marraskuuta 01, 2017

Ihan vain vähän pyörin netissä vaan kuinkas sitten kävikään...


Joskus vain käy niin, että joku asia jää kummittelemaan takaraivoon. Olet saanut itsellesi jonkun "pakkomielteen", joka pyörii päässäsi odottamassa ratkaisua. Ehkä ilmaisen asian hieman turhan voimakkaasti ja dramaattisesti sillä onhan maailmassa miljoonia tärkeämpiä asioita ajateltavana kuin joku turhake kenkäpari. Toisaalta välillä kun kuuntelee sitä intohimoa millä miehet puhuvat vaikka kalastusvieheistä tai moottoripyörän osista toteaa, että kyllä ne kengätkin ovat ihan tärkeitä juttuja meille naisille. Olen joskus sanonut "ketunhäntä kainalossa" ja huumorinpilke silmänurkassa "Jotkut keräävät postimerkkejä jotkut kenkiä." Toisaalta kyllähän postimerkit mahtuvat pienempään säilytystilaan kotona mutta naisen logiikan kannalta tämä on täysin irrelevantti juttu :)


Minähän ostin jo yhden hopeiset kengät Zara shippingin kautta ja siitä syntyi tänne blogiin postauskin. Olen erittäin tyytyväinen kenkävalintaankin ja hopeisin askeleilla ollaan menty melkein joka päivä. Kun katselen valitsemaani otsikkoa "Se hopeinen pakkomielle ratkesi ainakin hetkeksi..." en yhtään ihmettele, että päädyin siis ostamaan toisetkin hopeiset kengät Zarasta. Nämä kengät nappasin mukaani viime lauantaina Ison Omenan liikkeestä kun olin hakemassa sieltä tilaamaani kenkäpakettia. Palataan ihan kohta siihen mitä siinä tilatussa paketissa oli...


Oikeastaan minulla ei olisi näitä broque kenkiä jos Zarassa ei olisi ollut paljon ihmisiä jonottamassa kassalle. Selvennyksenä niille, jotka eivät Zara shipping palvelua tunne, että myös nämä tilatut paketit jonotetaan kiltisti kassalta. Kevyttoppatakissani en vain jaksanut enää seisoa siinä lentokenttien turvatarkastuksista tutussa "köysiradan kiemuroissa". Jalkauduin liikkeen puolelle ja sitten vain näin nämä hopeiset kengät hyllyllä! Mikä oudoilta pari oli kokoa 42 joten pakkohan sitä oli sovittaa. En normaalisti käytä näin suurta kokoa mutta Zaran lesti vaatii isomman koon ottamisen. Yksi syy miksi käytän Zara shippingiä on juuri kenkien koko eli normaalisti koot päättyvät 41:een kaupoissa. Nämä olivat täydelliset eli lähtivät siis Marjon matkaan. I'm so happy!


Se tilattu pakettini sisälsi puolestaan nämä hieman kesäisen väriset ja oloiset "leopardi-niitti-lenkkarit". Jo värinsä ja uhkaavasti lähestyvän talven takia nämä kengät jäävät odottamaan ensi kevättä. Ehkä saatan käyttää näitä "sisäkenkinä" vaikka töissä. Ihana kuosi ja niin pehmeät jalassa. Hieman "kissamaisuutta" mukana mutta ei yhtään liikaa. Menevät hyvin sekä hameen että housujen kanssa joten hyvä valinta!


Kun kerrankin paistoi aurinko niin kaikki kengät kuvattiin samalla kertaa merenrannalla työpäivän jälkeen. Olin varmasti todella huvittava näky kun viipotin ison Ikean sinisen kassin kanssa kohden hyvää kuvauspaikkaa veden ääressä. Yritin valita mahdollisimman syrjäisen paikan mutta kyllä siitä ohi meni ihmisiä lenkille ja äitejä lastenvaunujen kanssa. Siellä mitä kivellä istuen vaihdoin kenkiä ja kuvasin. Eilen oli muuten ihan superihana päivä! Lisää tällaisia päiviä jos saan pyytää...


Löysin myös aiemmin jo Zara shippingin kautta nämä mustat helmillä varustetut nilkkurit. Vastaavia nilkkureita löytyy toki myös liikkeistä mutta koon takia tilasin oman parini taas Omenaan. Hyvä tukeva ja uritettu pohja, jota kohta tarvitaan. Ja mikä parasta se on kumia! En missään nimessä ottaisin keinomateriaalipohjalla varustettuja talvijalkineita koska silloin meno olisi kuin Bambilla liukkaalla jäällä. Nilkkurit ovat bikers-tyyppiset ja niillä on rentoa kävellä.


Nilkkureissa on vetoketjut takana eli kaikkia näitä remmejä ei todellakaan tarvitse avata kun vedät kengät jalkaan. En tiedä oletteko huomanneet, että monissa nauhallisissa nilkkureissa on nykyään myös vetoketjut sivuissa eli nauhoja ei ole tarkoitustalaan avata. Outoa? Onko meillä niin kiire ettemme ehtisi enää väkertää nauhojen kanssa vai emmekö enää osaa sitoa kenkiämme? Muistan kun ennen kouluunmenoa joskus ikuisuus sitten harjoiteltiin solmimaan omat kengät. Tärkeä kerran opittu taito ei unohdu mutta ehkä nykyään ei enää ehkä opetella tätä sorminäppäryyttä.


Myönnän, että viime lauantain Omena reissulla tein myös yhden heräteostoksen Zarasta. Musta shopperlaukku tuollaisella hauskalla "pendantilla" varustettuna lähti mukaani kaupan valikoimista. Laukkuun mahtuu hyvin tabletti ja kamerakin joten tuo on koko juuri oikea. Tuo "pendant" on hauska yksityiskohta ja sinne saa laitettua vaikka avaimet. Juuri muuta tähän pieneen "palloon" ei mahdu..


Sellaista tällä kertaa eli nyt on sitten varmaan kenkiä ostettu sen verran urakalla ettei vähään aikaan tarvitse mitään itselleen hankkia :) No, vannomatta paras ja totuus on kuitenkin se, että minä shoppailen aika maltilla. Täällä blogissakin OÒTD-postauksia on vain silloin tällöin. Mitä pidätte näistä shoppailuista? Hittejä vai huteja teidän mielestänne? Mukavaa päivää harmaudesta huolimatta!

24 kommenttia:

  1. Kivoja shoppailuja olet tehnyt. Uudet kengät tekee naisen onnelliseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirkko :) Kengät ovat minun heikkouteni ja turha sitä on kieltää. Olen myös sitä mieltä, että kun löytää sopivan lestin ja hyvä merkin voi hyvin ostaa monta paria kerran.

      Poista
  2. Hauskoja kenkiä, hopeisiahan olenkin jo luonnossa ihaillut!

    Mitäpä nainen ei tekisi bloginsa eteen. Pari kertaa olen kyykkinyt kuvailemassa ruokakuvia kivellä talon takana kävelytien varressa -ja toivonut, ettei naapureita ainakaan kulje ohi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos☺ olet nähnyt vasta ensimmäiset hopeiset mutta otapa vain kun näet livenä nämä toiset❤

      Uskon hyvin, että ruoan kuvaaminen om vielä "hassumpaa" jossain ulkosalla. Mutta kuten totesit mitäpä me emme blogin eteen tekisi 😁

      Poista
  3. Taikasana: Kengät...Mikään ei saa naista niin iloiseksi kuin kengät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta Melissa😁 Kengät ovat maaginen juttu ja näistä vain tulee iloiseksi. Kenkähulluus❤

      Poista
  4. Uudet silverit on hienot ja sopii sulle ja sun tyyliin. Hyvät ostokset olet tehnyt.
    Ihanaa keskiviikkoiltaa Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi❤ Kun löytää omannäköisiä voi paraskin useammat kerralla, selittää naisen logiikka 😉
      Mukavaa torstaita ❤

      Poista
  5. Minun tarvitsisi ponnistaa talvikenkä ostoksille. Koska hakusessa on sellainen arkikäyttöön tuleva, mielellään musta goretex-nilkkuri, niiden ostamisessa ei minusta ole mitään hohtoa ;) Viime keväänä viimeksi sain kenkäostosinspiraation, kun kaupassa oli kukallisia ja pinkkejä kenkiä. Ne ovat minun hopeiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän Rva Kepponen tuon tunteen! Goretex on vähemmän hohdokasta mutta meidän leveysasteilla tuiki tarpeellista ostettavaa. Tsemppiä ja kyllä sinä löydät nämäkin lopulta.

      Kukalliset ja pinkit kuulostavat myös oikein hyviltä inspiraation kohteilta. Maut vaihtelevat ja pääasia, että itse pitää sekä viihtyy ostoksissaan.

      Hauskaa loppuviikkoa!

      Poista
  6. No mutta ihan viimeisen päälle on mielikuvituksellisen upeita kenkiä, suorastaan taidetta <3 Netissä voi välillä käydä näin, mutta sehän on vain ihanaa.

    Mukavaa viikkoa Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia❤ Kengät parhaimmillaan voivat olla taidetta. Netissä pyörin useinkin haaveilemassa mutta nyt vain "loksahti" ja kerralla sitten monta paria.

      Kivaa loppuviikkoa☺

      Poista
  7. Wau mitä kenkiä, ja Zarasta? En ois uskonut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ida☺ Sara on erilainen naisellinen ja joukossa myös helmiä.

      Poista
  8. Kenkäkuumehan tässä tuli.. Vuosi sitten ostin kivat kultakengät Espanjasta. Nyt olisi ollut vastaavia eri väreissä (hopea, pronssi). Olisi sittenkin pitänyt ostaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen siis syypää sinunkin kenkäkuumeeseen☺ sorry😁

      Espanjalaiset kultakenkäsi ovat varmasti upeat. Ensi kevään muodissa on paljon metallisävyjä: hopea, kulta, pronssi, ruusukulta, messinki. Odotan jo innolla kevätkenkiä!

      Poista
  9. Oi miten kauniita kenkiä olet ostanut! Itse vierastan valkoista väriä kengissä mutta nuo on kauniit jossa on niittejä ja eläinkuviota <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hertta-Viola☺ Valkoinen kengissä on vähän haastava väri. Valkoinen saa kengän näyttämään isommalta. Näissä minua juuri puhuttelivat nuo leopardi luodut ja nuotit.

      Poista
  10. Voihan kengät! Arvaapa, kuka käväisee nyt Zaran sivuilla katsastamassa, vieläkö noita mustia maihari-ihanuuksia löytyy;)
    Hyvää viikonloppua ja pyhäinpäivää, Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady❤ Ihan varmasti maihareita löytyy ja saat omasi. Hyvää viikonloppua ja pyhäinpäivää Turkuun❤

      Poista
  11. Ihania kenkiä ja jestas noita Zaran hopeisia kanokaisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pauliina ❤ Zaras löytyy todella kaunokaisia. Kivaa sunnuntaita!

      Poista
  12. Vastaukset
    1. Kiitos Johanna :) Nyt täytyy rajoittaa tätä nettishoppailua Zarasta. Kivaa viikkoa!

      Poista