. Toinen liha, jota saimme sain pintaansa ruskistuksen "tohottimella" ja siihen tuli kivan ruskea pinta.

      Mukavaa sunnuntai iltaa ❤️

      Poista