lokakuuta 07, 2019

Masain uusi paitamekko saa haaveilemaan Ranskan matkasta...

Kaupallinen yhteistyö Sizemore Oy / Masai 

Muutama viikko sitten vietin mukavan alkuillan Fashion Centerissä. Meitä bloggaajia ja somevaikuttajia oli kutsuttu tutustumaan mitä tarjottavaa tässä pari vuotta sitten avatussa muotikeskuksessa oikein olisi. Fashion Center löytyy Vantaan Vehkalasta, Kehä III:n kupeesta ja näppärästi kehäradan varrelta. Myös parkkitilaa on pihassa runsaasti omalla autolla saapuville.

Outlet myymälä on avoinna torstaisin klo 12-19 ja lauantaisin klo 11-16 kaikille muodista kiinnostuneille siis myös meille kuluttajille. Fashion Center järjestää myös säännöllisesti YSMYjä eli Ystävämyyntipäiviä, joiden ajankohdat löytyvät Facebookista. Itse harmikseni missasin edellisen, joka oli syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Muuten Fashion Center palvelee muodin alalla toimivia yrityksiä ja sisäänostajia. 


Kun alkumaljat oli kilistelty ja buffetpöydän antimista nautittu oli tarkoitus lähteä kiertämään paikalla olevien toimittajien tarjontaa läpi. Minä aloitin Masain pisteestä koska se oli lähinnä ja myös siksi, että Masain vaatteet ovat itselleni tuttuja jo vuosien takaa. Ostin muistaakseni 2014 keväällä Kaivarin Kanuunan (paikka oli vielä silloin Merikadulla) kirppikseltä lähes uuden Masain tunikamekon 8 eurolla. Tein mielestäni todella hyvän löydön ja tämä tunika on vilahdellut täällä bloginkin puolella. Ainakin tästä postauksesta näet miltä tämä lempitunikani näyttää.




Masain osastolta löytyi hyvin samanvärinen 3/4 hihoilla varustettu paitamekko. Ja tällä mustavalkoisella ihanuudella oli myös todella kaunis nimi Nimes Shirt Dress. En tiedä viitataanko tällä nimellä Ranskan kaupunkiin Nimes mutta minun ajatukset se sai lentämään sinne heti. En harmikseni ole vielä koskaan käynyt kaupungissa mutta suunnitelmissa ja haaveissa se on ollut pitkään. Nimesin kaupungista löytyy Nimes Arena, joka on maailman ehkä parhaiten säilynyt roomalaisajan amfiteatteri. Kaupungin must to see -nähtävyys on myös 19 eaa. rakennettu roomalainen temppeli Maison Carrée. Siis yli 2000 vuotta vanha rakennus, jossa toimii nykyään antiikin taiteen museo.



Oma pukeutumiseni on värikästä mutta mustavalkoisuus on myös minun juttuni. Tästäkin on syntynyt kerran aiemmin postaus tänne blogiinkin. Black-and-white kaudet tulevat ja menevät elämässäni niiden värikkäiden vaatteiden lomassa. Ja tietyissä tilaisuuksissa kaivataankin juuri tällaista särmikkyyttä.

Mustavalkoinen Masain paitamekko on minusta äärimmäisen tyylikäs ja yhdistin sen syntymäpäiville valkoiseen hihattomaan pitsipaitaan ja mustiin housuihin, joissa kulkee kaksi valkoista raitaa ulkosivulla koko lahkeen mitalta. En yleensä onnistu tulemaan toimeen kovin pienellä kirjekuorilaukulla mutta helmikoristeinen clutch yhdistettynä isompaan laukkuun toimi synttäreillä hyvin. Kuva housuista ja clutchista löytyy postauksen alusta.



Masain Nimes paitamekosta saa ihan erilaisen asun kun siihen yhdistää punaista. Minulla on tässä Monkin punainen pitkä paitamekko alla ja asu muuttui astetta värikkäämmäksi samalla. Asusteissa ja korvakoruissa myös punaista. Olen muuten sortunut myös ostamaan punaisen takin mutta siihen palataan jossain toisessa postauksessa. Punainen on jo pitkään ollut yksi voimavärini ja katsotaan nyt miten pitkään tämä "punainen kausi" jatkuu. Punaiset tupsukorvakorut ovatkin jo vilahtaneet usein blogissa ja ovat ihan suosikkini.


Masain paitamekko on 100% viskoosia ja minusta se ei ole edes kovin rypistyvää. Sivuilla on pienet halkiot ja myös taskut. Napitus lähes koko matkalla ja kiva pyöreä pääntie, jonka ansiosta alle voi laittaa myös kauluksellisen vaatteen. Paitamekkoa voi käyttää siis yksinään tai ikäänkuin jakkuna kuten olen näissä molemmissa asuissa tehnyt. Luulenpa, että tästä tulee uusi Masai suosikkini.
Lisäsin tähän loppuun vielä yhden kuvan ensi kevään Masai muodista. Masai on tanskalainen vaatebrändi, jonka tuotteet ovat 100% puuvillaa tai viskoosia. Masai Clothing Company on perustettiin 1992. Tänä päivänä yli 1300 itsenäistä jälleenmyyjää ja tavarataloa 25 maassa myy Masain tuotteita. Lisäksi Masailla on yli 30 konseptimyymälää mm. Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Kokoja XS-2XL ja Masai vaatteita myyvät liikkeet löydät tästä ja toki niitä löytyy mm. Zalandosta ja Bootz.com:sta.




22 kommenttia:

  1. Onpas kaunis paitamekko ❤️ Miten nuo koot menee, nahdanko minä mahtua niihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mahdanko... Ärsyttää kirjoitella tällä puhelimella.

      Poista
    2. Kiitos Outi <3 Masain koot ovat XS - XXL sekä osa malleista on oversize.
      Ateneuminkujalla J-Nen myy Masaita myös ja olen ymmärtänyt, että koot myös
      riittävän isoja. Ehkä sinun on parasta käydä kokeilemassa niitä.

      Poista
    3. Tarkistin vielä Outi ja uskoisin, että koot ovat sinulle sopivia :)

      Poista
  2. Aivan ihana vaate. Mulla on yksi Masain pusero. Tuo valkoinen pitsitoppi täydentää hienosti asukokonaisuuden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina <3 Pidän paitamekon monikäyttöisyydestä ja myös hillitystä vaikutelmasta.
      Ihan lemppari juuri nyt. Kivaa viikonloppu Ahvenanmaalle.

      Poista
  3. Kiva paitamekko. Sen voi yhdistää melkein miten tahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paitamekot ovat todella monikäyttöisiä ja siksi niistä juuri pidänkin.
      Edellisen paitamekkoni, joka oli musta käytin lähes puhki. Sitten jäit
      taskustaan kiinni ovenkahvaan ja rikkoutui loppullisesti.

      Poista
  4. Kaunis paitamekko, ehdottomasti voisin tämän ostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Diina-Maria! Joskus sitä tekee kivan löydön kun ei edes etsi mitään.
      Toisinaan kulkee kaupasta toiseen löytämättämä juuri sitä mitä kuumeisesti etsii.

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Mira :) Pidän itsekin kovasti. Kivaa viikonloppua <3

      Poista
  6. Upea ja kyllä kiitos, kelpaisi ja ah nuo punaiset lisät asun kanssa, pure love. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 Olen koukuttanut nyt punaiseen. Saa nähdä kauanko "punainen kausi" kestää.
      Oli mukava nähdä eilen pitkästä aikaan <3 mukavapaa viikonloppua!

      Poista
  7. Kiva asu. Punainen toimii mustavalkoisen kanssa hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 Punainen toimii minustakin hyvin tässä kolmantena värinä. Toisaalta kun sen jättää pois tulee asusta tosi klassinen.

      Poista
  8. Siis wau, mikä look, kun yhdistää tuohon punaista! <3 Tykkään itsekin Masaista ja pyrin pitämään aina silmät auki hyvien löytöjen varalta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mia ihanuus <3 Masain leikkaukset ovat hyviä ja pidän kankaiden kuoseista. Jos kirpparilta jo sain aikoinaaan lähes uuden Masai tunikan kertoo se jotain kestävyydestä.

      Poista
  9. Kiva mekko ja kivat yhdistelmät olet tehnyt sen ympärille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rva Kepponen <3 Mustavalkoiseen on helppo yhdistää.
      Hyvää syyslomaa teille siellä auringossa.

      Poista
  10. Ihana kuosi ja sävyt sopii tosi hyvin yhteen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari <3 olen itsekin tosi iloinen näistä yhdistelmistä.
      Kivaa viikonloppua!

      Poista