joulukuuta 13, 2017

Herttanen Design & Deli - ihana sisustuskauppa Loviisassa


Herttanen Design & Deli on ihana sisustuskauppa Loviisassa. Ja löytyyhän sieltä pieni herkkunurkkauskin jos haluaa hemmotella itseään jollain hyvällä. Herttanen on muuttanut nyt lokakuussa uusiin upeisiin tiloihin, os. Aleksanterinkatu 5. Piipahdin parisen viikkoa sitten mukavan rennossa illanvietossa tutustumassa avattuun liiketilaan. Meitä oli paikalla pieni joukko bloggaajia ja median edustajia kilistämässä ja toivottamassa onnea Herttaselle.


Liiketila on todella mukava ja verrattuna aiempaan minusta paljon valoisampi. Neliöitä tilassa on varmasti aika tasan tarkkaan yhtä paljon kuin entisessä liikkeessä. Anne oli asetellut tavarat esille erittäin tyylikkäästi ja vähäeleinen somistus tuki yleisilmettä hyvin. Liikkeen takaseinältä puuttui vielä lopullinen tilat erottava seinä mutta valkoinen kangas valonauhalla toimi väliaikaisesti tilajakajana oikein hyvin. Leveä ikkunapenkki toimi hyvänä näyteikkunatilana ulospäin kadulle.


Herttasen valikoima on skandinaavisen tyylikäs ja tuotteet ovat pääosin ruotsalais-tanskalaisia. Pidän siitä, että joukossa on myös hauskoja jonkun jujun sisältäviä juttuja. Iskin silmäni illanvietossa Svaneforsin apinakynttilänjalkoihin. Niitä löytyi vain kullanvärisenä ja mustana enkä sitten ostanut kumpaakaan kun olen enemmän hopeanvärisen ystävä omassa sisustuksessani. Jotenkin tuo kultainen apina oli ottanut mielestäni niin ylivallan, että Loviisan joulukodit tapahtuman yhteydessä kävin lunastamassa oman apinani pitelemään kynttilöitä meillekin kotiin. Niin sitä ihminen voi pyörtää pyhät puheensa ja ostaakin ihan toisen värisen mitä oli ajatellut ostavansa!


Herttasen tuotemerkkejä ovat mm. House Doctor, Nicolas Vahè, Meraki, Ib Laursen, Musta5101, Svanefors ja Skandinavisk. Valikoima täydentyy pitkin vuotta vuodenaikojen ja juhlapyhien tuotteilla. Herttasesta löytyy myös suomalaisia design tuotteita kädentaitajilta ja osaajilta. Itselleni on tärkeää, että Anne on valinnut Herttasen valikoimiin eettisesti tuotettuja tuotteita. Vastuullisuus on entistä tärkeämpi asia ja pyrin omissa valinnoissani kiinnittämään siihen huomiota.


Herttasessa oli myös paljon kivaa vihreää elävöittämään tilaan. Anne oli loihtinut tarjoilupöytään käsittämättömän kauniin kukkakimpun, jossa oli kaupasta ostettuja leikkokukkia, omalta pihalta ja lähimetsästä kerättyjä lisukkeita, koristeomenia ja vaikka mitä muuta. Kaikki oli kerätty House Doctorin kukkapurkkiin, jonka sisällä oli kanaverkkoa. Tästä voit kurkata tarkemmin kuinka Annen kaunis asetelma oli syntynyt.



Herttanen myy myös todella mielenkiintoista Greyscale Design Nest kukkapussia. Tilaisuudessa oli läsnä myös tämän Nest-kukkapussin suunnittelija Tina Karvonen. Nest-kukkapussi edustaa suomalaista innovaatiota ja designia. Valitsemansa kasvin voi asettaa kuten perinteinen amppeli tai sitten kääntämällä koko kasvin alassuin roikkumaan. Mielenkiintoista!

Nest-pussin kangas 100% akryyliä mutta se on silti hengittävä sekä kosteutta- ja likaahylkivä. Kukkapussin mukana tulevat pussin sisäpuolelle asennettavat muoviosat, jotka pitävät mullan paikoillaan kun Nest ripustetaan alaspäin. Muovikiekossa on neppari joten multa pysyy todella paikoillaan. Kun kasvi halutaan kastella sen alaosa vapautetaan kukkapussista ja upotetaan veteen ja sitten taas suljetaan takaisin pussiin.



Tämähän voisi olla vaikka hauska joululahjaidea!


Kannattaa kurkistaa Herttasen Facebook-sivuille, jossa on käynnissä 11.-17.12. Käinbyn pellavaisen lakanasetin arvonta. Onnekkain voi napata tästä itselleen upeat lakanat ja kääräistä voittamansa lahjan edelleen pukinkonttiin! Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät tästä!


Kiitos Anne mukavasta illanvietosta ja tsemppiä jouluhulinoihin!

14 kommenttia:

  1. Hassunhauskat apinat, ihan tuntui kuin olisi minuakin houkutellen tuijottanut 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varo vain Pirkko etteivät kiedo sinuakin pauloihinsa😍 Niitä löytyy Herttasen nettisivuilta lisää matkaamaan teille. Wink wink😄

      Poista
  2. Herttanen desing&deli vaikuttaa mukavalta liikkeeltä. Eettisyys on aina plussaa. Ja herkut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liike on tyylikäs mutta silti symppis! Eettisyys ja vastuullisuus ovat tärkeitä asioita itselleni ja ohjaavat entistä enemmän omaa ostokäyttäytymistäni.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Söpöjä ja myös hauskoja kuten tuo apinakin, joka ihan väkisin muutti meille asumaan :) ja minähän en edes pidä kultaisista esineistä :D

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos Mini :) Loviisa on kokonaisuudessaan hurmaava kaupunki sekä kesällä että talvella. Suosittelen piipahtamaan.

      Poista
  5. Näyttää kivalta paikalta, täytyypä muistaa jos joskus käy Loviisassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anniina - niin minunkin mielestäni. Itse jäi Loviisa-koukkuun kun kävin siellä aikoinaan ja sen jälkeen olen aina palannut sinne. Eikä edes kovin kaukana pääkaupunkiseudulta.

      Poista
  6. Voi miten kivoja juttuja. Pinkki apina varmaan haluis muuttaa meille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos meille muutti kultainen apina niin ehdottomasti pinkki teille :D
      Aurinkoista päivää Outi :)

      Poista
  7. Toi apina on tosi magee! Haluan tollasen mun olkkarin pöydälle.
    Siiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siiri, apinakynttilänjalan löydät Herttasen nettisivuilta ja taitaa tilauskin vielä ehtiä jouluksi :) Oma apinani tuijottaa tuossa pöydällä :D

      Poista