lokakuuta 21, 2017

I love me messujen vinkkejä ja makupaloja - sneak peak


Pikapäivitystä tänne blogin puolelle I love me messujen osalta niille, jotka miettivät messuilua nyt viikonloppuna. Marjon matkassa onnistui tänäkin vuonna saamaan bloggaajapassin Suomen ehdottomasti "must to see" -tapahtumaan muodin, kauneuden, terveyden, hyvinvoinnan ja lifestylen osalta. Itse vietin eilen aikaa Messukeskuksessa 10-15  ja vielä taidan piipahtaa huomenna tsekkaamaan muutamia juttuja, jotka jäivät kummittelemaan mieleen. Pieni kooste eilisen osalta, josta kuvia kertyi peräti 700! Pysy kuulolla sillä lisää tulossa mutta tässä pieni sneak peak.


Näiden messujen "THE JUTTU" taitaa olla Jeffree Starin vierailu ja hänen oma kosmetiikkastandinsa näillä messuilla. Ei nimittäin jäänyt eilen ollenkaan epäselväksi miksi vaaleanpunaisen osaston ympärillä kuhisi ja tungeksi ihmisiä koko ajan. Jeffree Star vierailee vielä tänään lauantaina klo 14-16 osastolla ja innokkaimmat fanit voivat saada itselleen jonottamalla mahdollisuuden yhteiskuvaan :) Messuilla lanseraataan myös Jeffreen The Star Family -uutuuskokoelma.


Ei kuhinalta vältytä myöskään NYX Cosmetics standilla ihan tuossa vieressä. Itse ihastuin pariinkin luomiväripalettiin, jotka jäivät hautumaan vielä päähän. Ehkä sitten huomenna kotiutan jonkun ihanan väripaletin...  NYX 6d30



Remingstonin osastolla 6d50 taitava Outi Broux teki heti aamusta kiharakampausta Minäkö keski-ikäinen blogikollega Tiialle. Myynnissä myös hurmaavia retro hiustenkuivaimia karkkiväreissä.



Nämä MasqueBarin söpöt Pretty Animals kasvomaskit olivat hauskoja ja superihanasti pakattuja!



Karita Tykkä luennoi Natural Goods Company 6e50 osastolla mielenkiintoisesti kollageenista...


Iki-ihana Nurme Cosmetics toi mieleen elokuisen Tallinnan matkan heidän tehtaalleen. Löytyy luonnonkosmetiikka puolelta NHS 7f100 osastolta.


Tätä ei kannata missata messuilla eli I love fashion -muotinäytös, jonka on Suomen suurin. Näytöksen ovat koonneet stylistit Anu Laapotti ja Sofia Oksanen. Tästä on tulossa ihan omaa postausta myöhemmin kun olen käynyt kuvani läpi.


Madaran luonnonkosmetiikka osastolla on monia mielenkiintoisia juttuja.


Ihana Sami Hoyer piti Plaza -lavalla hauskan Korkkarikoulun. Kokelailla oli korkkarikävelyssä Zion huippuihanat kengät, joita löytyy osastolta 6h12. Täältä voi tehdä todella upeita löytöjä!


Muista myös välillä pitää taukoja ja tankata vähän energiaa itseesi.
Kivaa lauantaita ja messuilua ♥

18 kommenttia:

  1. Valtavasti ihmisiä siellä ainakin on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Varsinkin tuossa Oletkaunis.fi standilla, joka olisi varmaan pitänyt sijoittaa ehkä jonnekin nurkkaukseen, koska nyt esti vähän kulkua messuille kun oli suoraan portaiden alapäässä halliin mentäessä. :)

      Poista
  2. Jeffree Star huuma näytti kyllä olevan huikea! Omat tyttäretkin pinkkiin pömpeliin jonottivat ja kyseisen brändin tuotteita ostivat.

    Oli kiva näkyillä ohimennen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin, että sun tyttäret halusivat mennä myös pinkkiin pömpöliin. :)
      Minä näin tämän Jeffreen sinitukkaisen poikaystävän useaan otteeseen standin ympärillä mutta kun en tiennyt kuka oli jäi kuvakin ottamatta :) Taas valistuin kun vähään pyörin netissä kotiin tultuani :D

      Oli joo kiva nähdä vaikka pikaisesti. Harmittaa niin vietävästi kun piti jättää eilen SuperWood festari Rantapuistossa väliin...varmasti hauskaa ja sun kuvia odotellen...

      Poista
  3. Olipa kiva törmätä messuilla. Kiva päivä oli, mutta ensi vuonna täytyy suunnitella päivänsä hieman paremmin etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Tuija :) vaikka vain pikaisesti. Ehdottomasti kannattaa ainakin vähän ennakkoon katsastaa messujen tarjontaa ja tehdä itselleen edes löyhä suunnitelma mitä haluaa nähdä. Standeja on kuintekin niin valtavasti ja siinä messuhulinassa menee vielä pää pyörälle.

      Kivaa ja aunrinkoista sunnuntaita Tuija :)

      Poista
  4. Mua ärsytti todella paljon se, että se Jeffrey Starin M&G oli tungettu siihen todella lähelle alkupäätä, koska ne ympäröivätkin pisteet oli ihan täynnä. Ehkä ensi vuonna paremmin...

    http://pisteitaruudulla.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen Outi täsmälleen samaa mieltä kanssasi. Liian lähellä portaita ja ihmisten sisäänsyöttö messuille. Viereiset osastot varmaan myös vähän kärsivät tungeksisista ihmisistä. Ja toinen juttu oli kuumuus kun paljon ihmisiä oli pakkaantunut pienelle alueelle. Ehkä ensi vuonna eri tavalla.

      Kivaa sunnuntaita Outi!

      Poista
  5. Kiva messupäivitys. Ei mikään ihme, että nuoret osaa meikata niin hyvin, kun Youtube on täynnä meikkitähtiä. Monet ovat varmaankin halunneet nähdä läheltä miltä Jeffreen meikki näyttää livenä. http://belleepoquewedding.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Teresa :)

      Youtube on kyllä yliveto koska kun näet livenä oppi menee paremmin perille kuin pelkillä kuvilla. Jeffree aiheutti hysteriaa ja aamulla osastolle oltiin jo rynnätty kirkuen. Itse en nähnyt Jeffreetä kuin kaukaa rappusilta seisten eikä mun kameran putki riittänyt edes kuvaamaan häntä. Mutta onnellisimman ja halukkaimmat pääsivät yhteiskuvaa :)

      Aurinkoista sunnuntaita!

      Poista
  6. Ihania kuvia. Huomenna minun vuoroni messuilla. Ihanaa viikonloppua Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ihanuus :) Olin vähän suunnitellut tulevani vielä tänään. Saa nähdä miten käyn. Jos tulen koodailen. Aurinkoa päivääsi messuilla ja energiaa kiertämiseen!

      Poista
  7. Omat messuiluni jäivät nyt flunssan takia väliin ja ainakin Karita Tykän ja Saimin olisin halunnut nähdä ja kuulla - ja tietenkin muotinäytöksen. Onneksi edes näitä sneak peakeja teidän mukana olleiden välityksellä saa - kiitos!
    Mukavaa viikonloppua ja hyvää messupäivää vielä huomisellekin, Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten harmi ettei Lady voinut tulla :( Odotin niin, että olisimme pitkästä aikaa nähneet mutta ymmärrän ettei flunssassa kannata/jaksa lähteä. Karita oli hyvä ja Saimi humoristinen. Muotinäytös näyttävä ja siitä tulee ihan omaa postausta.

      Aurinkoa Ladylle ja pikaista toipumista ♥

      Poista
  8. Jospa minä sitten ensi vuonna lähtisin ensimmäisen kerran tutustumaan näihin messuihin, kun en ole vielä koskaan käynyt, vaikka mielessä on kyllä ollut. Paljon kaikkea ihanaa ja naisellista tuolta varmasti löytyy ♥ Kivaa sunnuntaita ja messuja Sinulle, Marjo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ♥ Ehdottomasti ensi vuonna messuille koska siellä tapaa myös paljon tuttuja ja mahdollisesti myös omia lukijoitaan. Muotinäytös on aina näyttävä ja onhan se isossa mittakaavassa tehty. Paljon kivaa löytyi ja aikaa menee kun sulattelee tämän kaiken.
      Aurinkosta sunnuntaita!

      Poista
  9. Kiva meininki on varmasti ollut messuilla, ja näköjään ihmisiä ollut paljon liikenteessä. Paljon kaikkea ihanaa tarjolla. Hauskaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hertta-Viola :) ihmisiä jossain kohtaa jopa vähän liikaa...mutta ainahan voi siirtyä vähän syrjemmälle tai mennä kaffelle jos alkaa ahtaus tai kuumuus ahdistaa.
      Aurinkoista sunnutaita - nautitaan!

      Poista