heinäkuuta 13, 2018

Heinäkuu on flower power kuukausi


Kesä, auringonpaiste ja kukkaprintit kuuluvat ehdottomasti yhteen! Koska minä olen vielä ensi viikon töissä ennen kesälaitumelle kirmaamista olen viime päivinä pukeutunut jo villisti kedonkukkasiin. On hyvä pikku hiljaa nimittäin "laskeutua lomamoodiin" ja senhän voi hyvin aloittaa omasta pukeutumisesta. Kukkamekot ovat aina kuuluneet kesäkuukausiin mutta nyt flower power on vallannut muutkin vaatteet kengistä lähtien. Melkein päästä varpaisiin se on vienyt minutkin mukaan!


Kaikki alkoi siitä kun olin sopinut ystäväni kanssa tapaamisen Aleksanterikadulle. Saavuin treffipaikalle Stockan kellon alle reilusti etuajassa. No ei hätää, mietin sillä minähän voisin vaikka vähän piipahtaa katsastamassa kauppojen tarjontaan. Ydinkeskustan liikkeissä voisi olla ehkä jotain kivaa. Ja niihän siellä olikin....


Sujahdin Monkin ovesta sisällä. Tuossa liikkeessä on aina hauskoja juttuja, jotka saavat hymyn huulille. Monkin tuotteet eivät ole turhan vakavia. Piipahtelen siellä silloin tällöin ja aina kyllä tarttuu mukaan jotain kivaa ja erilaista. Kuten vaikka kanarianlinnun keltainen takkini, joka on vilahdellut blogissakin. Jännä juttu, että tuo takki huomataan aina ja siitä viriää usein jopa keskustelu täysi ventovieraiden kanssa.

Vaikka Monkin tuotteet ovat hinnaltaan edullisia koen niiden, jotka olen ostanut sieltä kestäneen kulutusta erinomaisesti. Voin hyvin käyttää eri merkkejä ja eri hintaisiakin vaatteita suloisen sekaisin yhdessä. Minulle ei merkitse välttämättä se kenen valmistama vaate on. Yritän myös ottaa kulutustottumuksissani huomioon vastuullisuuden. Tärkeintä vaatteissa on "se jokin juju"!


Tältä shoppailureissulta mukaani lähti raidallinen musvavalkoraidallinen tunikamekko. Toki hipelöin myös näitä kukkavaatteita ja -kenkiä. Harmikseni niitä ei silloin ollut minun koossani liikkeessä. Ei hätää sillä nettikaupan puolelta löysin juurikin tämän saman "kukkaketokankaan", joka oli heleillä pastellisilla väreillä miellyttänyt jo kaupassa.








Päätin tilata "loafer mules" -kengät, "flower silky blazer" -takin ja "cross shoulder bag"- pikkulaukun. En koskaan aiemmin ollut tilannut mitään Monkista netin kautta vaan kaikki hankinnat oli tehty Aleksin tai Forumin liikkeistä. Tilaamani koot menivät ihan nappiin ja ostokset näyttivät oikein hyviltä päällä. Toimituskin tuli todella nopeasti. Ja mikä tärkeintä kaikki tuotteet tuntuivat myös mukavilta. 


Piipahdin vielä Forumin liikkeessä viikko sitten hakemassa ihanan leveälahkeiset Monki housut, jotka ovat kivan vilpoiset näin kuumalla. Puseroksi näihin asukuviin valikoitui joulualesta kotiutunut Gina Tricot bling-bling-toppi. Ei ehkä ihan työpaita mutta muuten menee kesällä ihan kivasta vaikka jossain iltamenoissa. Klipsikorvikset löysin H&M alesta viime viikolla. Voi kun korvakoruja tulisi useammille valmistajille myös klipsivaihtoehtoina lisää...


Sen olen huomannut, että minä en kyllä pärjää ihan näin pienellä laukulla menoissani :) "Kassialma" kantaa siis mukanaan aina isompaakin käsilaukkua, jotta vaikkapa kamera mahtuu sinne objektiiveineen. Minulla on äärimmäisen vähän tavaraa mukanani käsilaukussa mutta silti ihan pikkulaukulla en selviä. Meikkejäkin löytyy meikkipussistani puuteri, huulirasva, huultenrajauskynä ja huulipuna - näillä pärjään mainiosti! Mutta jo pelkästään kaksi kännykkää, laturit, lompakko ja kokoontaitettava sateenvarjo vaativat isomman tilan. Vakuutan, että mitään turhaa tai tarpeetonta en koskaan kanna mukanani :)


Sitten vain uudet Diorin vaaleanpunaisilla sangoilla varustetut aurinkolasit nenälle ja menoksi!

Onkos siellä ruudun toisella puolella hurahdettu kukkavaatteisiin? 
Ovat kukalliset vaatteet "ei missään tapauksessa" tai "aivan ehdottoman ihania"?
Mitä kukkavaatteita sinä omistat?

Aurinkoista alkavaa viikonloppua kaikille 


16 kommenttia:

  1. Kelpaisi ihan kaikki, megaihania juttuja ja tuo paljettipaita on mieletön. Kivaa viikonlopun jatkoa Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia :) Minä ihan kerralla hurahdin "flower poweriin".
      Vähän nauratti kun avasin Monkin paketin ja siellä oli vain KUKKIA!
      Paljettipaita on vähän överi arkeen mutta iltahippelöissä menettelee.
      Aurinkoista viikonloppua Tiia <3

      Poista
  2. Miten upeita kuvia sinulla täällä! Tuo kukkakuosi on ihan täydellinen! <3 Itselläni on melko vähän kokemusta Monkin vaatteista, joten kiitos vinkistä. :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina :) Kukkakuosi vei naista oikein huolella...
      Monkin vaatteet ovat hauskoja. Nuorekkaita ja siellä on aina jotain kivaa.
      Käy kurkkimassa nettisivuja jos jo vaikka kolahtaa.
      Aurinkoista viikonloppua :)

      Poista
  3. Näytät upealta kuvissa <3 Kukkakuoseihin olen hurahtanut ja arvaa mitä? Mulla on nyt muutakin kuin mustaa vaatekaapissa :)
    Leppoisaa viikonloppua Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi ihanuus ♥

      Olen niin ylpeä sun värikkäistä vaatteista koska muukin kuin musta sopii sinulle.
      Kukat ovat minusta NIIN kesäinen juttu joten siksi varmaan itsekin hurahdin.

      Aurinkoista alkanutta viikkoa ♥

      Poista
  4. Ihania kuvia. Kannat upeasti nuo leveälahkeiset housut. Itse kokeilin vastaavia tänään ja en olisi uskaltanut poistua sovituskopista. Ei sopinut minulle. 😂 -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on pituutta 180cm ja olen kanssasi samaa mieltä etteivät leveät lahkeet sovi kaikille. Omaan myös aika pitkät jalat suhteessa ruumiinrakenteeseeni joten ehkä sekin saa ne sopimaan minulle. Kiitos Katta kommentistasi :)

      Poista
  5. Kukkaa löytyy jonkin verran kaapista, mutta huomaan valikiivani päälle silti mieluiten yksiväristä. Kukkapaitoja kyllä hiplasin kaupoissa matkaa silmällä pitäen, mutta mieluisimman näköiset olivat polyesteria, joka ei 35 C ilmastoon sovi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Imhosin itse jossain vaiheessa kukkia ja nimenomaan kukkamekkoja. Olen ottanut ne uudelleen vaatekaappiin ja kaikkia kukkiahan ei tarvitse käyttää yhdessä. Vaikka vain kengät tai laukku.

      Reissuun ja tuollaiseen lämpötilaan ei missään tapauksessa voi mennä polyesterissä...

      Poista
  6. Ihania kukkajuttuja :)
    Minä periaatteessa tykkään paljonkin kukkakuoseista, mutta tällä hetkellä kukallisia vaatteita ei juurikaan löydy vaatekaapistani. Taitaa olla pinkit kukkakengät ainoat. Mahtaakohan tilanne johtua siitä, että en ole tänä kesänä ostanut yhtään kesävaatetta :D En vaan ole ehtinyt kauppohin.

    Ihanaa kesäviikonloppua Marjo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rva Kepponen ♥

      Pinkit kukkakengät kuulostavat jo riittävän ihanilta ilman kukkavaatteita. Minulla on mennyt monta kesää etten juurikaa ole täydentänyt kesävaatteita mutta tänä kesänä oli jo pieni pakko tehdä niin.

      Mukavaa alkanutta viikkoa ja aurinkoa :)

      Poista
  7. Kauniita kuvia olet ottanut! Itse en ole niin kukkakuosien ystävä, mutta nyt tänä kesänä olen nähnyt monia tosi kauniita ja vähän miettinyt, että pitäisikö itsekin hankkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tia :) Kukkakuosit tulevat aina buumeina muutamien vuosien välein. Kukkakuosit jakavat aika kahtia ihmiset eli niistä joko pidetään tai niitä inhotaan. Ehkä mahtuu mukaan myös joku neutraalisti suhtautuva.

      Poista
  8. Vihreäpohjainen kukkakuviollinen paitapusero on ollut kovassa käytössä. :) Muuten ei ihan hirveästi kukkakuvioita minun vaatekaapistani löydy.

    VastaaPoista
  9. Sinun vihreäpohjainen paitis kuulostaa ihanalta. Itse etsin keväällä vihreää kukkamekkoa mutta en löytänyt. Olin bongannut netistä yhden mekon "katumuodista" kertovan jutun yhteydestä. Lehdessä ei vain kerrottu oliko tuo ihana mekko käyttäjän vanha vai uusia. SE jopa saatto olla vintagemekko vuosien takaa mutta todella kaunis se oli ja jäi kummitelemaan päähäni.

    VastaaPoista