tammikuuta 12, 2019

Payot Blue Techni Liss linja suojaa ja uudistaa siniselle valolle altistuneen ihon

Tuotteet saatu PR-näytteinä

Sain pari kuukautta sitten testiin paketin erittäin mielenkiintoisia Payot ihonhoitotuotteita. Payot oli minulle etäisesti tuttu selektiivinen ja moderni hoitolasarja. Olin joskus myös Yliopiston apteekin hyllyillä katsellut heidän kauniin legendaarisia purnukoitaan. Mutta koskaan aiemmin en ollut testaillut tai edes kokeillut Payot tuotteita. 

Minun testipakettini sisälsi juuri lanseerattuja Payot Blue Techni Liss tuotteita, jotka on kehitelty sinisen valon altistamalla iholle sekä suojaamaan ja uudistamaan ihoa. Mielenkiintoista, ajattelin. On todella paljon puhuttu viime aikoina siitä miten sininen valo vaikuttaa vaikka unenlaatuumme ja myös silmiimme kun tuijotamme sitä päivät pitkät. Entäs sitten meidän ihoomme, joka myös altistuu siniselle valolle?  


Payot on pitkän historian omaava tuotemerkki. Sarjan perustaja tohtori Nadia Payot kehitti sarjan jo vuonna 1920 joten ensi vuonna voidaan juhlistaa 100 vuotta täyttävää ihonhoitobrändiä! Nadia Payot syntyi 1887 Odessassa Mustanmeren rannalla. Oli harvinaista olla nainen ja lääkäri vuonna 1913. Nadia Payot olikin ensimmäinen oman ikäluokkansa naislääkäri noina aikoina. Payot keskittyi omistamaan lääkärinoppinsa naisten kauneuden ja hyvinvoinnin toteuttamiseen perinteisen lääkärinammatin sijaan.

Nadia Payot tutustui venäläiseen primaballerinaan Anna Pavlonaan New Yorkissa. Tämä tapaaminen johti siihen, että hän innostui kehittämään nuorentavia anti-age kasvohierontoja ja liikkeitä, jotka sitten johtivat legendaarisen 42-liikkeen hierontatekniikan syntyyn. Nadia Payot keskittyi "joie de vivre" eli elämäniloon ja syvähengitykseen ylläpitääkseen kehon ja mielen tasapainoa.

Nadia Payotin luonnollisista raaka-aineista koostuvien tuotteiden pääraaka-aineet ovat mineraaleja, kasveja ja yrttejä yhdistettynä viimeisimpään tuoteteknologiaan. Oma mielikuvani Payotin tuotteille oli jo hyvin korkealaatuinen mutta oman käyttökokemukseni myötä se vielä lisääntyi. Yksi ihana asia on myös se, että Payotin myyttisen muotoiset purkit ovat säilyneet samanmuotoisina vuosikausia.

Nadia Payot

Payot Blue Techni Liss tuotelinja koostuu viidestä tuotteesta. Olen päässyt kokeilemaan niitä kaikkia nyt vajaan kahden kuukauden ajan ja olen todella yllättynyt tuotteiden ominaisuuksista. Ihoni voi äärimmäisen hyvin huolimatta sinisen valon sekä myös kiireen, stressin ja talven vaikutuksista. Kasvojen iho tuntuu hyvin sileältä ja mikä parasta se näyttää myös nuorekkaalta. 

Payot Blue Techni Liss Jour - juonteita pehmentävä voide


Erittäin hyvin iholle leviävä ja melkein ihoon sulava valkoinen voide suojaa ulkoisia haittatekijöitä kuten sinistä valoa vastaan. Silottaa juonteita sekä ryppyjä. Koostumus tuntuu miellyttävältä koko päivän iholla. Tästä plussaa! Lihaksia rentouttava Hibiscus Oligo-petidi hillitsee juonteita aiheuttavien lihasten liikkumista ja vähentää näin ilmeryppyjen syntymistä. Ihoni on tuntunut rentoutuneelta eikä sitä ole kiristänyt!

Payot Techni Liss Concentré - ihoa täyteläistävä seerumi

Seerumi tasapainottaa ihon luontaista biorytmiä. Seerumi aktivoi ihon toimintoja päivittäin koska se sisältää peräti KOLMEA erilaista hyaluronihappoa. Seerumi on jännän geelimäistä ja väriltään vaalean pinkkiä! Seerumi imeytyi ihooni erittäin hyvin ja se todella silotti juonteita! Tuli heti sellainen nuorekas ja "tyttömäinen" olo kasvoihin. Seerumi sisältää Lindera kasvin uutetta, joka toimii ikään kuin "valoterapian kaltaisesti" eli säilyttäen ihon tasapainon valon puutteesta huolimatta.

Payot Blue Techni Liss Nuit - sininen elvyttävä yöbalmi


Jos kärsii katkonaisista yöunesta tai peräti unenpuutteesta lupaa tämä balmi elvyttää yön aikana kasvonpiirteet näyttämään aamulla taas pirteiltä. Itse omaan sellaiset unenlahjat, että kun kallistan pääni tyynyyn (ja aina ei edes tarvita tyynyä) minä nukahdan ja herään seuraavaksi kun kännykkä pirahtaa aamulla. Mutta vaikka nukun kuin tukki mielelläni kokeilin mitä balmi saa aikaan minulle.

Balmin koostumus on myös jännän geelimäinen ja se muuttuu ehkä hieman öljymäiseksi yön aikana. Balmin mikroleväuute korjaa ihoa kun itse näkee Ruususen unia. Balmi sisältää myös Hibiscus AHA:ta, joka saa kasvot kyllä kivasti hehkumaan aamulla. Yövoide on väriltään ihanan sinistä!

Payot Techni Liss Regard - silmänympärysihoa silottava geeli


Tässä silmänympärystuotteessa on ihanan viilentävä metalliaplikaattori levitystä varten. Olen käyttänyt vähän vastaavaa metallista aplikaattoria toiselta merkiltä ja minusta se tuntuu mukavalta ihoa vasten. Geelin tarkoitus on suojata herkkää ja ohutta silmänympärysihoa siniseltä valolta. Totta kai myös samalla tasoittaa juonteita ja kirkastaa katsetta. Silkkipuu-uute edesauttaa poistamaan kuona-aineita silmänympärysalueelta. Uute myös vaalentaa tummia silmänalusia ja poistaa näin väsymyksen merkkejä. Itse en toistaiseksi ole kärsinyt tummista silmänaluksista. Tuote sisältää myös Hibicuksen Oligo-peptidejä, jotka pehmentävät silmäkulman juonteita - tästä iso plussa!

Payot Blue Techni Liss Week-end - ihoa uudistava kuoriva naamio 

Tein joululoman ja pitkien viikonloppujen kunniaksi itselle useammankin kerran kuorivan naamion. Pakko myöntää, että tämän naamion kanssa oma russeliriiviö melkein sekosi ensimmäisen kerran kun hiippailin se kasvoilla kotona. Minnie alkoi ihan hillittömästi haukkua ja hyppiä minua vasten. Toinen kerta naamion kanssa meni ihan kuin sitä ei olisi ollutkaan :)

Naamio oli helppokäyttöinen ja sitä pidetään iholla vain 15 minuuttia. Mikä parasta naamio on tehty 100% luonnollisesta ja kierrätettävästä materiaalista. Naamio sisältää todella runsaasti glykolihappoa (8%). Happo eliminoi kuolleen ihosolukon ja uudistaa tehokkaasti ihon pintaa. Tunsin ihan pienen pientä kihelmöintiä iholla mutta poistaessani naamion ihoni ei punottanut.

Kuoriva naamio oli jotenkin ihanan spamainen luksustuote ja se kasvoilla oli kiva rentoutua vartti.  


Ajattelin vielä napata tähän hintoja tuolta YA:n verkkosivuilta tuotteille. 

Päivävoide 50ml 60€, sininen yöbalmi 50ml 62€, seerumi 50ml 60€m, 
silmänympärysgeeli 15ml 41€ ja kasvonaamio 10,90€.

Ovatko Payot tuotteet tuttuja? 
Jos olet käyttänyt Payot tuotteita minkälaisia käyttökokemuksia sinulla on? 
Huolestuttaako sininen valo ja sen vaikutus meihin?
Säädätkö omat laitteesi illalla silmäystävällisempään tilaan?

♥  Mukavaa lauantaipäivää kaikille ♥


22 kommenttia:

  1. Itsellä tuotteet ovat vielä testijonossa mutta ensivaikutelma oli kyllä ihana. :)

    Kivaa lauantaita sinulle Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jään mielenkiinnolla odottamaan miten sinun testailut sujuvat. Tuo naamio on ihan koukuttanut minut ja pidän myös silmäympyrysvoiteesta paljon.
      Mukavaa sunnuntaita Marina ♥

      Poista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita, sille siniselle valolle kun altistuu niin töissä kuin vapaa-aikanakin. Yöunetkin ovat välillä aika katkonaisia, balmihan olisi kuin minulle tehty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinisen valon vaikuttaa todella monee asiaan joten miksi ei ihoonkin.
      Suosittelen kyllä balmia :)

      Poista
  3. Testailin näistä näytepusseja jo reissuilla ja jestas miten riittoisia ja ihanan tuntuisia iholla, etenkin yövoide.

    Ihanaa viikonloppua Marjo💙💙💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinäkin pidit näistä. Riittoisuus on kyllä ihan älyttömän hyvä.
      Unohdin myös mainita, että pidin tuotteiden miedosta tuoksusta.
      Hyvää alkanutta viikkoa Tiia ♥

      Poista
  4. Payot nimen tiedän, mutta koskaan en ole kokeillut. Minä myös aloin pohtia tuota sinistä valoa. Sillehän altistuu jatkuvasti. Kiitos mielenkiintoisesta tuote-esittelystä. Tuota kasvonaamiota voisi hetimiten kokeilla.
    Ihanaa viikonloppua Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä muistan Payot nimen juurikin hoitolapuolelta ja tuolta YA:sta.
      Kasvonaamio on ihana ja siitä voi hyvin aloitaa kokeilun ennen voiteita.
      Hyvää alkanutta viikkoa Tuula Kiva kuulla, että sinäkin pidit näistä. Riittoisuus on kyllä ihan älyttömän hyvä.
      Unohdin myös mainita, että pidin tuotteiden miedosta tuoksusta.
      Hyvää alkanutt viikkoa Tiia ♥

      Poista
  5. En ole kuullut mutta tyylikkäiltä näyttävät.
    Tuo balmi olisi mielenkiintoinen testata.
    Minä kärsin katkonaisesta yöunesta ja unenpuutteesta ja se kyllä näkyy kasvoissa.
    Harmi vain ettei eläkeläisenä voi tällaisia ostella.🙁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Titti kommentistasi :)
      Ehkä voisit aloittaa sarjaan tutustumisen tuosta kasvonaamiosta, joka on edullisin tuotteista.
      Ikävä kuulla, että kärsit katkonaisesta uneista sekä myös unenpuutteesta.
      Mukavaa uutta viikkoa ♥

      Poista
  6. Nimenä on tuttu ja olen jonkin tuotteenkin joskus käyttänyt heiltä - ehkä naamion..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä olet kokeillut Payotin silmänymärysnaamiolappuja?
      Muistan ainakin, että Keyword Love Jonna on kirjoittanut niistä joskus.
      Kivaa alkanutta viikkoa ♥

      Poista
  7. Payot tuotteet eivät ole minulle ennestään tuttuja. Tuotteet vaikuttavat kyllä laadukkailta ja ovat varmasti hintansa väärti. Tuota kasvonaamiota olisi kiva kokeilla, kun en oikeastaan koskaan tee itselleni mitään naamioita. Kivaa lauantai-iltaa sinulle, Marjo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan tuota kasvonaamiota! Kasvonaamiot ovat
      ihan luksusta ja voi tuntea melkein olevansa hoitolassa kun laittaa tällaisen
      kasvoilleen. Naamiot ovat ihania!!!
      Kivaa uutta viikkoa ja aurinkoa Krisse ♥

      Poista
  8. Välillä kyllä huolettaa tuo sininen valo, se vaikuttaa oikeasti unen laatuun. Kivan kuuloisia tuotteita ja tuotemerkkinä uusi tuttavuus minulle!
    Mukavaa viikonloppua sinulle Marjo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen valo vaikuttaa kyllä tutkitusti unenlaatuun joten miksi ei meidän ihoommekin.
      Kokeile sinäkin kasvonaamiota niin huomaat kuinka se viristää.
      Mukavaa ja aurinkoista viikkoa Outi ♥

      Poista
  9. Täysin vieras sarja itselle, mutta mielenkiinto kyllä heräsi tätä postausta lukiessa. Täytyypi ehkä ostaa jopa testaukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämmöllä suosittelen joten kurkkaa vaikka ensi kerralla kun menet Yliopiston apteekkiin, joka siis myy myös tuotteita. Toki Payot tuotteita on useissa kauneushoitoloissa.

      Poista
  10. Ihan vieras sarja, vaikka tällä "konetuksella" kyllä sinistä valoa tulee ihan liikaa. Olen vaan niin tosi huono hankkimaan mitään uutta kosmetiikkaa, vaan aina mennään perussarjalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä jos kuka Minna tarviset kyllä "suojaa ja apua" sinistä valoa vastaan.
      Rohkeasti vaan kokeiluun niin huomaat miten tehokkaita nämä ovat :)
      Kivaa uutta viikkoa ja aurinkoa ♥

      Poista
  11. Oi kuulostaa mielenkiintoiselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos pääset kokeilemaan niin huomaat tehokkuuden myös käytössä :)

      Poista