joulukuuta 24, 2017

Joulukoti numeroin


Nappasin ihanan Keyword Love blogin Jonnalta tämän kivan ja erilaisen jouluhaasteen. Aloitin tekemään tästä postausta jo alkuviikosta mutta aina tuli jotain kiireisempää joten saatte nyt sitten aatonaattona lukea miltä meidän joulukoti näyttää numeroiden valossa. Perinteitäni kunnioittaen ihan viimeiset koristeet ovat vasta tänään, siis päivää ennen jouluaattoa ilmestyneet kotiimme. Minussa istuu niin voimakkaasti ne kotoa opitut perinteet, että "hyvä Tuomas joulun tuopi paha Nuutti pois sen viepi" :)


3 jouluvalot - Parvekkeella on perinteisesti aina Ikeasta ostetut joulutähden muotoiset jouluvalot, jotka roikkuvat. Kotona sisällä on punaisia paristoilla toimivia sydänvalosarjoja. Ostin nämä vuosia sitten Indiskasta ja olen tykännyt käyttää vaikka kattauksessa.

1 joulukalenteri - Tänä vuonna ei Minnielle ostettu uutta koirien joulukalenteria vaan täytin viime vuoden kalenterin uusilla herkuilla. Toissa aamuna meillä kävi pieni "vahinko" ja kalenteri vähän repesi aamutohinoissa joten kuvaa jää tästä kalenterista nyt laittamatta :D


3 porokoristetta - Meidän perinteinen Pentik poro on ollut monta vuotta käyttämättä. Pitäisikö se myydä pois mietin taas joulukuun alussa. Meillä on sen sijaan Herttanen Designista saatu punainen poro, vihreä makaava poro, punottu poro - apua tässähän on jo kolme. Pianon päällä valkoinen keraaminen poro. Poro pullonkorkki ja poron tai siis peuran pää seinällä! Ihan varmasti en tiedä ovatko ne edes poroja vai peuroja.


7 kynttilää - Rakastan oikeita kynttilöitä ja elävää tulta joten kynttilöitä meillä on ympäri vuoden.


9 joulutyynyliinaa - Nyt en ole varma tarkoitetaan tässä vuodevaatteita koska yhtään jouluista tyynyliinaa ei makuuhuoneen puolelta löydy. Olohuoneen sohvatyynyihin vaihdan aina jouluna punavalkoiset jouluiset tyynyliinat.



1 kassillinen lahjoja - Tarkemmin en lukumäärää voi paljastaa ettei yllätykset mene piloille ennen huomista jouluaattoa... Ja eihän sitä edes tiedä kun joululahjathan tuo Joulupukki :D


3 joulutähteä - Rakastan ikkunoissa roikkuvia valkoisia joulutähtiä. Makuuhuoneessa ja olohuoneessa on valkoiset. Keittiön ikkunalla puna-valkokuviollinen (ilman valoa).


1 joulukuusi - Siitä lähtien kun russeli Minnie on asunut taloudessamme emme ole ottaneet perinteistä iso joulukuusta. Ostin taas huonekuusen ja toivon sen oleva pitkäikäisempi kuin edellisen vuotisen.

0 jouluverhoa - Ei ole ollut jouluverhoja koskaan.


3 joulukukkaa - Ikeasta tarttui mukaan kolmen hyasintin rykelmät, joista kaksi jäi kotiin. Lisäksi ostin jouluruusun lähi K-Marketista. Todella upea jouluruusu!

0 kynttelikköä - Jos tässä tarkoitetaan niitä ikkunoilla pidettäviä niin meillä ei ole yhtään. En ole kovin iso kynttelikköjen fani...


n.18 joulukirjaa - Pakko myöntää joulukirjat ovat heikkouteni. Niitä on ihana selailla...

9 joululiinaa - Minulla on melkoinen kokoelma joululiinoja ja itse asiassa niitä taitaa olla melkein 14. Rakasta punaisia joululiinoja ja sekä olen ommellut niitä myös itse mm. Marimekon kankaasta.

Enää yksi yö jouluaattoon!








13 kommenttia:

  1. Hauska postaus! Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos🎄 tätä haastetta oli myös hauska tehdä
      Hyvää joulua 🎅🏻

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Nappaa haaste itsellesi🎄 Oikein mukavaa joulun aikaa sinulle❤

      Poista
  3. Levollista joulua.

    Tänä vuonna koristelut ovat jääneet vähiin; muutama koriste, ikkunatähti, parvekekaiteen aito havuköynnös valoineen, kynttilöita sekä minikuusi vain latvatähdellä koristeltuna. Riittävästi täksi jouluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen sellainen joulufriikki :) Aloitan joulun sisälle tuomisen myöhään mutta kyllä niitä koristeita täältä meiltä taas löytyy ❤ Mukavaa joulua!

      Poista
  4. Kiva postaus, ihanaa joulua!

    www.dailychic.fi

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus! Minullakin on jonkin verran joulua mutta paljon vähemmän. Joulukuusi meillä sentään terassilla. Hans antaa sen olla kyllä rauhassa, ei ole sattunut siihen.

    Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuulanneli❤ minä olen jouluhöperö. Minnie yritti ensimmäisenä joulunaan juoda tuttujen kuusenjalasta ja samalla melkein kaatoi kuusen joten parempi olla ilma. Tai pärjätä huonekuusella.

      Hyvää joulua ❤

      Poista
  6. Hauska postaus! :) meillä ei ihan noin paljoa kaikkea joulua ole mutta ehkä sitä alkaa vuosi vuodelta panostamaan jouluun enemmän kun poikakin kasvaa! :)

    Ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤ Kuten jo totesin olen vähän (tai en niin vähänkään) jouluhullu :D Tykkään laittaa joulua ja tunnen oloni kotoisaksi juurikin näin.

      Oikein mukavaa joulu sinulle ja perheellesi! Sekä uutta alkavaa vuotta 2018 ❤

      Poista