toukokuuta 05, 2017

Tory Burchin lumoissa taas jälleen kerran haaveilua...


Minun ensi kosketukseni amerikkalaisen muotisuunnittelija Tory Burchin mallistoon olivat nämä Reva ballerinat. Yhtäkkiä 2012 näitä ballerinoja näkyi ihan kaikkialla. Ruotsin prinsessat kävelivät lehtikuvissa Toryissa ja kotimaiset bloggaaja kuhisivat Reva ballerinoista. Paris Hiltonin käsipuolessa miesystävä vaihtui mutta Toryt pystyivät jaloissa. Blogeissa esiteltiin oliko ostettu nudet vai mustat ja miten pitkä toimitusaika kengillä oli ollut. Näyttivät kyllä todella tyylikkäitä ja tuntuivat kaikkien mielestä jaloissa ihan superihanilta. Vähän arvelutti kuitenkin itse lähteä tilaamaan näitä jenkeistä koska kenkien US-koot eivät välttämättä sitten pitäisikään paikkaansa täällä meidän Peräpohjolassa.


En lähtenyt silloin sopulilauman mukana tilaamaan näitä vaan jätin asian hautumaan mieleeni. Sitten reilun vuoden kuluttua törmäsin Kaivarin Kanuunan kirppisellä Reva ballerinoihin ja vapisevin käsin nostin ne myyntipöydältä tarkistaakseni koon. Itselleni aivan liian pienet mutta joku onnellinen saisi aivan upeat ballerinat ja todella sopuisalla hinnalla, mietin niellen pettymystäni etten kantanutkaan niitä kotiini. No, siro 40-41 numeroinen jalka on haasteellinen ellei myyjäkin satu olemaan isolla jalkaterällä varustettu nainen.



Vieläkään en omista omia Tory Burchin Reva ballerinoja mutta säännöllisin väliajoin käyn aina seikkailemassa Toryn nettisivuilla. SS2017 mallistossa on paljon minua viehättäviä elementtejä. Ihanan raikkaita värejä ja minähän rakastan niitä. Kesällä kun iho on vähän päivettynyt oranssi ja vihreä näyttävät hyviltä sitä vasten. Molemmat värit  kun vielä sattuvat olemaan lempivärejäni monen muun lisäksi. Myös kauniit reikäpitsit hameissa ovat kesällä upeita kun olemme kuoriutuneet talven vaatekerrosten alta lämpimien säiden vihdoin saavuttua. Tänään iltapäivällä lämpömittari näytti Espoossa +19 astetta...piti oikein katsoa kahdesti mutta saman lukeman sain molemmilla kerroilla.



Tuo sammakko-helmikaulakoru on ihan huikea. Tätä en uskalla kyllä näyttää kummitytölleni, joka on ihan valtava sammakko fani. Kyllä tämä koru olisi kaunis myös kummitädin kaulalla oikean  asun kanssa. Leikkisän tyylikäs ja taatusti erilainen!


Kauniita kirjailuita ja kivikoristeitakin näkyy vaatteissa ja minunlaiselleni kiiltävän perään olevalle harakalle nämä passaavat oikein hyvin. Erilaisia printtejä ja kuoseja on myös estottomasti yhdistettynä ja hyvältä näyttää. Myös Tory Burchin käsilaukuissa on aina jotain koukuttavia yksityiskohtia  kuten tuo huivi tuossa metallisessa käsilaukun kantokahvassa.


Tämän pitkän maksimekon hihojen leikkaus on myös huikean kaunis kuten myös itse itse mekkokin. Etnisiäkin vaikutteita löytyy ja jotenkin sellaista värimerellistä tai Sisilian kansallispukujen fiilistä sinipohjaisten hameiden kukkakuoseista. Kukkia on myös mokkasiinimaisissa hapsullisissa korkkareissa. Ja totta kai myös kengistä löytyy nahkaisia kukkasi. Jos kurkkaatte tästä Stockmannin sivuille on keskustan liikkeessä vielä muutamia pareja Tory Burchin Blossom kukkasandaaleja. Löytyy Stockalta myös muitakin Toryn kenkiä ja käsilaukkuja.





Omistaako kukaan Tory Burchin Reva ballerinoja? Vai olenko minä ainoa, joka niistä edelleen haaveilee? Iskeekö SS2017 Tory Burch mallisto teihin? Jatkan haaveilut Tory Burchin parissa vielä hetken ennen kuin hiivin nukkumaan aikaisen herätyksen takia.

Anna lehdessä oli samana vuonna kun Reva ballerinat olivat kaikkialla hyvä artikkeli haaveilusta.

" Haaveilu ja siitä saatava mielihyvä kertovat siitä, että ihminen voi psyykkisesti hyvin. Unelmoijan mielessä on tilaa leikille, toiveille ja erilaisille tunteille. Haaveet ovat hyvää tekeviä irtiottoja arjesta, voimaannuttavia päiväunia ja aikuisten satuja silloin, kun haaveilija tietää, ettei niiden kaikkien ole tarkoituskaan toteutua. Hetki hyvässä mielikuvassa rentouttaa ja lataa akkuja, psykoterapeutti Leena Ehrling Suomen Mielenterveysseurasta kertoo."

Mukavaa viikonloppua kaikille! Muistakaa välillä haaveilla!

Kaikki  postauksen kuvat on lainattu netistä. 


16 kommenttia:

  1. Tuo maximekko ja ballerinat yhdessä=täydellistä <3
    Haaveilu on ihanaa ja se se vasta ihanaa on, kun haaveista joskus tulee totta!
    Ihanaa viikonloppua Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksimekot ja ballerit on just ihania keskellä. Voi mennä huolettomasti helmat heiluen kesäkaduilla ja miksei niityilläkin.
      Ihanaa sunnuntaita Outi ♥

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Komppaan myös sinua Jonna - maksimekot on vaan niin ihania.
      Aurinkoista sunnuntaita Jonna ♥

      Poista
  3. Itsellänikin nuo Toryn baltsut on siellä haavelistalla ❤️
    Ihanan värikkäitä ja ihania vaatteita, oi kesä, tule jo ☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatketaan me haaveilua Tuija ♥ jonain päivä me tepastelemme niillä usko pois!
      Oli todella kiva tavata eilen Tampereella :)

      Poista
    2. Tosi mukava oli tavata, sain niin paljon lisää energiaa tuosta tapaamisesta <3

      Poista
    3. Uusinta tapaamista odotellen :)

      Poista
  4. Tosi nätit ballerinat,harmi että kirpparin ballerinat olivat väärää kokoa. Ballerinat ovat nättejä mutta käytän harvemmin koska en kauhesti tykkää kävellä täysin korottomilla kengillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minua silloin harmitti mutta kyllä minä ne vielä joskus saan.
      Hyvillä ballerinoilla jaksaa kyllä kävellä koska ne eivät ole pohjasta ihan littanat.
      Hyvää alkavaa viikkoa Jael :)

      Poista
  5. Omaan makuun koko kokoelma. En ehkä kaikkia laittaisi keskenään, mutta yksittäin wautsiwau. Mahtislöytö nuo ballerinat ja höh kun Kaivarin kanuuna muutettuaan, ei ole enää entisensä.

    Aurinkoa uuteen viikkoon Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Balleri oli jollekin onnelliselle mahtilöytö muttei minulle tällä kertaa - ehkä sitten seuraavalla kerralla onnistuu.
      Tiedätkö Tiia etten ole vielä kertaakaan ehtinyt käydä uudessa Kaivarin Kanuunassa sen muutettua. On tullut ristiriitaisia kommentteja joten pakko käydä itse kurkistamassa miten on muuttunut.

      Aurinkoista alkanutta viikkoa Tiia ♥

      Poista
  6. On kyllä aivan ihania juttuja, kerta kaikkiaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä sun kanssa Katja :)
      Kivaa alkanutta viikkoa!

      Poista
  7. Siis ihanat ballerinat ja wau mitä kuvia. Ihanan raikasta ja voisin kotiuttaa monta ihanaa mekkoa ja hametta ja laukkua jne .. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa vain montako kertaa olen harmitellut etten saanut ballerinoja sieltä kirppikseltä. Nämä ovat teodella raikkaita ja pirteitä väreiltään.

      Poista