helmikuuta 03, 2018

Haaveilua kukkamekoista ja sandaaleista lumen keskellä...


Viime viikolla satoi lunta ihan urakalla kun inhottava lumi-inferno pyyhkäisi Suomineidon yli. Minähän en ole mikään valtava talven ja lumen ystävä. Torstai iltana matkanteko töistä kotiin vei yli puolta pidemmän ajan huonon sään ja kolareiden takia. Oli tuskallista istua autossa kun ei jonosta poiskaan päässyt! Kun vihdoin saavuin kotipihalle huomasin nilkkureissa puoleen sääreen ulottuvassa lumessa kahlatessani ettei aura-autokaan ollut käynyt. Jippii! Pihalla seisoi surkeana jonkun polkupyöräkin lumen peittämänä.

"Lumi on syönyt kaiken. Routa raiskaa tämän maan. Joutsenetkin jäätyy kiinni jaloistaan." soi repiitillä päässäni kun vedin vastahakoista russeliriiviötä perässäni ulos lenkkeilemään. Ei ole helppoa olla pieni koira auraamattomassa lumihangessa. Saimme rämmittyä jotenkuten lenkin läpi mutta muutamia kaurisloikkia piti sekä emännän että koiruuden suorittaa kun keskellä kävelytietä oli työnnettynä valtavia lumivalleja. Taisi se talvi taas yllättää meidät ja nythän ei edes satanut ensilunta.

Mutta onneksi perjantaina sain hypätä ihan erilaiseen ympäristöön eli keskelle kevättä ja kesää. Polhem järjesti "mid season pressday" tapahtuman, jossa kyllä tuli niin keväinen fiilis, että lumet ja jäät ulkona unohtuivat hetkeksi. Ja mitä ihania kukkamekkoja, sandaaleita, kepeitä ilmavia kankaita, jänniä leikkauksia, metallinhohtoisia kenkiä, kukkakimppuja, tarjoiluita ja musiikkia olikaan tarjolla. Tuli tunne, että olisin ottanut äkkilähdön jonnekin auringon, lämmön ja kesän keskelle. Puuttui vain meren kohina ja lokkien kirkuminen.


Gina Tricot

Lindex

Minä rakastan kukkamekkoja ja pitkiä helmoja. Tämä tulevan kesän ihanuus on jossain vaiheessa pakko päästä sovittamaan kun tulee Lindexille myyntiin. Ihana kesäinen kukkaloisto vaalealla pohjalla. Mekossa oli myös äärimmäisen kaunis leikkaus edessä. Myös Gina Tricotin vaatteissa olivat kukat valloillaan. Tuo haalari oli myös todella kaunis - tosin vaatii hyvin litteää ja trimmattua vatsanseutua :) Ihastuin myös roikkuviin korallinvärisiin korvakoruihin, joissa minun onneksi näytti olevan vielä klipsikiinnitys.



Tamaris

Tamariksen kenkävalikoimissa oli paljon kaunista ja kesäistä mutta yksi yli muiden olivat nämä kukkasandaalit. Ihanan supernaiselliset, maltillisella tolppakorolla varustetut ja puuterisen vaaleanpunaiset. Hieman päivetystä sääriin ja nämä jalkaa kesäisen polttavalle kadulle! Nuo kullanväriset tennarit olivat myös hauskat ja ne eivät painaneet juuri mitään. Jännä juttu etten aiemmin voinut sietää ruusukultaa missään mutta nyt näyttää itse asiassa oikein sopivalta minulle :) Niin se maku muuttuu tai jalostuu ajan mittaan. Never say never!



Polhemin tarjoilutkin olivat niin värikkäitä ja kukilla koristeltuja, että kotiin lähtiessäni minulla on talvisesta säästä huolimatta kevyen keväinen askel kun kipitin Espan poikki hakemaan autoa. Vaikka liikenne mateli taas ei haitannut yhtään. Kotimatkalla kävin kaupan kautta ja nappasin sieltä mukaan sylillisen erivärisiä ruusuja. Kotona otin myös esille PipDesignin keväiset mukit ja Indiskan ison teekupinkin iltateetä keittäessäni. Olen kuulkaas ihan keväässä/kesässä vaikka ulkona on täystalvi :) Niin se kesäfiilis vain tarttui minuun! Ja eihän tässä nyt enää niin montaa kuukautta ole jäljellä kun ollaan jo toukokuussa.





Mahtaako kukaan muu olla siellä ruudun toisella puolella jo keväisellä mielellä?
Vai oletteko innoissanne talven ja lumen saapumisesta vihdoin...
Ainakin päivä pitenee koko ajan - lyhyin mutta varmoin kukonaskelin. 
Presidentti astui virkaan ja tasavaltaan syntyi poikavauva joten "valtakunnassakin" kaikki hyvin. 

Hauskaa helmikuista viikonloppua teille kaikille 

12 kommenttia:

  1. Vaikka pidänkin talvesta ja lumesta, niin tällaiset kuvat, värit ja kuosit piristävät kummasti näin helmikuussa. Ihanan näköisiä juttuja! Kivaa sunnuntaita Marjo. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talviajassa en pidä pimeydestä enkä näistä lumikaaoksista. Ilmastomuutos on saanut aikaan sen, että lumi ei pysy kuin hetken ja sen jälkeen on pääkallokeli. Tällainen talvipäivä kuten juuri nyt pääkaupunkiseudulla on ihana. Kaunis auringonpaiste ja hohtava lumi.

      Kukkakuosit ovat pirteitä ja pidän niistä. Ihanaa sunnuntaita Outi ❤

      Poista
  2. Tuli kyllä kesäkuume näitä kuvia katsellessa. Se on muuten jännä, että täällä on kukkkakausia, mutta niitä ei ole joka kesä. Välillä pitää koko kesä olla kukkamekossa ja sitten ei muutamaan vuoteen ollenkaan. Ihan kesäfiilis tuli kyllä näitä katsellessa.

    Ihanaa sunnuntaita Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkakuosit tulevat ja menevät mutta minulle ne ovat ikisuosikkeja. Ajattelin tänä keväänä kaivaa esille myös pari vanhaa kukkamekko....😉

      Kesää on kiva odottaa ja kodin voi jo vaihtaa keväisemmäksi. Aurinkoista sunnuntaita❤

      Poista
  3. No niinhän se yleensä menee, että kova kevätfiilis iskee jo siinä vaiheessa kun talvi vasta varsinaisesti alkaa. Nuo Tamariksen kukkakengät jäivät itsellänikin parhaiten mieleen.

    Minullahan on jo muodin ensi kevät mielessä ja työn alla, mutta löysin miltei vuosi sitten aloittamani kevään 2018 muotivärikatsauksen luonnoksista. Pitäisi kirjoittaa se loppuun ja julkaista, nythän se on ajankohtainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tamariksen sandaalit polttelevat ja minusta niille olisi vapaa paikka minun kaapissani jo varattuna😀

      Jään mielenkiinnolla odottamaan sinun kevätmuoti postausta.
      Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita!

      Poista
  4. Kiitos taas - kiva juttu ja ihanat kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä Lena! Oikein mukavaa sunnuntaita sinulle :)

      Poista
  5. Minä en ole syksyn enkä talven ystävä, joten kuvittelen jo kovasti olevani keväässä. Omaan kaappiin on ilmestynyt värejä ja tyttären lakkiaisiakin varten ostin kukkamekon. Kukkakuosit kiinnostaa tällä hetkellä kovasti.
    Ihanaa sunnuntaita Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvasin Outi, että sinäkin olet kukkamekko ihminen :) Tyttären lakkiaisiin sopii äärimmäisen hyvin kaunis kukkamekko kun kevät on silloin jo kääntymässä kesään. Pastellisävyjä kaipaan myös talven jälkeen ja pakko tunnustaa, että Elloksen lisäalesta tilasin vaaleanpunaisen neuleen ja vaalenpunakukallisen paidan :D
      Aurinkoista sunnuntaita Outi ❤

      Poista
  6. Täällä ollaan ihan keväisissä fiiliksissä,vaikka onkin paukkuva pakkanen ja lunta maassa. Onpa ihania kukkakuoseja Lindexillä. 🌺 Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidamme Mervi olla molemmat kesän lapsia 🌷ensi kesänä sitten kukkahameet helmat heilumaan.
      Mukavaa sunnuntai iltaa sinulle❤

      Poista