huhtikuuta 05, 2020

Kevään kunniaksi "helmikenkiä" ja puhvihihapaitapusero


Hyvää palmusunnuntain iltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Ajattelin tänään esitellä täällä blogissa mitä minä olen nettishoppaillut. Huomasin nimittäin eilen Iltalehdestä otsikon "Koronavirus on ajanut suomalaiset nettikauppoihin". Uutisessa kerrottiin, että noin 2000 suomalaisen verkkokaupan tilausmäärät maaliskuun kahden viimeisen viikon aikana kasvoivat peräti 60 prosenttia! Myös Posti on kertonut pakettien kotiinkuljetusten moninkertaistuneen pandemian aikana. Myös Stockan Hullut päivät sekä Sokoksen 3+1 -päivät järjestettiin tänä vuonna verkossa. Upea juttu, että ihmiset ovat malttaneet pysyä poissa kaupoista ja kauppakeskuksista noudattaen hallituksen "pysy kotona" -kehotusta. Hyvä me!


Itse asiassa joudun tunnustamaan, että omat nettishoppailuni olen kyllä tehnyt jo tammikuun lopussa ja helmikuun alkupuolella. Olin nimittäin tilannut Zara Shippingin kautta jo heti vuoden alussa mustat "remmi-niitti" nilkkurit, jotka kuitenkaan eivät olleet sopivat. Minähän olen vähän hurahtanut "mustiin maihareihin kaikenmaailman killuttimilla". Jo ihan blogin alkuaikoina 2013 kirjoitin "Niitit, ketjut ja vyöt - so cool" postauksen, jossa kuolasin niitä. Päädyin silloin ostamaan aika maltilliset "Bikers" -saappaat. Seuraavat "maihari-tyyliset" nilkkurit ostin 2017. Ja löydettyäni Zara Shipping -palvelun myöhemmin samana vuonna sain ensimmäiset "niitti-helmi bikersit". Nämä bikersit minulla on edelleenkin käytössä vaikka yksi helmikoriste on pudonnut vuosien varrella.



Päätin kuitenkin kurkistaa olisiko Zaraan tullut uusia malleja, joita voisin ajatella palautettujen tilalle. Zara Shippingin kautta löysinkin sitten aivan ihanat "helmi-remmi-bikersit". Siinä vaiheessa niitä ei vielä ollut Zaran Suomen liikkeissä edes myytävänä. Tilaus netin kautta ja paketin nouto lähimmästä Zarasta niin mitään lähetyskuluja ei tule. Jos tuote ei ole sopiva sen voi palauttaa heti liikkeeseen ja hyvitys tulee muutamassa päivässä. Nyt en suosittele tätä ostotapaa koska silloin joudut menemään liikkeeseen mutta toimii pandemian ulkopuolella erinomaisesti.



Tulin sitten parin viikon kuluttua kurkistaneeksi uudelleen Zaran kansainvälisille sivuille "ihan vain huvin vuoksi". Helmikuun alkupuolella sitä jo odotteli kevättä kovasti kun se talvikin oli jäänyt tulematta eikä lunta ollut maassa. Joten helmiloaferit iskivät silmääni ja tilasin ne. Minähän rapuihmisenä rakastan helmiä ja näissä loafereissa "hevosenkuolainkoristeet" ovat kiva yksityiskohta. Kurkkasin juuri netistä, että nämä loaferit ovat nyt alennettuina -50%.


Kirjoittelin blogiin myös puhvihioista helmikuussa pohtien ovatko "hot or not"? Blogipostausta tehdessäni en vielä ollut löytänyt itselleni ihan mieluista paitaa mutta kurkkaus Zaran sivuille auttoi minua tässä dilemmassa ja kotiutin sieltä valkoisen puhvihihoilla varustetun paitapuseron. Ehdin hakea paketin Zarasta juuri ennen kuin eristäydyin kotiin joten nyt minulla on sitten myös kiva keväinen paitis. Ainoa ongelma tällä hetkellä on se, että kotikonttorilla etätöissä ei tarvitse pukeutua kuin kotivaatteisiin eikä kenkiäkään voi kotosalla vetää jalkoihinsa. Mutta minä jaksan kyllä odottaa.


Kuvissa vilahtaa myös kiva korikassi, jonka nappasin mukaani kolmella eurolla vuodenvaihteessa kun Sellon Gina Tricot myymälässä oli loppuunmyynti. Kassi on varmasti ihana tulevana kesänä ja tällä hetkellä se toimii kotona koristeena. Olen säilyttänyt siinä kameratarvikkeita nyt. Nuo puiset pienet kenkämallit löysin Fidasta jo ennen joulua myös kolmellä eurolla. Ne ovat hauskat!

Mukavaa uutta viikkoa kaikille ♥ me selviämme kyllä kun noudatamme saatuja ohjeita!


12 kommenttia:

  1. Varsinkin tässä tilanteessa on onni kun netin kautta saa shoppailtua nykyisin niin laajasti kaikkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun on ihan totta! Itse en ole nyt shoppaillut mitään koska nämä hankinnat on tehty ennen pandemiaa mutta pakko myöntää, että parikin liikkeen sivuilla on tullut pyörittyä... :D

      Poista
  2. Mekin laitettiin tyttären kanssa yhteinen tilaus H&M:iin, löysin halvalla housut ja paidan ja tytär osti paidan, sukkia ja mekon. Nyt kannattaa shoppailla vain netissä! Ihania kenkiä ja tuo laukku on ihan unelma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä Outi ja Marian ♥ Ja jos vielä edullisesti löysitte kivoja juttuja niin hyvä, hyvä!
      Kengistä olen kyllä todella iloinen koska ne ensimmäiset nilkkurit olivat virhevalinta.
      Tuo laukku oli kyllä ihan KOLME euron heräteostos eli menin lähes tyhjään Sellon Gina Tricot liikkeeseen ihmettelemään mitä siellä tapahtuu ja törmäsin tuohon laukkkun. Siis ainoa
      kappale ja pakkohan se oli lunastaa :D

      Poista
  3. Ihania, varsinkin tuo laukku on aivan ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesänä etsin vastavaa joten kun jaksoin odottaa puoli vuotta se tuli vahingossa vastaan :D

      Poista
  4. Kauniita ostoksia! Kivalta näyttää nuo helmikoristeet kengissä. Itse olen ostanut nyt parit korvikset ja vähän ihonhoitotuotteita netin kautta.
    Aurinkoita viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmikoristeet ovat kivoja. Kurkkasin, että Zarassa on myös ihan matalia mustia sandaleita helmillä... Korviksia olen itsekin kurkkinut netistä mutta kun minulla ei ole enää reikiä niin klipsillä olevia ei näytä olevan.

      Aurinkoa myös Minna sinulle ♥

      Poista
  5. Oi, mitä ihania nettiostoksia oletkaan tehnyt! Itse pidän myös kovasti biker-mallisista nilkkureista ja niitit ja muut killuttimet ovat vain plussaa niissä. Tuo kassi on ollut superhyvä ja edullinen ostos. Olen nimittäin katsellut, että ovat aika kovissa hinnoissa normaalisti. Toivotaan, että pääset pian pukemaan uuden paitiksen päälle, työntämään loaferit jalkaan ja heittämään laukun olalle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Krisse ♥ Kiva kuulla, että joku muukin on hurahtantu bikerseihin. Jos sappaissa on kovin paljon killuttimia niiden kanssa joutuu lentokentän turvatarkastuksessa hankaluuksiin tai ainakin ottamaan kenkät pois. Tuo korikassi oli minustakin tosi hyvä löytö kolmella eurolla.
      Nyt täytyy vain odotella milloin näitä pääsee ulkoiluttamaan mutta jaksan odotta ♥

      Poista
  6. Helmiä talvikengissä :-) meikäläinen on niin käytännöllinen etenkin kenkien osalta, että lopputuloksena on melkein vaan mustia sileitä kuoseja, vaihteluna lähinnä kiillon taso - muutamat lakerikengät olen sentään kelpuuttanut pieneen kokoelmaani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirkko ♥ minähän olen vähän harakka kenkien suhteen....ja niitä löytyy aika monta paria.
      En edes kehtaa kirjoittaa paljonko. Mustat kengät ovat kyllä erittäin käytännölliset
      eli reissuun valitsen aina vain kahdet mukaan, joilla yritän pärjätä.

      Poista