joulukuuta 09, 2017

Kotilaituri tarjoaa tyylikkäitä lahjavinkkejä jouluun


Tämän vuoden ensimmäiset jouluetkot kävin viettämässä jo marraskuun alussa Kotilaiturissa Liedossa. Tai jos ihan tarkkoja ollaan niin Ilmarisessa eli vartin päässä Turusta vanhan Tampereen tien varressa. Lieto kyltin olen nähnyt usein kun olen ajanut ystäväni Leenan luokse Mietoisiin mutta nyt otettiin sitten tämä paikkakunta haltuun tai ainakin Kotilaituri :)

Sen verran pimeä marraskuinen sää oli ja vihmoi vettäkin etten välttämättä valoisalla edes tunnistaisi paikkoja matkan varrelta samoiksi. Osoitteeksi oli annettu hauska Pahkalaukkaantie 1 ja perille löydettiin kyllä. Kotilaiturin ihana Kati oli kutsunut muutamia bloggaajia ja median edustajia tutustumaan Kotilaiturin joulujuttuihin jo ennakkoon. Nautimme glögiä, hyviä juustoja sekä suussa sulavaa Alajärven Tilan fudgea, jota on muuten ihan pakko saada jostain lisää. Vei ihan totaalisesti kielen mennessään varsinkin se kinuski-merisuola. Nämä fudget on muuten tehty vuohenmaidosta!


Kati kertoi meille, että syksyn/talven ehdoton trendiväri on maroon. "Maroon on punaruskean, kastajanruskean sävy, jossa sekoittuu ruskea, viininpunainen ja huurteinen roosa. Sävy on terrakottaa viinimpi, sammutettu ruskean roosa." jatkoi Kati. Maroon väriä näkyikin paljon Kotilaiturín tuotteissa. Kivan erilainen ruskea ja juuri tuo roosanvivahde miellyttää minua. Terrakotta on liian keltainen monasti makuuni mutta maroon on kivasti punaisempi.


Itse ihastuin dbkd NIB maljakoihin, joita löytyi myös maroon värissä. Sympaattisen pyöreämuotoinen yhden kukan ja oksan maljakko. Kahta eri kokoa 10cm ja 15cm. Hauska esine, joka toimii myös ilman mitään vihreäänkin sisustuksessa. "For any occasion on any location. Simply can't be misplaced." Aika hyvä slogan, johon sisältyy kaikki olennainen.


Tämän talven ja joulun suosikki puu on mänty ja sitä näkyikin koristeena Kotilaiturin somistuksessa. Liikkeen stailauksen oli tehnyt ihana Villa Puomin Hanna, joka kertoi, että luonnon oksia voi hyvin käyttää kattauksessa ja muussakin vihersisustamisessa kotona. Oksien ei tarvitse olla "säännöllisiä" vaan ne voivat olla ihan luonnonmukaisia. Hanna myös näytti miten trendikkäästä eucalyptuksen oksasta voi tehdä kranssin kieputtamalla sitä metallirenkaan ympärille. Aika hauska idea! Hannan blogista löytyy lisää ohjeita miten eucalyptuskranssin voi tehdä metallihenkarin avulla.


Kotilaiturin valikoimasta löytyy selkeää skandinaavista tyyliä mutta mukana on rentoa rouheutta ja myös maanläheistä henkeä. Tuotemerkkejä ovat mm. Ernst, Madam Stoltz, Affari, Skandinavisk, Cosy room, Saana ja Olli, Musta5101, mayn, AfroArt, Sköna Ting, Teija Helin Design, Tarja Ritari Design, Vanamo Deco, Piironki, Mum's Design, Osmia, Uashmama, Kube ja Parolan Rottinki. Kotilaituri tarjoaa myös omia tuotteita. Kati esitteli tyylikkäitä nahkalaukkuja ja meikkipussukoita, jotka hän on itse suunnitellut. Kertakaikkisen upeita!


Liikkeessä Liedossa oli myös vähän vaatteita, koruja ja kenkiäkin tarjolla. Nettikaupan kautta voi ostaa myös huiveja ja laukkuja. Korujen puolelta on pakko mainita alumiininen rannekoru asennetekstillä "perkele". Samalla tekstillä löytyy myös sormus - aika cool vai mitä!


Itse ihastuin myös Ernstin tuikkukuppeihin tai voi niitä pieninä yhden kukan vaaseinakin käyttää. Marjon matkaakin lähti tuollainen kotiin viemisenä. Myös TUBin keraamiset kynttilänjalat olivat hauskoja. Suorastaan rakastuin ensisilmäyksellä käsitaottuihin intialaisiin pieniin kelloihin vai pitäisikö sanoa niitä kulkusiksi, joita näkyy kiinnitettynä viinilasin jalkoihin somisteeksi tuolla otsikkokuvassa. Näitä lähti myös mukanani Espooseen. En ihan tarkkaan vielä tiedä mihin niitä jouluna käytetään koska päässäni on montakin erilaista käyttötarkoitusta kulkusille vielä :)


Jos joululahjat ovat vielä hakusessa niin kannattaa kurkistaa mitä Kotilaiturin nettikaupalla olisi tarjota lahjapaketteihin. Tästä pääset nettikauppaan kurkistelemaan tyylikkäitä lahjavinkkejä!

Kiitos vielä kerran Katille mukavista jouluetkoista ja kaikille muille mukana olleille 

12 kommenttia:

  1. Aina kun näen kuvia Kotilaiturista, näen myös tavaroita, jotka sopisivat meidän kotiin :)
    Ihana paikka ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotilaiturin valikoimasta olisin itsekin voinut kotiuttaa paljon tavaroita koska ne miellyttivät myös minua. Selkeän yksinkertaisen tyylikkäitä. Ja kaikissa myös joku juju😉

      Poista
  2. Kauniita juttuja!Kotimaiset yrittäjyyttä edistävät ostokset ovat aina tärkeitä,että kannattaa niitä suosia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta Aikku😉 Nostan aina hattua yrittäjille ja heidän työpanokselleen. Kivaa sunnuntai sinulle ja joulunodotusta!

      Poista
  3. Kauniita tuotteita! Mukavaa adventtia, Marjo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle ja mukavaa alkaa uutta viikko😊

      Poista
  4. Tosi ihania ja tunnelmallisia kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna😘 mukavaa uutta viikkoa ja joulunodotusta🎄

      Poista
  5. Ihania juttuja pilvinpimein ja tuo perkele-koru olisi just eikä melkein, ihan miltei lemppari voimasanoja elleipä lemppari. ;)

    Kivaa uutta viikkoa Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) Katilla on silmää valita tuotteita Kotilaiturin valikoimiin. Perkele-rannekoru kädessä voisi olla aika jänskä olotila...

      Kivaa joulukuun viikkoa myös sinulle Tiia ❤️

      Poista
  6. Näyttääpä tunnelmalliselta. Ihanat nuo villalangat, vaikken kudokaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tunnelmallisuus on juuri Kotilaiturin yleistunnelma. Ja totta kai tyylikkyys. Unohdin ihan mainita, että toinen liikkeen tiloista on täynnä lankoja ja siellä kokoonnutaan myös neulomaan puikot heiluen.

      Poista