heinäkuuta 21, 2018

Kesälomalla kukkamekossa ja ihan fiiliksissä


Tänään on superhyvä päivä! Minä aloitin eilen  K E S Ä L O M A N !!!!

Kevät on tuntunut aavistuksen pitkältä koska pidin talvilomani jo ennen joulua. Pääsiäistä ja muutamaa muuta kirkollista vapaapäivää lukuunottamatta en lomaillut. Normaalisti jätän yhden lomaviikon aina varastoon odottamaan mutta viime kesänä en malttanut. Lomailin ensin kolme viikkoa ja sitten vielä loppukesästä viikon. Äärimmäisen hyvä vaihtoehto oli tuokin ja ylipäätänsä kannatan loman jaksottamista. Kesäloma tuntuu näin "pidemmältä". 


Jos kerran Jenni ja Melanie pukeutuivat perhoskuosiin viime viikon supertapaamisessa niin pitihän minunkin saada oman perhoseni. Piipahdin viikolla Sellon H&M myymälässä katsastamassa olisiko alerekeissä enää mitään jäljellä. No, eihän siellä ollut mitään tai siis jotain hajakokoja löytyi. Tämä oli muuten ensimmäinen kerta kun kävin alessa tänä kesänä. Minähän olen nettishoppaillut enimmäkseen viime aikoina. Klik klik...


Jos ei alerekissä ollut mitään ostettavaa niin löytyi kaupasta sentään tämä perhos- ja ihanalla luontokuosilla varustettu mekko. Kivat solmittavat olkaimet ja hauskasti rypytetty kangas. Kangas ei muuten edes juurikaan rypisty käytössä. Plussaa! Minulla tämä kesämekko ulottuu puoleen sääreen. Ehkä hieman lyhyemmällä varrella varustetuilla naisilla mekko on nilkkapituinen siis maximekko. Mukavan laskeutuva mutta silti napakka kangas joten hyvä ostos!


Sain torstaina vielä todella värikkään erilaiset kesäkynnet juhlistamaan loman alkamista. Ja koska peukaloa ei saatu kuvaan millään mukaan niin se on myös limenkeltainen :) Kävimme hauskan keskustelun kun kynsiäni laitettiin. Minä olin ja olen edelleen vahvasti sitä mieltä, että yksi väreistä on limenkeltainen kun taas ihana kynsienlaittajani Kiian mielestä väri on limenvihreä. Mutta väreistä on turha kiistellä kun me ihmiset näemme/koemme värejä vähän eri tavalla.


Kesän kunniaksi olen kaivellut käyttöön myös erityisesti tänä kesänä trendikkäät korilaukut/kassit. Olen keräillyt näitä vuosien varrella ja minulta löytyi useita erilaisia korilaukkuja. Kaikki ovat siis vintagea! Tuon pienen neliskanttisen ostin vuosia sitten jostain kirpparilta ja normaalisti se on minulla hyllyllä täynnä pyöreitä asusterannerenkaita.


Pyöreän korilaukun sain ystäväni äidin jäämistöstä useita vuosia sitten. Siinäkin normaalisti säilytän kotona tavaroita mutta nyt kesällä tämäkin ihanuus pääsee käyttöön. Korilaukkuni ovat hauskoja yksityiskohtia pukeutumisessa. Ainoa miinuspuoli niissä on se etten uskalla laittaa niihin kovin painavaa tavaraa etteivät ne vain hajoa kun ovat jo vanhoja. Ja laukkuja ei myöskään voi tarvittaessa laittaa olalle vaan ovat kädessä pidettävää "hienostelumallia". Joskus sitä toivoisi omistavansa sen kolmannen käden...


Luonto on onneksi saanut nyt sitä kaipaamaansa vettä ja ruusutkin vielä kukkivat. Minä lähden nyt piipahtamaan Hangossa. Oikein mukavaa lauantaina kaikille ja hymyä huuleen! Sateen jälkeen on aina poutasää ♥ Laitan tähän loppuun vielä kuvan Fiskarsin perinnemaiseman lehmistä, joissa tiivistyy hyvin loman perusolemus - leppoisa chillailu ja kiireettömyys 


16 kommenttia:

  1. Ihanaa lomaa sinulle ja aivan ihanan kesäisiä kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Melissa :) Kesällä on helppo kuvata kuvata kun valo on riittävästi pitkään iltaan. Ja ahkera karvainen kuvausassarikin mukana hyörimässä... ♥

      Poista
  2. Hienon mekon olet löytänyt! :) Ihanat lehmät! <3 Mukavaa ja rentouttavaa lomaa sinulle! <3 Minulla kutsuu työt taas ma, kolmen viikon loman jälkeen, mutta ei harmita yhtään, koska lomani oli tosi onnistunut, sain levättyä kunnolla ja ilmat ovat olleet mitä ihanimmat. <3 Rytmin kääntäminen voi vaan olla pikkuinen haaste, mutta ei se mitään! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maisa ♥ Olen huomannut, että kun ei lähde etsimään mitään erityistä niin vaateostoksilla löytää kaikkea kivaa. Kun taas sinulle on "tietty tarve" juuri sitä mitä etsit ei löydy ja tuskastut. Netti onkin siksi niin kätevä...

      Sinulle on varmasti ollut todella mukavat lomaviikon mutta ymmärrän, että huomisen töihinpaluu tuntuu varmaan outolta ehkä vähän kurjaltakin.

      Ensimmäinen päivä töissä kannattaa ottaa "pienin askelin". Sähköpostin läpikäyminen on jo välillä haastavaa useiden viikkojen osalta lukemattomia viestejä. Jossain sanottiin, että kannattaa myös vaikka kesken päivän käydä ulkosalla tai jättää hetkeksi työpaikka niin helpottaa.

      Tsemppiä Maisa ♥

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Satu ihanuus ♥ mukavaa lomaa myös sinulle ja Mikille rapsuja!

      Poista
  4. Oikein hyvää lomaa, Marjo ja ihanaa viikonloppua Hankoon ♥ Kivan lomamekonkin olet ostanut ja nuo laukut ovat niin kivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ♥ kyllä loma on nyt juuri oikeaan aikaan. Töissä ei ilmastointi enää toiminut ja oli viimeinen viikkoa vielä ihan tuskattuvan kuuma. Vaikka ikkunat olivat auki tuntui, että istuisi saunassa.

      Mukavaa sunnuntaita ja tsemppiä töihin ♥

      Poista
  5. Kesämekko on nyt itsellekin vielä suunnitelmissa ostaa!Jennin mekko oli kaunis ja myös sun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku ♥ Kesämekkoja kyllä löytyy vielä kaupoista. Jenni mekkko oli kaunis mutta Melanien keltainen takkimekko ehkä hieman liian kuuma +30 asteiseen Helsinkiin. En tiedä miksi eivät olleet keventäneet hänen vaatetustaa.

      Aurinkoista sunnuntaita :)

      Poista
  6. Rentouttavaa kesälomaa :)
    P.s. Mielettömän upeat nuo sun kynnet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira ♥ Aurinkoa sinnekin ja chillailua!
      Mulla on erittäin taitava kynsientekijä...

      Poista
  7. Oi ihanat kynnet! Ja hyvää lomaa, nauti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lilli :) Yleensä en ihan laita näin räväköitä kynsiä mutta kesällä voi vähän irrotella. Mukavaa kesää ja minä yritän nauttia!

      Poista
  8. Ihana kesämekko :) Löysin omani myös H&M:ltä! Ihanat herkkukynnet sait.
    Korikassit ovat kyllä kivannäköisiä, mutta tykkään erityisesti noista vintageversioista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati ihanuus ♥ H&M oli yksi ihana off-shoulders mekko, jota himoitsin mutta siitä olivat koot ihan loppua.

      Kiva kun nähtiin edes pikaisesti eilen Hangossa ja Kotilaiturin pop up -liike oli kiva. Mustan katon vain vaihtaisin toiseen niin ei keräisi teille sinne lämpöä sisälle.

      Aurinkoista päivää Hankoon!

      Poista